- Konu Sahibi kanadikirik
Umarım herkesin istediği olur Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınİnan hiç bilmiyorum canım sen yapmaya devam et elinde test varsa havuç falan ye catlamaya yardımcı olur umarım istediğin olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım herkesin istediği olur Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınİnan hiç bilmiyorum canım sen yapmaya devam et elinde test varsa havuç falan ye catlamaya yardımcı olur umarım istediğin olur
AminnnUmarım herkesin istediği olur Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Testler geldimi canımUlaşmadı balım yaa baktım kargo şubeye gelmiş ama hala dağıtım yok![]()
Nurr naber eline ulaştı mı sipariş verdiğin testler
Dağıtımda şuan ama erken adet oldumTestler geldimi canım
Yerleşme olamazmıBen elendim kızlar inşaAllah sizinkiler pozitif olur testler artık umudum önümüzdeki aya![]()
Sanmıyorum ya belirtiler vardı çünkü demekki erken yumurtalama olmuşYerleşme olamazmı![]()
Hayırlı en yakın zamanda bebeğin sana gelsin inşallahS
Sanmıyorum ya belirtiler vardı çünkü demekki erken yumurtalama olmuşolsun yaa bütün aylar bizim sonuçta önümüzdeki aya artık balım
![]()
Hadii ya neyse sağlık olsun önümüzdeki ay olur hem zaten öyle zor ki bu hamile kalabilmek. Allah neyi takdir ederse onu yaşıyoruz işteDağıtımda şuan ama erken adet oldumoysaki daha 6 günüm vardı
Öyle gerçekten 3 yıldır uğraşıyoruz ama işte nasip yaa zamanı varsa ne yapsakta boşHadii ya neyse sağlık olsun önümüzdeki ay olur hem zaten öyle zor ki bu hamile kalabilmek. Allah neyi takdir ederse onu yaşıyoruz işte
Amin amin inşaAllah kuzum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah hayırlısı ileHayırlı en yakın zamanda bebeğin sana gelsin inşallah![]()
Vallahi şuan seni düşünüyordum acaba ne yaptı bir belirti falan varmı diyeSelam kızlar ne durumdasınız benim son 3 gün kaldi
İnşallah güzel haberler alırsın cumartesi günü. Aynen değerlendiriyorum iki günde bir illa ki denk gelir diye düşünüyorumYarasın şifa olsun bende 3 gün kaldı biraz sancı var gelip gidiyor akintim afedersin beyaz bazen krem gibi bazen yumurta akı gibi midemde değişik elim ayağım hiç isinmiyor iki kalin çorak bide panduf terlik olmasına rağmen.. degerlendiriyosun demi gün asiri inşallah tutar canim
İnşallah hepimiz istediğimiz güzel sonuçları alirizİnşallah güzel haberler alırsın cumartesi günü. Aynen değerlendiriyorum iki günde bir illa ki denk gelir diye düşünüyorum![]()
İnşallah bugün benim sol kasığımda ara ara batma oluyor ağrı gibi değilde çok az bı batma hissi gelip geçiyor yumurtlama olabilir mi acabaİnşallah hepimiz istediğimiz güzel sonuçları aliriz
Ben hiç baktırmadım açıkçası bir bilgim yokKızlar Amh değerine baktıran varmı aranızda benimki 1.22 çıktı geçen ay bu ay 1.56 çıkmış doktor tüp benek önerebilirim dedi ama bu değerle hatta daha azıyla gebe kalan çok normal yollarla