Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç yıl olduOlabilir canım ama böyle olunca esimdede bendede sorun yok gibi gözüküyor ama niye arkasından olmadı onuda bilemiyorum
Hafif silik bir çizgi görüyorum sanki şu an
Evet ya çok kötü oluyor insan artimed diye bir marka var hep o yalancı çift çizgi gösterdi arkasından adet gordum o gece benim için çok zor bir geceydi oturdum tüm gece ağladımBende geçen ay silik bir çizgi görmüştüm ama yoktu
Bu ay sonu 6 ay olucakKaç yıl oldu
Bende görüyorum kaç dk içinde çıktıHafif silik bir çizgi görüyorum sanki şu an
Evet bende de o markaydı eczaneyefe söyledim bu test yalancı pozitif veriyor kaç kişinin öyle umudu yıkılmış diyeEvet ya çok kötü oluyor insan artimed diye bir marka var hep o yalancı çift çizgi gösterdi arkasından adet gordum o gece benim için çok zor bir geceydi oturdum tüm gece ağladım
Bende görüyorum 2.dk da cıktıHafif silik bir çizgi görüyorum sanki şu an
Daha yeni evliymişsiniz ama doktora gidersen bu vilgiyi verme 1 sene deneyin diye gönderiyorBu ay sonu 6 ay olucak
Öyle cidden ya nasıl ağlamıştım adet oluncaEvet bende de o markaydı eczaneyefe söyledim bu test yalancı pozitif veriyor kaç kişinin öyle umudu yıkılmış diye
Valla işte ovulasyon testleri ise yarada gitmeye gerek kalmaz canım yaDaha yeni evliymişsiniz ama doktora gidersen bu vilgiyi verme 1 sene deneyin diye gönderiyor![]()
Ovulasyon testine devam et baktın olmuyor eşinde test versin doktor ile devam edinÖyle cidden ya nasıl ağlamıştım adet olunca
Seni umutlandirmak istemem ama gebelik var gibi duruyor başka testin var mı birde test markası neBende görüyorum 2.dk da cıktı
Yarın acaba kan mı versen ?Bende görüyorum 2.dk da cıktı
Aynen canim son 1 aylık ovulasyon testim kaldı ramazandada onu yaparım bayramdan sonra giderim inşallahOvulasyon testine devam et baktın olmuyor eşinde test versin doktor ile devam edin
Hangi markayı kullanıyorsun ovulasyon testindeAynen canim son 1 aylık ovulasyon testim kaldı ramazandada onu yaparım bayramdan sonra giderim inşallah
Bir gebenin günlüğü strip olanı kullanıyorumHangi markayı kullanıyorsun ovulasyon testinde
Onun ovulasyon testlerine çok güzel diyorlarBir gebenin günlüğü strip olanı kullanıyorum
3.dk da prodoctorBende görüyorum kaç dk içinde çıktı