Canım daha yeni olsa da çok az yumurtlamadan sonra en erken 11 12 günde çıkıyorMrb bayanlar benimde 10da yumurlama gunumdu 9zunda iliski yasadim 11de bel ve asiri kasık agrisi basladi suan adetime 4gun var agrilar devam sirt agrisi ve afif gogus ağrısı 4gun once test yaptim negatif cikti hamile olabilirmiyim acaba
Cok tesekkur ederim yaşım 40 olunca olurmu olmaz mi dusunmeye basladimCanım daha yeni olsa da çok az yumurtlamadan sonra en erken 11 12 günde çıkıyor
Yaşa takılma canım inşallah olur neden olmasınCok tesekkur ederim yaşım 40 olunca olurmu olmaz mi dusunmeye basladim
Cok teşekkür ederim biraz rahatladim 4gun sabredicem artikYaşa takılma canım inşallah olur neden olmasın
Olabilirde olmaya bilirde benim bazen gunun de bazen iki gun once baze adetimin ikici gununde basliyordu beklemekten baska caremiz yokBenimde reglime 2 gün var ağrım başladı normalde benim ağrım başladıktan 2-3 saat içinde regl olurum şu an 2 gün kala ağrı başladı normal mi acaba
Benimde 8 de çatlatma 10 da aşılama bel kasik ağrısı yaşadım şuan kasik ve bel hafif göğüs ucum çok aciyo test salı günü aynı duruyo belirtiler ama adetle ayniMrb bayanlar benimde 10da yumurlama gunumdu 9zunda iliski yasadim 11de bel ve asiri kasık agrisi basladi suan adetime 4gun var agrilar devam sirt agrisi ve afif gogus ağrısı 4gun once test yaptim negatif cikti hamile olabilirmiyim acaba
Hemen hemen aynıyız cnm inşallah hamileyiz ben 2 seneden beri ilk defa bu ay boyle birsey yaşadımBenimde 8 de çatlatma 10 da aşılama bel kasik ağrısı yaşadım şuan kasik ve bel hafif göğüs ucum çok aciyo test salı günü aynı duruyo belirtiler ama adetle ayni
Test yaptin mi hicBenimde 8 de çatlatma 10 da aşılama bel kasik ağrısı yaşadım şuan kasik ve bel hafif göğüs ucum çok aciyo test salı günü aynı duruyo belirtiler ama adetle ayni
Testi cok erken yapmissin benjmde catlama 11 iydi. . Regle 5 gun var ben de dün yaptim negatif cikti pztsi yapacam tekrar insallahh pozitif cikar. Sen cok erken yapmissin . Hamileyizdir insallahhhMrb bayanlar benimde 10da yumurlama gunumdu 9zunda iliski yasadim 11de bel ve asiri kasık agrisi basladi suan adetime 4gun var agrilar devam sirt agrisi ve afif gogus ağrısı 4gun once test yaptim negatif cikti hamile olabilirmiyim acaba
İnşallah cnm ya bende pazartesi tekrar yapicam sfnin belirtilerin neydiTesti cok erken yapmissin benjmde catlama 11 iydi. . Regle 5 gun var ben de dün yaptim negatif cikti pztsi yapacam tekrar insallahh pozitif cikar. Sen cok erken yapmissin . Hamileyizdir insallahhh
Benimde reglime 2 gün var ağrım başladı normalde benim ağrım başladıktan 2-3 saat içinde regl olurum şu an 2 gün kala ağrı başladı normal mi acaba
Benim catlamadan sonra kasik agrisi oldu gogus hassasiyeti oluştu bi ara da regl olacakmisim gibi oldu da su an hicbir belirti yok artik.. ne regl ne hamilelikİnşallah cnm ya bende pazartesi tekrar yapicam sfnin belirtilerin neydi
Anladim cnm kiminin agrilar gidiyoymus regl gunu tekrar basliyormusBenim catlamadan sonra kasik agrisi oldu gogus hassasiyeti oluştu bi ara da regl olacakmisim gibi oldu da su an hicbir belirti yok artik.. ne regl ne hamilelik
Pozitif goruruz insallahhAnladim cnm kiminin agrilar gidiyoymus regl gunu tekrar basliyormus
İnşallah 2seneden beri negatif gormekten biktimPozitif goruruz insallahh
Aynen ben de òyle gecen sene gerci dusuk yasadim.. yaş da biraz kasıyor bizi hemen olsun istiyoruz ama en dogru zamanda olsun diyelim umudu kaybetmeyelimİnşallah 2seneden beri negatif gormekten biktim
Cok geçmiş olsun cnm üzüldümAynen ben de òyle gecen sene gerci dusuk yasadim.. yaş da biraz kasıyor bizi hemen olsun istiyoruz ama en dogru zamanda olsun diyelim umudu kaybetmeyelim
Cok geçmiş olsun cnm üzüldümsakıncası yoksa yas kac
40