Yumurtlama gününden kaç gün sonra gebe kaldığınızı öğrendiniz ?

Kızçeler birşey soracağım benimde belirtilerim var ama oku gundur ilgimi çeken göğüs uclarım yani o kahverengi alan şişiyor,sonra sönüyor böyle birşey yaşayan duyan oldu mı kafayı yiyeceğim

Kızçeler birşey soracağım benimde belirtilerim var ama oku gundur ilgimi çeken göğüs uclarım yani o kahverengi alan şişiyor,sonra sönüyor böyle birşey yaşayan duyan oldu mı kafayı yiyeceğim
İlk öğrendiğimde biraz garipti göğüslerim falan ama şimdi ağrısı falan geçti yumurtlama takibi yaptınız mı test ile

İnternette 12-24 yazıyor ama bende bilemiyorum ki yarın keyfiyen doktora gidip böyle saçma sapan sorular sorasım var deli derler diye korkuyorum
Niye deli desinler ki Dr sonuçta bizi aydinlaticak kişi o yani öğrenmek için mecbur yani birde canım pik olunca yumurta yeteri büyüklüğe gelmiş oluyor demi

Kızlar şöyle pik 30 ocaktı ve değerlendirdik . O hafta hep değerlendirdik daha doğrusu daha sonra ilişkiden sonra bel ağrısı oldu.. Cumartesi kan verdim 1.81 çıktı ama küçüktür işarati falan yok hemşire takip et dedi. Bugün gün içinde birşey yoktu akşam yemek yaptım yemekte et tavuk vs değil patates biber fırında.. beni tuttu bir öğürtü çok kötüydüm. Sağ kasıgım cok ağrıyor ama bu testi çatlamanın 9.güninde vermiş oldum. İki gündür de göğüs uclarım beze gibi şişiyor iki dokununca iniyor ve çok akıntım var belim felaket ağrıyor

+14 Şubat Regl olmam lazım

Sizde de mi pcos var
Hormon testlerim normal ultrason görüntüsü normal olduğu için yok diyorlar. Ama tüylenme ve saç dökülmesi yaşıyorum. Sanırım farklı zamanlarda yumurtluyorum belirtilerime göre. Ama dediğim gibi testler normal bilemiyorum. Gizli pcos mu acaba

Bence yine test ver canım istersen sonradan değerlerin yükselmiş olBilir

Niye deli desinler ki Dr sonuçta bizi aydinlaticak kişi o yani öğrenmek için mecbur yani birde canım pik olunca yumurta yeteri büyüklüğe gelmiş oluyor demi
Evet ovulasyonla çok hamile kalanlar olmuş çünkü bi doktora gittim ben ayın 20 si 24 arası olmuş falan dedi 18 de pik gördüm o gün akşam değerlendirdim zaten 19’u döllenme sayarsak yani başka ilişkimde olmadı .. mesela ilk gittiğimde 3 haftalık dedi 4 gün sonra gittiğimde 3+6 4 hafta saydı yani aşırı akıl karıştırıcı

Hayırlı olsun Allahım analı babalı büyütsün güzel anne

Yine kan ver bence yarın

Anladım canım demek ki erken döllenme olmuş erken gebelik testi ile ogrenditsen ondan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…