- 3 Aralık 2024
- 192
- 34
- 13
- 22
Canım tekrardan test yaptın mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım tekrardan test yaptın mi
Evet gebeyim canımCanım tekrardan test yaptın mi
Evet gebeyim bebişşşşşşşKan verdiiin miiii![]()
Kanda kaç çıktı hayırlı uğurlu olsunEvet gebeyim bebişşşşşşş
Yaaa hayırlı olasun canım benim kan değerim kaç çıktı adetten kaç gün önce yaptın testiEvet gebeyim canım
Pcos’um. Yumurtlama testi falan kullanmadım hamile kaldım hemde bu ikinciKızlar merhaba ovulasyon testi yapıp yumurtlama gününden sonra en erken kaç gün sonra gebeliğinizi öğrendiniz ve kaç hcg ile öğrendiniz ? Pcos olup yumurtlama testi ile hamile kalanlarda var mı aramızda ? Cevaplarınızı bekliyorum![]()
Düzenli mi regl oluyordunuz yumurtlamamı ben asla anlamıyordum benimde 2. Doğal gebeliğimPcos’um. Yumurtlama testi falan kullanmadım hamile kaldım hemde bu ikinciyumurtlamanın 11. Günü test yaptım silik çıktı 12. Günü kan verdim beta 102 çıktı
İlk bebeğimde düzenli olmuyordu hatta anlamıştım hamile olduğumu 6 haftalikken öğrenmiştim. Doğum yaptıktan sonra 28 günde bir oluyordu hiç şaşmadı şu an 6 haftalık hamileyim yine. Siz kaç haftalık hamilesinizDüzenli mi regl oluyordunuz yumurtlamamı ben asla anlamıyordum benimde 2. Doğal gebeliğim![]()
![]()
Bende 5 aydır deniyorum 6 ayım oluck ovulasyon deniyorum aynı zmnda klomen estrofem kullandm bu ay estrofem hla kullanıyorumİnşallah bende bu ay gebeliği görürüm 5 aydır deniyoruz ilk kez ovualsyon testi aldım bakalım
Çatlamayı nasıl hesaplıyorsunuz acaba6 şubat pik gördüm 5 Şubat gecesi değerlendirdim 6 şubatinda sabahında değerlendirdim 7 şubat çatlama gördüm onunda gecesi değerlendirdim birde 8 Şubat
Ayyy o kadar sevindim ki rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet gebeyim bebişşşşşşş