Ovulasyon testi 17.gun gebelik

Ben elendim kızlar inşaAllah sizinkiler pozitif olur testler artık umudum önümüzdeki aya💜💜

Bende ovulasyon testi yapmaya devam dünde biraz koyu çıktı ama tam koyu değil tam pik olmasını bekliyorum. Birde yumurtlama için avakado yemeye başladım inşallah iyi gelir 😊

Yarasın şifa olsun bende 3 gün kaldı biraz sancı var gelip gidiyor akintim afedersin beyaz bazen krem gibi bazen yumurta akı gibi midemde değişik elim ayağım hiç isinmiyor iki kalin çorak bide panduf terlik olmasına rağmen.. degerlendiriyosun demi gün asiri inşallah tutar canim

Yarasın şifa olsun bende 3 gün kaldı biraz sancı var gelip gidiyor akintim afedersin beyaz bazen krem gibi bazen yumurta akı gibi midemde değişik elim ayağım hiç isinmiyor iki kalin çorak bide panduf terlik olmasına rağmen.. degerlendiriyosun demi gün asiri inşallah tutar canim
İnşallah güzel haberler alırsın cumartesi günü. Aynen değerlendiriyorum iki günde bir illa ki denk gelir diye düşünüyorum 😂

Kızlar Amh değerine baktıran varmı aranızda benimki 1.22 çıktı geçen ay bu ay 1.56 çıkmış doktor tüp benek önerebilirim dedi ama bu değerle hatta daha azıyla gebe kalan çok normal yollarla

Back
X