Yumurtlama gününden kaç gün sonra gebe kaldığınızı öğrendiniz ?

Sadece ovulasyon yumurtalama günü mı degerlendirdin catlamada da değerlendiren mı birde canım bende kaç günde gebelik belli olur bilmiyorum ama bende ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum şahsen bu konuda biraz cahilim bende yumurtalamdan bir gün önce ve yumurtlama gününün sabhani değerlendirdim birde catlamada tuttu mu nende hic bilmiyorum bide canım pcos olup çok ovulasyon testi ile hamile kalanlar var
Testlerinin resmi varsa atar mısın?

Eklentiler

• IMG_20250206_224541_460.webp
    IMG_20250206_224541_460.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20250206_121901_902.webp
    IMG_20250206_121901_902.webp
    72,5 KB · Görüntüleme: 29
Maşallah yok şu an hamileyim bende ama adet günü yumurtlama gördüm ayın 18’de o günün gecesi birliktelik oldu bu ayın 4’dr tesadüfen hamile olduğumu öğrendim 648 beta ile doktora göre 12 Ocak yaptık son adet tarihimi bugün 1998 beta ile kese göründü akıl karışıklığı yaptı doğal olarak bende :)
Nasıl yani adet günü mü yumurtlama oldu ?

6 şubat pik gördüm 5 Şubat gecesi değerlendirdim 6 şubatinda sabahında değerlendirdim 7 şubat çatlama gördüm onunda gecesi değerlendirdim birde 8 Şubat
Tamam işte tüm günleri değerlendirmişsin ben sadece pik Oldu o günün akşamını değerlendirdim ve ilk defa pik gördüm :) 8 gün sonra gebelik öğrenende var 10 günde öğrenende 6sından sayalım 10. Günde test ver olmadı 🥰🥰

Tamam işte tüm günleri değerlendirmişsin ben sadece pik Oldu o günün akşamını değerlendirdim ve ilk defa pik gördüm :) 8 gün sonra gebelik öğrenende var 10 günde öğrenende 6sından sayalım 10. Günde test ver olmadı 🥰🥰
Ay inşallah canım ya bende öyle sorun yaratıyorum keşke 6 şubat degerlendirseydim diye ama 6 şubatinda gündüzü değerlendirmiştir oglende pik gordum yakalamıştır inşallah sende kaç gün sonra gebeliği ogrnendin☺️ inşallah şansim yüksektir

Back