Yumurtlama gününden kaç gün sonra gebe kaldığınızı öğrendiniz ?

Kızlar merhaba ovulasyon testi yapıp yumurtlama gününden sonra en erken kaç gün sonra gebeliğinizi öğrendiniz ve kaç hcg ile öğrendiniz ? Pcos olup yumurtlama testi ile hamile kalanlarda var mı aramızda ? Cevaplarınızı bekliyorum ☺️
Pcos’um. Yumurtlama testi falan kullanmadım hamile kaldım hemde bu ikinci😄🧿 yumurtlamanın 11. Günü test yaptım silik çıktı 12. Günü kan verdim beta 102 çıktı

Pcos’um. Yumurtlama testi falan kullanmadım hamile kaldım hemde bu ikinci😄🧿 yumurtlamanın 11. Günü test yaptım silik çıktı 12. Günü kan verdim beta 102 çıktı
Düzenli mi regl oluyordunuz yumurtlamamı ben asla anlamıyordum benimde 2. Doğal gebeliğim 🌸

Düzenli mi regl oluyordunuz yumurtlamamı ben asla anlamıyordum benimde 2. Doğal gebeliğim 🌸
İlk bebeğimde düzenli olmuyordu hatta anlamıştım hamile olduğumu 6 haftalikken öğrenmiştim. Doğum yaptıktan sonra 28 günde bir oluyordu hiç şaşmadı şu an 6 haftalık hamileyim yine. Siz kaç haftalık hamilesiniz🤍

Benim kaç haftalık olduğum karışık normalde 5,6 aydır düzenli regl oluyordum ayın 18.19,20 si en son aralık 19 da regl oldum şubatın 18 de ovulasyon testi yapayım dedim adet günlerimdi hamileliği o şekilde öğrenenler olduğunu biliyordum ovulasyonlarıda kullanmıyordum eskiden kalma yaptım pik oldu ilk defa gittim test aldım negatif ben Yinede o günün akşamını değerlendirdim 17 gün sonra adet söktürücü yazdırmaya gittim Yinede kan aldı doktor 648 çıktı hcg diğer gün hemen özele gittim kese yoktu 3 haftalık dedi 4 gün sonra 3+6 dedi alttan muayene ile … 3 gün sonra başka doktora gittim yani bugün 5 haftalık dedi karından bakarak şimdi ben kaç haftalığım bilmiyorum

Back