Muhtemelen ayın 16 17 si yumurtlama olmuş adet bittikten sonra genelde akıntı olmaz ama yumurtlama tarihine yakın akıntı artar afedersin vajinanın ıslaklığını hissedersin ozamanları iyi değerlendir. Ve 2 günde 1 ilişkiye gir çünkü en iyi sonuç bu bende 1 sene hamile kalmaya çalıştım bu şekilde oldu. Umarım yardımcı olmuşumdur.en son ayın 2sinde oldum canım
Amin saolun ALLAH RAZI OLSUN. UMARIM SİZ VE SİZİN GİBİ İSTEYEN HERKESE RABBİM TEZ ZAMANDA NASİP ETSİN İŞALLAH. CANIM YANLIZ AKINTIM VAR DEMİŞSİN DOKTORA GİTTİĞİNDE BUNU SÖYLE AKINTIDA BAZEN GEBE KALMAYI ENGELLİYOR. PEKİ DOKTOR SANA YUMURTA Geliştirici ilaç vermedimi oda işe yarıyor. Umarım herşey gönlünce oluramin bana ozel dua ederseniz cok sevinirim. iki yildir hic gebe kalamadim. yumurtalarim tam buyumuyor. benim normal zamanda da cok akintim olur. kuru gunum azdir. o sebeple cok nair yakaladim yumurta aki seklinde. akintidan anlayamam ben. Rabbim saglikli hayirli omur versin yavrulariniza, iyi insanlarla karsilastirsin.
Amin saolun ALLAH RAZI OLSUN. UMARIM SİZ VE SİZİN GİBİ İSTEYEN HERKESE RABBİM TEZ ZAMANDA NASİP ETSİN İŞALLAH. CANIM YANLIZ AKINTIM VAR DEMİŞSİN DOKTORA GİTTİĞİNDE BUNU SÖYLE AKINTIDA BAZEN GEBE KALMAYI ENGELLİYOR. PEKİ DOKTOR SANA YUMURTA Geliştirici ilaç vermedimi oda işe yarıyor. Umarım herşey gönlünce okuramin bana ozel dua ederseniz cok sevinirim. iki yildir hic gebe kalamadim. yumurtalarim tam buyumuyor. benim normal zamanda da cok akintim olur. kuru gunum azdir. o sebeple cok nair yakaladim yumurta aki seklinde. akintidan anlayamam ben. Rabbim saglikli hayirli omur versin yavrulariniza, iyi insanlarla karsilastirsin.
canım benim 3 gün akıntım ve kasık ağrılarım oldu zaten 18,19,20 si bende o günleri değerlendirdim , 16 sınıda değerlendirdim ama 20 sinden sonra önemsemedimMuhtemelen ayın 16 17 si yumurtlama olmuş adet bittikten sonra genelde akıntı olmaz ama yumurtlama tarihine yakın akıntı artar afedersin vajinanın ıslaklığını hissedersin ozamanları iyi değerlendir. Ve 2 günde 1 ilişkiye gir çünkü en iyi sonuç bu bende 1 sene hamile kalmaya çalıştım bu şekilde oldu. Umarım yardımcı olmuşumdur.
şuandada bata 8 gün var , gögüslerim dolgunlaştı , yeşil yeşil damar görünüyo ama çok belli değil , birde gögsümun ucunun yanlarında sivilce gibi şeyler vardı önceden ama şimdi dahada belirginleşti . Bacaklarımda ve vajinamda ağrılar oluyor , sanki adet olcakmışım gibi oluyor , bakalım hayırlısıMuhtemelen ayın 16 17 si yumurtlama olmuş adet bittikten sonra genelde akıntı olmaz ama yumurtlama tarihine yakın akıntı artar afedersin vajinanın ıslaklığını hissedersin ozamanları iyi değerlendir. Ve 2 günde 1 ilişkiye gir çünkü en iyi sonuç bu bende 1 sene hamile kalmaya çalıştım bu şekilde oldu. Umarım yardımcı olmuşumdur.
İşallah tutmuştur. Ama sıkma canını. Ben de 1 sene boyunca çok uğraştım olmadı ama sonra boşverdim hiç beklemediğim Bi anda hamile olduğumu öğrendim. Yani mucize ASLINDA ALLAH NE ZAMAN İSTERSE OZAMAN OLUR HER ZAMAN HAYIRLISINI DİLE. İŞALLAH biran önce dilediğine kavuşursun.canım benim 3 gün akıntım ve kasık ağrılarım oldu zaten 18,19,20 si bende o günleri değerlendirdim , 16 sınıda değerlendirdim ama 20 sinden sonra önemsemedim
İşallah olmuştur çok istiyorum isteyen herkesin hamile kalmasını. Dinleme vücudunu herşey akışına bırak. Biliyorum zor bişey ama ALLAHTAN HAYIRLISINI İSTE HER ZAMAN. O HER ŞEYİN ZAMANINI İYİ BİLENDİR. BAZEN BİZİM ÇOK İSTEDİĞİMİZ ŞEYLER HAKKIMIZDA HAYIRLI DEĞİLDİR VE OLMAZ ÇOK ŞÜKÜR O NE DİLERSE NE İSTERSE O OLUR. TAMAM CANIM DUALARIM HEPİNİZE İŞALLAHşuandada bata 8 gün var , gögüslerim dolgunlaştı , yeşil yeşil damar görünüyo ama çok belli değil , birde gögsümun ucunun yanlarında sivilce gibi şeyler vardı önceden ama şimdi dahada belirginleşti . Bacaklarımda ve vajinamda ağrılar oluyor , sanki adet olcakmışım gibi oluyor , bakalım hayırlısı
Normalde göğüslerin adete yakın şişermiydiİşallah olmuştur çok istiyorum isteyen herkesin hamile kalmasını. Dinleme vücudunu herşey akışına bırak. Biliyorum zor bişey ama ALLAHTAN HAYIRLISINI İSTE HER ZAMAN. O HER ŞEYİN ZAMANINI İYİ BİLENDİR. BAZEN BİZİM ÇOK İSTEDİĞİMİZ ŞEYLER HAKKIMIZDA HAYIRLI DEĞİLDİR VE OLMAZ ÇOK ŞÜKÜR O NE DİLERSE NE İSTERSE O OLUR. TAMAM CANIM DUALARIM HEPİNİZE İŞALLAH
4 gün kala filan şişerdi ama bu kadar şişmezdi , bendeki belirtiler regl belirtileride olabilir , hayırlısı ne ise o olsunNormalde göğüslerin adete yakın şişermiydi
Amin canım ama kendinide eşinide sıkma. Rahat olun.günü ve zamanı geldiğinde hiç beklemediğin biranda oluyo. Zaten insan kendini dinleyince bütün belirtileri yaşıyo. İşallah 1 hafta sonra güzel haberi verirsin bize.herşey gönlünce olsun.4 gün kala filan şişerdi ama bu kadar şişmezdi , bendeki belirtiler regl belirtileride olabilir , hayırlısı ne ise o olsun
soyledim rahim filmine bakildi, enfeksiyon vardi giderdik sukur. femara, klomen ise yaramadi simdi igneye geciyoruz.Amin saolun ALLAH RAZI OLSUN. UMARIM SİZ VE SİZİN GİBİ İSTEYEN HERKESE RABBİM TEZ ZAMANDA NASİP ETSİN İŞALLAH. CANIM YANLIZ AKINTIM VAR DEMİŞSİN DOKTORA GİTTİĞİNDE BUNU SÖYLE AKINTIDA BAZEN GEBE KALMAYI ENGELLİYOR. PEKİ DOKTOR SANA YUMURTA Geliştirici ilaç vermedimi oda işe yarıyor. Umarım herşey gönlünce olur
AminAmin canım ama kendinide eşinide sıkma. Rahat olun.günü ve zamanı geldiğinde hiç beklemediğin biranda oluyo. Zaten insan kendini dinleyince bütün belirtileri yaşıyo. İşallah 1 hafta sonra güzel haberi verirsin bize.herşey gönlünce olsun.
Hayırlısıyla işallah iğne işe yarar.güzel haberlerini bekliyoruzsoyledim rahim filmine bakildi, enfeksiyon vardi giderdik sukur. femara, klomen ise yaramadi simdi igneye geciyoruz.
Kimse bilmiyor herhalde demekki biArkadaşlar yeni üye oldum. Sizlere sormak istediğim bişey var. Benim 2 aydır yumurtlama gününde göğüslerim şişiyor kasıklarım aşırı derece ağrıyor. Bunun sebebini anlamıyorum. 2 kızım var korunuyorum ama her yerim ağrıyor. Çok kötü oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?