- 1 Mart 2012
- 6.106
- 3.358
- 373
- Konu Sahibi Havalianne__
-
Canım 26-27 Aralık yumurtlama günlerin eğer adetin düzenliyse. Yumurtlamaya güvenmek testle takip harici zor ama onda bile belli olmuyor.
Belirti olarak kızlarından farklı olan birşeyler var mı?
6-7 haftalık usg var mıydı?Tek fark göğüslerim canım bunda çok sızlıyor
6-7 haftalık usg var mıydı?
Sey diyorlar cibsiyet değişince belirtiler degisirmis.
3 kizda aynimi hissettiniz ?
Canım soğuyunca eşit miktarda karıştırıp yaptın değil mi?
Canım soğuyunca eşit miktarda karıştırıp yaptın değil mi?
Benim kizimda mor, şimdikinde pembe oldu erkek. Yabancı sitelerde de böyle olduğunu okudum ama bunda da yanılma payı var mıdır bilmiyorum :)Aynen öyle yaptım canım, ama nette çok gezdim çoğunluk pembe olan kızı olmuş mor olan oğlu olmuş hangisi doğru ki
Benim kizimda mor, şimdikinde pembe oldu erkek. Yabancı sitelerde de böyle olduğunu okudum ama bunda da yanılma payı var mıdır bilmiyorum :)
Kac haftaliksiniz ne zaman ogrenuceksiniz sizinkini cok merak ediyorum benBilmiyorum canım valla, okuduğum yorumların çoğu tersi çıkmış
Kac haftaliksiniz ne zaman ogrenuceksiniz sizinkini cok merak ediyorum ben
Tutmadı canım.pikolata78 canım mor lahana testi sende denemiştin tutmuş muydu
Benim 2. Oğlum da da tam adet günü kahverwmgi lekelenme olmuştu. Regl olucam sanmıştımSelam kızlar, 3 prensesim var. Birde gönül erkek olsun istiyor,şuan hamileyim. Ben 28-29 günde bir adet olurdum sat 12 Aralık. 20-22-30 Aralık ve 4 Ocak ilişki oldu. Ocağın 10 da kahverengi leke geldi adet olmadım hamileymişim. Bu ilişkiye göre hangi cinsiyet olma ihtimali var.
Benim 2. Oğlum da da tam adet günü kahverwmgi lekelenme olmuştu. Regl olucam sanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?