- 3 Aralık 2024
- 218
- 41
- 13
- 22
Evet canım ben memunum kaldjm seninkin markası neOnun ovulasyon testlerine çok güzel diyorlar
Test iyi marka başka varsa yarın ilk idrar ile dene3.dk da prodoctor
İnnovita kullandım benEvet canım ben memunum kaldjm seninkin markası ne
Onu trend yolda görmüştüm ben ondan da çok memnun kalanlar olmusİnnovita kullandım ben
Bende trendyoldan almıştım çok oldu alalı pik görmüyorum diye yapmayı bırakmıştımOnu trend yolda görmüştüm ben ondan da çok memnun kalanlar olmus
Anladım canım ama sabrın sonu selamet olmuş inşallah bebeğinde sağlıklıdırBende trendyoldan almıştım çok oldu alalı pik görmüyorum diye yapmayı bırakmıştım
İnşallah sendende güzel haber bekliyoruuumAnladım canım ama sabrın sonu selamet olmuş inşallah bebeğinde sağlıklıdır
İnşallah canım hamilesin ya senin duan kabul olur inşallahİnşallah sendende güzel haber bekliyoruuum
İnşallah diğer arkadaştan da guzdl haberler bekliyoruzİnşallah sendende güzel haber bekliyoruuum
İnşallah bebek isteyen herkese nasip etsin Allah kimsenin kucağı boş kalmasınİnsal
İnşallah canım hamilesin ya senin duan kabul olur inşallah
Evet olabilir gibi duruyorİnşallah diğer arkadaştan da guzdl haberler bekliyoruz
Amin inşallah canım yaaİnşallah bebek isteyen herkese nasip etsin Allah kimsenin kucağı boş kalmasın
İnşallah pik gunum boşa gitmemidtirİnşallah bebek isteyen herkese nasip etsin Allah kimsenin kucağı boş kalmasın
Sanmıyorum sperm 3 gün falan yaşıyormuş rahimdeİnşallah pik gunum boşa gitmemidtir
İnşallah canım tek korktuğum birşey var yarım saat kadar bekledim sonra duşa girdim ins yan etki filan yapmazSanmıyorum sperm 3 gün falan yaşıyormuş rahimde
Sanmıyorum girmesen iyidi ama olacağı varsa kesin olur zatenİnşallah canım tek korktuğum birşey var yarım saat kadar bekledim sonra duşa girdim ins yan etki filan yapmaz
İnşallah canım rabbkm verdiyse her türlü olur zaten de bu ay olmazsa önumuzdeki ay daha dikkat ederim birde ilk zaten giden gidiyor rahmedeSanmıyorum girmesen iyidi ama olacağı varsa kesin olur zaten
Kesinlikle bu ay olmazsa öbür ay yatarak geçir kalkma hemenİnşallah canım rabbkm verdiyse her türlü olur zaten de bu ay olmazsa önumuzdeki ay daha dikkat ederim birde ilk zaten giden gidiyor rahmede
Aslında hemen kalkmadim yarım saati geçkin yattım bacaklarimi havaya diktim soneasinda duş aldimKesinlikle bu ay olmazsa öbür ay yatarak geçir kalkma hemen
Ben o kadar gelişi güzel davrandım ki bu ay nasıl oldu bilmiyorumAslında hemen kalkmadim yarım saati geçkin yattım bacaklarimi havaya diktim soneasinda duş aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?