Yani benim aşılama degil ama pek de farklı degil ilac + catlatma ignesi
Hayırlısı inşallah aynu süreç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani benim aşılama degil ama pek de farklı degil ilac + catlatma ignesi
He ben seni aşılama sandımBenim ikiside degil normal takvime gore yumurtlama haftasi 3iliski yasadim
Yaptınız mi testBen yapacam
Korkma korkma ama boyle de stres oluyor gibiyiz vucudu dinliyoruz her turlu kacisimiz yok ama totem yaptiysan bekleyecsm diyorsan bekle.. bende kan verirdim aksami adet olurdum hep.
Yok cnm normalHe ben seni aşılama sandım
Esim oluruna birakti nasibimizde varsa olur dedi dr gittim hersey normal herengi bir sorun yok dediHe ben seni aşılama sandım
Ümidi kestin mi bendenYaptınız mi test
Yarin sabah ne olursa olsun test yapcam negatifse bende kesicem suan eded sancisi cekiyorum cunkuÜmidi kestin mi benden
Benimde aynı gibegiminBeklicem suan aded sancısı gibi aynı kasik agrim vartam gobegimin altinda
He anladım nasip inşallah olurEsim oluruna birakti nasibimizde varsa olur dedi dr gittim hersey normal herengi bir sorun yok dedi
Yaptın miYarin sabah ne olursa olsun test yapcam negatifse bende kesicem suan eded sancisi cekiyorum cunku
Kesme allah büyüktür erken gebelik testi yapÜmidi kestin mi benden
Adet sancisiyla ayni olabiliyor belirtiler ama boyle beklemek yerine yapalim test stres oluyoruz bekledikce vucut da tepki veriyorYarin sabah ne olursa olsun test yapcam negatifse bende kesicem suan eded sancisi cekiyorum cunku
Bencede sanki biseyler geliyor wc gidiyorum yokAdet sancisiyla ayni olabiliyor belirtiler ama boyle beklemek yerine yapalim test stres oluyoruz bekledikce vucut da tepki veriyor
Ben erken gebelk testi aldim sabah yapicam ndgatifse zaten cikmazAdet sancisiyla ayni olabiliyor belirtiler ama boyle beklemek yerine yapalim test stres oluyoruz bekledikce vucut da tepki veriyor
İnşallah pozitif olur, ben de yumurtlamadan beri kasık ağrım oluyrdu. Kesildi iki gündür. Test yaptım negatif ama iki gün önce yaptım. Lekelenmem oldu.sanıeım adet oluyorBen erken gebelk testi aldim sabah yapicam ndgatifse zaten cikmaz
Sabah olsun hayrolsun bakalim neticeyi atarimİnşallah pozitif olur, ben de yumurtlamadan beri kasık ağrım oluyrdu. Kesildi iki gündür. Test yaptım negatif ama iki gün önce yaptım. Lekelenmem oldu.sanıeım adet oluyor
Merhaba kızlar bende yumurtlama günümden beri kasık ağrısı çekiyorum çok kısa sürüyor ama sık sık oluyor akıntım var 20 ekim adet günümdü olmadım sabah ilk idrarla yapıcam inşallah pozitif görürüz sanırım sizlerde test yapıcakmışsınız sonucunuzu yazar mısınız bilgilenelim
Tmm cnm seninde guzel haberlerini bekliyoruzMerhaba kızlar bende yumurtlama günümden beri kasık ağrısı çekiyorum çok kısa sürüyor ama sık sık oluyor akıntım var 20 ekim adet günümdü olmadım sabah ilk idrarla yapıcam inşallah pozitif görürüz sanırım sizlerde test yapıcakmışsınız sonucunuzu yazar mısınız bilgilenelim
Amin inşallahTmm cnm seninde guzel haberlerini bekliyoruz
Günaydın ben yaptım negatif. Umarim sizden guzel haberler gelirBen erken gebelk testi aldim sabah yapicam ndgatifse zaten cikmaz
Benim de iki gün önce yumurtlama günümdü. O gece sol kasık ve bacağımın ağrısından uyuyamadım normalde yumurtlamayı hissetmem testle anladım ve ilk defa böyle bi ağrı yaşadım. Acaba döllenmeyle ilişkisi olabilir mi diye düşündüm. 5 ekimden sonraki başka belirtileriniz neydi sizin?Hanımlar herkeste farklılık gösterebiliyor. Adet günüm de test yaptım ve silik çizgiyi gördüm. 5 Ekim'de kasık ve bel ağrıları sebebiyle acile gittim bacaklarımın üzerine duramiyordum o kadar ağrım vardi. Yapılan testler içinde gebelikte vardı ama negatifti. 15 inde pozitif oldu. Kızımda göğüslerim kararmıştı ve nokta nokta olmuştu. Şuan ise kasık ağrım hala gecmedi ve çok uykum var. 4+2 yim. Doktorum her gebelikte ağrıların süresi farklı olur dedi. Kızımda 4 -5 gündü bunu ise 15 gündür yaşıyorum hala ağrılarım var kramp şeklinde.