Gebeliğe Hazırlık yumurtlama günü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
en son ayın 2sinde oldum canım
Muhtemelen ayın 16 17 si yumurtlama olmuş adet bittikten sonra genelde akıntı olmaz ama yumurtlama tarihine yakın akıntı artar afedersin vajinanın ıslaklığını hissedersin ozamanları iyi değerlendir. Ve 2 günde 1 ilişkiye gir çünkü en iyi sonuç bu bende 1 sene hamile kalmaya çalıştım bu şekilde oldu. Umarım yardımcı olmuşumdur.

Amin saolun ALLAH RAZI OLSUN. UMARIM SİZ VE SİZİN GİBİ İSTEYEN HERKESE RABBİM TEZ ZAMANDA NASİP ETSİN İŞALLAH. CANIM YANLIZ AKINTIM VAR DEMİŞSİN DOKTORA GİTTİĞİNDE BUNU SÖYLE AKINTIDA BAZEN GEBE KALMAYI ENGELLİYOR. PEKİ DOKTOR SANA YUMURTA Geliştirici ilaç vermedimi oda işe yarıyor. Umarım herşey gönlünce olur

Amin saolun ALLAH RAZI OLSUN. UMARIM SİZ VE SİZİN GİBİ İSTEYEN HERKESE RABBİM TEZ ZAMANDA NASİP ETSİN İŞALLAH. CANIM YANLIZ AKINTIM VAR DEMİŞSİN DOKTORA GİTTİĞİNDE BUNU SÖYLE AKINTIDA BAZEN GEBE KALMAYI ENGELLİYOR. PEKİ DOKTOR SANA YUMURTA Geliştirici ilaç vermedimi oda işe yarıyor. Umarım herşey gönlünce okur

canım benim 3 gün akıntım ve kasık ağrılarım oldu zaten 18,19,20 si bende o günleri değerlendirdim , 16 sınıda değerlendirdim ama 20 sinden sonra önemsemedim

şuandada bata 8 gün var , gögüslerim dolgunlaştı , yeşil yeşil damar görünüyo ama çok belli değil , birde gögsümun ucunun yanlarında sivilce gibi şeyler vardı önceden ama şimdi dahada belirginleşti . Bacaklarımda ve vajinamda ağrılar oluyor , sanki adet olcakmışım gibi oluyor , bakalım hayırlısı

canım benim 3 gün akıntım ve kasık ağrılarım oldu zaten 18,19,20 si bende o günleri değerlendirdim , 16 sınıda değerlendirdim ama 20 sinden sonra önemsemedim
İşallah tutmuştur. Ama sıkma canını. Ben de 1 sene boyunca çok uğraştım olmadı ama sonra boşverdim hiç beklemediğim Bi anda hamile olduğumu öğrendim. Yani mucize ASLINDA ALLAH NE ZAMAN İSTERSE OZAMAN OLUR HER ZAMAN HAYIRLISINI DİLE. İŞALLAH biran önce dilediğine kavuşursun.

İşallah olmuştur çok istiyorum isteyen herkesin hamile kalmasını. Dinleme vücudunu herşey akışına bırak. Biliyorum zor bişey ama ALLAHTAN HAYIRLISINI İSTE HER ZAMAN. O HER ŞEYİN ZAMANINI İYİ BİLENDİR. BAZEN BİZİM ÇOK İSTEDİĞİMİZ ŞEYLER HAKKIMIZDA HAYIRLI DEĞİLDİR VE OLMAZ ÇOK ŞÜKÜR O NE DİLERSE NE İSTERSE O OLUR. TAMAM CANIM DUALARIM HEPİNİZE İŞALLAH

Normalde göğüslerin adete yakın şişermiydi

4 gün kala filan şişerdi ama bu kadar şişmezdi , bendeki belirtiler regl belirtileride olabilir , hayırlısı ne ise o olsun
Amin canım ama kendinide eşinide sıkma. Rahat olun.günü ve zamanı geldiğinde hiç beklemediğin biranda oluyo. Zaten insan kendini dinleyince bütün belirtileri yaşıyo. İşallah 1 hafta sonra güzel haberi verirsin bize.herşey gönlünce olsun.

soyledim rahim filmine bakildi, enfeksiyon vardi giderdik sukur. femara, klomen ise yaramadi simdi igneye geciyoruz.

Amin

Kimse bilmiyor herhalde demekki bi
Tek ben böyle oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…