Doğuma Hazırlık Yumurtlama öncesi oğlu olanlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Havalianne__

Havalı anne:)
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
6.106
3.358
373
Selam kızlar, 3 prensesim var. Birde gönül erkek olsun istiyor,şuan hamileyim. Ben 28-29 günde bir adet olurdum sat 12 Aralık. 20-22-30 Aralık ve 4 Ocak ilişki oldu. Ocağın 10 da kahverengi leke geldi adet olmadım hamileymişim. Bu ilişkiye göre hangi cinsiyet olma ihtimali var.

Canım 26-27 Aralık yumurtlama günlerin eğer adetin düzenliyse. Yumurtlamaya güvenmek testle takip harici zor ama onda bile belli olmuyor.
Belirti olarak kızlarından farklı olan birşeyler var mı?

Canm hic inanma belirtilere bende cok istedim bir kiz bir oğlan olsun diye bütün belirtilerim kızıma gore farklıydı ve hersey erkek gösterdi kese konumundan tut herşeyine ya belirtilere gore erkektir dedim ama iki doktorda kıza benziyor dedi :) yani nasipte ne varsa o oluyo canm cok istendiği içinmi olmuyo anlamadm ama hayırlısı neyse o olsun senin icinde gönlündeki olur insallah

Sey diyorlar cibsiyet değişince belirtiler degisirmis.
3 kizda aynimi hissettiniz ?

Valla kızlarda hafiftim canım bunda şimdiden ağırlaştım, bulantı kızlarda sabah olurdu. Bundada ilk zamanlar sabah hafifdi, kahvaltıyı geciktirirsem bulanıyor tabi. Şu iki gündür de akşamları bulanmaya başladı

Benim 2. Oğlum da da tam adet günü kahverwmgi lekelenme olmuştu. Regl olucam sanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…