- 9 Aralık 2024
- 92
- 17
- 3
- 24
Kesem göründü ama işte nedense cevaplar her zaman net olsun istiyorum merakta ediyorum her şeyiO zaman iyi bir Dr a git canım ihmal etme eğer kese görünürse bir sorun çıkmazsa sodun olmaz canım inşallah ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesem göründü ama işte nedense cevaplar her zaman net olsun istiyorum merakta ediyorum her şeyiO zaman iyi bir Dr a git canım ihmal etme eğer kese görünürse bir sorun çıkmazsa sodun olmaz canım inşallah ya
Eşin geldi mi canım yaptın mı
Canım bebeğin durumu iyide gelismide yerindeyse kafana takma muhtemelen Dr senin adet tarihini ileri atmıştır cunki pcosum diyorsun adetten epey sonra galiba yumurtlama gördün sanırım korkma imsallahKesem göründü ama işte nedense cevaplar her zaman net olsun istiyorum merakta ediyorum her şeyi
Gebelik yok testte ama daha 11. Günün adet olmadıkça umut hala var
Testin markası ne canim birde yarın tekrarla adetine kaç gün kaldi
Yumurtlama günümüze biliyorum onu da başka tarih söylüyorCanım bebeğin durumu iyide gelismide yerindeyse kafana takma muhtemelen Dr senin adet tarihini ileri atmıştır cunki pcosum diyorsun adetten epey sonra galiba yumurtlama gördün sanırım korkma imsallah
Allah Allah değişik ama sen kafana takma dediğim gibi bebiş ve sen iyi olduktan sonra geri kalani kafana takmaYumurtlama günümüze biliyorum onu da başka tarih söylüyor
O yüzden irdeliyorum işteAllah Allah değişik ama sen kafana takma dediğim gibi bebiş ve sen iyi olduktan sonra geri kalani kafana takma
Peki bebeğin gelisimi için birşey dedi mi gittiğin Dr özel mı devlet miO yüzden irdeliyorum işte
Canım birde yumurtlamadan kaç gün sonra belli oldu öğrendinO yüzden irdeliyorum işte
Bebek yok daha kese vardı özele gidiyorum :/Peki bebeğin gelisimi için birşey dedi mi gittiğin Dr özel mı devlet mi
17,18Canım birde yumurtlamadan kaç gün sonra belli oldu öğrendin
Anladım canım çok şükür keseyi görmüşsün inşallah bebegide görürsün bide canım bebegim tutnmasi için birşey yaptın ki ben bir tek folik asit kullanuyorumBebek yok daha kese vardı özele gidiyorum :/
Anladım canım genede adet gecikince test vereyim diyorum hayal kırıklığına uğrarim diye kirkuyorum evlendikten 1 ay sonra erken gebelik testi ile hamile olduğumu ogrendim 9.1 çıktı 2 gün sonra adet gördüm birazda ondan korkuyorum
Yok bu ayı çok sallamadım bile diğer aylardan bıkkınlık vardı üzerimde pik görünce bi değerlendireyim dedimAnladım canım çok şükür keseyi görmüşsün inşallah bebegide görürsün bide canım bebegim tutnmasi için birşey yaptın ki ben bir tek folik asit kullanuyorum
İlkinde öyle olabiliyormuş çok arkadaşımın başına geldiAnladım canım genede adet gecikince test vereyim diyorum hayal kırıklığına uğrarim diye kirkuyorum evlendikten 1 ay sonra erken gebelik testi ile hamile olduğumu ogrendim 9.1 çıktı 2 gün sonra adet gördüm birazda ondan korkuyorum
Anladım canım bende hep adetim gelmeden erken gebelik testi yapıyordum hatta bazen çift çizgiyi bile görmüştüm ama gebelik yoktuYok bu ayı çok sallamadım bile diğer aylardan bıkkınlık vardı üzerimde pik görünce bi değerlendireyim dedim
Olabilir canım ama böyle olunca esimdede bendede sorun yok gibi gözüküyor ama niye arkasından olmadı onuda bilemiyorumİlkinde öyle olabiliyormuş çok arkadaşımın başına geldi
Bende geçen ay silik bir çizgi görmüştüm ama yoktuAn
Anladım canım bende hep adetim gelmeden erken gebelik testi yapıyordum hatta bazen çift çizgiyi bile görmüştüm ama gebelik yoktu