canım ovulasyonu takip edersem çok stres yapıcagımı düşünüyorum bilmiyorum çok kafaya takıyorum heraldeovulasyon takip etseniz daha garanti olur aslında
canım 18 inde başlayıp 20 sine kadar süren akıntım oldu ve kasıklarıma inanılmaz derecede ağrı girdi , bu yumurtlama belirtisi değilmiBu doğru değil ki tahmini bi gün veriyor. Testle takip yapmalısın
BU TAHMİNİ GÜN VERİYOR NE ZAMAN YUMURTLAYACAĞIN BELLİ OLMAZ BENDE 28 GÜNDE BİR ADET OLUYORUM.AMA BAZEN 10.GÜNDE BAZEN 15 BAZENDE 19.GÜNDE FALAN YUMURTLUYORUM OVÜLASYON TESTİ DAHA NET YADA HASTANEDEYUMURTA TAKİBİ YAPTIR O DAHA İYİmerhaba arkadaşlar , uygulamaya göre yumurtlama günüm ayın 20 si , ama okudugum şeylere göre adetin 1.gününden itibaren 14 gün sayılması gerekiyomuş , adetim düzenli 28 günde bir oluyor , bakıp yardımcı olurmusunuz doğru yumurtlama zamanım ne zaman
Şeffaf akıntı yumurtlama belirtisi evet ben öyle anlıyorum mesela pco olunca testler işe yaramıyo zatencanım 18 inde başlayıp 20 sine kadar süren akıntım oldu ve kasıklarıma inanılmaz derecede ağrı girdi , bu yumurtlama belirtisi değilmi
o zaman bu ayda umut yok deseneBU TAHMİNİ GÜN VERİYOR NE ZAMAN YUMURTLAYACAĞIN BELLİ OLMAZ BENDE 28 GÜNDE BİR ADET OLUYORUM.AMA BAZEN 10.GÜNDE BAZEN 15 BAZENDE 19.GÜNDE FALAN YUMURTLUYORUM OVÜLASYON TESTİ DAHA NET YADA HASTANEDEYUMURTA TAKİBİ YAPTIR O DAHA İYİ
İNŞALLAH TUTMUŞTURDA BİR DAHAKİ AYA HİÇ BİRŞEYE GEREK KALMAZo zaman bu ayda umut yok deseneben bu takvime göre yapmıştım
amin canımİNŞALLAH TUTMUŞTURDA BİR DAHAKİ AYA HİÇ BİRŞEYE GEREK KALMAZ
Merhaba canım en son ne zaman adet oldunmerhaba arkadaşlar , uygulamaya göre yumurtlama günüm ayın 20 si , ama okudugum şeylere göre adetin 1.gününden itibaren 14 gün sayılması gerekiyomuş , adetim düzenli 28 günde bir oluyor , bakıp yardımcı olurmusunuz doğru yumurtlama zamanım ne zaman
Ben en iyi akıntı şeklinde anlıyorum akıntım çok olur göğüslerim şişer kasıklarım sancı yapar Kendimi çok iyi takip ediyorum. Ama şu an çocuk istemiyorum. 2 kızım var çok şükür. RABBİM OLMYANLARA VERSİN İŞALLAH.ne okuduklariniza guvenin ne uygulamaya.. benim 13. gun olur, 16. gun olur.. 18. gun olur.. vucuda gore, o ayki duruma gore.. her ay degisebiliyor. en guzeli imkaniniz varsa esiniz uzakta degilse iki adet arasi 2 gunde bir iliski.. kacirman mumkun degil yumurtayi.
amin bana ozel dua ederseniz cok sevinirim. iki yildir hic gebe kalamadim. yumurtalarim tam buyumuyor. benim normal zamanda da cok akintim olur. kuru gunum azdir. o sebeple cok nair yakaladim yumurta aki seklinde. akintidan anlayamam ben. Rabbim saglikli hayirli omur versin yavrulariniza, iyi insanlarla karsilastirsin.Ben en iyi akıntı şeklinde anlıyorum akıntım çok olur göğüslerim şişer kasıklarım sancı yapar Kendimi çok iyi takip ediyorum. Ama şu an çocuk istemiyorum. 2 kızım var çok şükür. RABBİM OLMYANLARA VERSİN İŞALLAH.
en son ayın 2sinde oldum canımMerhaba canım en son ne zaman adet oldun
Evet bu yumurtlama belirtisi benim bi kaç gün yoğun akıntım geldi daha sonra akşam uzayan şeffaf akıntım geldi sabah doktora gittiğimde doktor yumurtamın çatladığını söylemişti. Böyle akıntınız oluyorsa en garantisi akıntıyı takip etmekcanım 18 inde başlayıp 20 sine kadar süren akıntım oldu ve kasıklarıma inanılmaz derecede ağrı girdi , bu yumurtlama belirtisi değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?