- 3 Aralık 2024
- 223
- 42
- 13
- 22
Testi şimdi mi yapacaksın canım buraya at degerlendirelimEşimi yolladım evde bir yapayım yarında kan veririm olmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testi şimdi mi yapacaksın canım buraya at degerlendirelimEşimi yolladım evde bir yapayım yarında kan veririm olmadı
Öyle bir şey duymadım aslında ama yumurtlama talibini bırakma bence görmesen bile pikHormon testlerim normal ultrason görüntüsü normal olduğu için yok diyorlar. Ama tüylenme ve saç dökülmesi yaşıyorum. Sanırım farklı zamanlarda yumurtluyorum belirtilerime göre. Ama dediğim gibi testler normal bilemiyorum. Gizli pcos mu acaba
Testi şimdi mi yapacaksın canım buraya at degerlendirelim
İnşallah canım yaaŞimdi bir test yapacağım dua et ne olur pozitif göreyim :)
İnşallah çift çizgi çıkar amiiiinnnnnŞimdi bir test yapacağım dua et ne olur pozitif göreyim :)
Yumurtlama takibi için ne yapmam lazımÖyle bir şey duymadım aslında ama yumurtlama talibini bırakma bence görmesen bile pik
Ovulasyon testi kullaniyor musun canımYumurtlama takibi için ne yapmam lazım
Hayır doktora gitmeyi düşünüyordumOvulasyon testi kullaniyor musun canım
Ovulasyon testi al trendyoldan veya eczaneden 30 tane falan reglin bitince başla ilk idrarla yapma birde 2 saat sıvı vs tüketmemiş ol gebelik testi gibi yapıyorsun T çizgisi c çizgisi ile aynı kötülük hatta daha koyu olduğunda yumurtlama gerçekleşmiş oluyorYumurtlama takibi için ne yapmam lazım
Eğer doktora gidiceksen yumurta takibini o yapar zaten sana söyler ilişki günlerindeHayır doktora gitmeyi düşünüyordum
Bizim burada devlet hastanesi bakmıyor bu tür şeylere özelde 1 kere takip yaptırdım tutmadı amaHayır doktora gitmeyi düşünüyordum
Ovulasyon testi al trendyoldan veya eczaneden 30 tane falan reglin bitince başla ilk idrarla yapma birde 2 saat sıvı vs tüketmemiş ol gebelik testi gibi yapıyorsun T çizgisi c çizgisi ile aynı kötülük hatta daha koyu olduğunda yumurtlama gerçekleşmiş oluyor
Eğer doktora gidiceksen yumurta takibini o yapar zaten sana söyler ilişki günlerinde
Cidden öyle ya kendin yaptığın zaman daha iyi oluyor çok kendi yumurtlama gününü takip edip gebe kalamBizim burada devlet hastanesi bakmıyor bu tür şeylere özelde 1 kere takip yaptırdım tutmadı ama
Eşin geldi mi canım yaptın mıAtacağım canım
Masraflı oluyor bende inşallah bir sorun çıkmaz ama öyle bir şey olursa ovulasyon testine tekrar başlarım pik görebiliyormuşum demek kiCidden öyle ya kendin yaptığın zaman daha iyi oluyor çok kendi yumurtlama gününü takip edip gebe kalam
İnşallah bir sorun olmaz canım şuan kaç haftalık hamilesin beta değerlerin nasılMasraflı oluyor bende inşallah bir sorun çıkmaz ama öyle bir şey olursa ovulasyon testine tekrar başlarım pik görebiliyormuşum demek ki
En son cumartesi vermiştim 1998 di 4 haftada düz demiştik tarın başka doktora gitmek istiyorum nedenseİnşallah bir sorun olmaz canım şuan kaç haftalık hamilesin beta değerlerin nasıl
Ooo maşallah neden başka bir doktora gitmeyi düşünüyorsun canımEn son cumartesi vermiştim 1998 di 4 haftada düz demiştik tarın başka doktora gitmek istiyorum nedense![]()
Yani ben biliyorum mesela ayın 18de pik olduğunu ama yumurtlama günümü 20 24 arası diyor son adet tarihim 19 Aralık aslında pcos olduğum için karışıklık oluyor 12 Ocak son adet tarihi olarak Belirledi ilk gittiğimde 3 haftaydı 4 gün içinde 4 haftaya geçti kafam allak bullak oldu ben nedense yanlış yaptığımı biliyorum ama net cevaplar istiyorumOoo maşallah neden başka bir doktora gitmeyi düşünüyorsun canım
O zaman iyi bir Dr a git canım ihmal etme eğer kese görünürse bir sorun çıkmazsa sodun olmaz canım inşallah yaYani ben biliyorum mesela ayın 18de pik olduğunu ama yumurtlama günümü 20 24 arası diyor son adet tarihim 19 Aralık aslında pcos olduğum için karışıklık oluyor 12 Ocak son adet tarihi olarak Belirledi ilk gittiğimde 3 haftaydı 4 gün içinde 4 haftaya geçti kafam allak bullak oldu ben nedense yanlış yaptığımı biliyorum ama net cevaplar istiyorum![]()