Gebeliğe Hazırlık yumurtlama günü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ebruuu34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2020
124
29
28
26
merhaba arkadaşlar , uygulamaya göre yumurtlama günüm ayın 20 si , ama okudugum şeylere göre adetin 1.gününden itibaren 14 gün sayılması gerekiyomuş , adetim düzenli 28 günde bir oluyor , bakıp yardımcı olurmusunuz doğru yumurtlama zamanım ne zaman

Eklentiler

• 990270DE-0D8E-4B5F-A1E3-E0A60514E2AC.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 66
Bu doğru değil ki tahmini bi gün veriyor. Testle takip yapmalısın

BU TAHMİNİ GÜN VERİYOR NE ZAMAN YUMURTLAYACAĞIN BELLİ OLMAZ BENDE 28 GÜNDE BİR ADET OLUYORUM.AMA BAZEN 10.GÜNDE BAZEN 15 BAZENDE 19.GÜNDE FALAN YUMURTLUYORUM OVÜLASYON TESTİ DAHA NET YADA HASTANEDEYUMURTA TAKİBİ YAPTIR O DAHA İYİ

canım 18 inde başlayıp 20 sine kadar süren akıntım oldu ve kasıklarıma inanılmaz derecede ağrı girdi , bu yumurtlama belirtisi değilmi
Şeffaf akıntı yumurtlama belirtisi evet ben öyle anlıyorum mesela pco olunca testler işe yaramıyo zaten

herkesin ovulosyon tarihi aynı değil , doğru sonuç alman için test ile tkip etmen lazım

o zaman bu ayda umut yok desene ben bu takvime göre yapmıştım

Bunlar da benim testlerim bugün 17.günüm pozitifi gördüm dün değerlendirdik bakalim yarın silikleşme olursa çatlamış demek oluyor

Merhaba canım en son ne zaman adet oldun

ne okuduklariniza guvenin ne uygulamaya.. benim 13. gun olur, 16. gun olur.. 18. gun olur.. vucuda gore, o ayki duruma gore.. her ay degisebiliyor. en guzeli imkaniniz varsa esiniz uzakta degilse iki adet arasi 2 gunde bir iliski.. kacirman mumkun degil yumurtayi.

Arkadaşlar yeni üye oldum. Sizlere sormak istediğim bişey var. Benim 2 aydır yumurtlama gününde göğüslerim şişiyor kasıklarım aşırı derece ağrıyor. Bunun sebebini anlamıyorum. 2 kızım var korunuyorum ama her yerim ağrıyor. Çok kötü oluyorum.

Ben en iyi akıntı şeklinde anlıyorum akıntım çok olur göğüslerim şişer kasıklarım sancı yapar Kendimi çok iyi takip ediyorum. Ama şu an çocuk istemiyorum. 2 kızım var çok şükür. RABBİM OLMYANLARA VERSİN İŞALLAH.

amin bana ozel dua ederseniz cok sevinirim. iki yildir hic gebe kalamadim. yumurtalarim tam buyumuyor. benim normal zamanda da cok akintim olur. kuru gunum azdir. o sebeple cok nair yakaladim yumurta aki seklinde. akintidan anlayamam ben. Rabbim saglikli hayirli omur versin yavrulariniza, iyi insanlarla karsilastirsin.

canım 18 inde başlayıp 20 sine kadar süren akıntım oldu ve kasıklarıma inanılmaz derecede ağrı girdi , bu yumurtlama belirtisi değilmi
Evet bu yumurtlama belirtisi benim bi kaç gün yoğun akıntım geldi daha sonra akşam uzayan şeffaf akıntım geldi sabah doktora gittiğimde doktor yumurtamın çatladığını söylemişti. Böyle akıntınız oluyorsa en garantisi akıntıyı takip etmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…