- 8 Mayıs 2021
- 54
- 9
- 1
- 27
- Konu Sahibi BeyazMelek1607
-
Aynen oyle mıhimÜf saat mıhim bilmiyosan sen de konuya yazma diyecek şimdi sana
Herşey değil günü yetmezmiş gibi saatine kadar detaylı yazılması garip geldi ben sana söylüyor muyum dün gece kocamla 12 de başladım gece 1 e kadar sevmiştim diyeAynen o sekilde Saatte farkettigi icin yazdim. Ayrica hersey tamamda saati mi rahatsiz etti?
Hayir ben zaten hamileyim. Bu ay olan bisey degilkiBunu bilmemiz için döllenme oldu mu oldu ise ne zaman oldu bilmemiz gerekir ki bu imkansız bi durum neredeyse hani sen desen ki ben 15 günlük hamileyim yumurtlama da 12 gün önce oldu o zaman sana bi cevap veririm ama şuan döllenme oldu mu olmado mı bilmiyoruz ki
Soylemis oldunHerşey değil günü yetmezmiş gibi saatine kadar detaylı yazılması garip geldi ben sana söylüyor muyum dün gece kocamla 12 de başladım gece 1 e kadar sevmiştim diye
O kadar detay gerekiyo ki belirttimAynen onu bende yazdım bide saatine kadar kocası ile yaptıgı her sexi biz bilmek zorunda mıyız bu kadar detaya ne gerek vardı
Hangisinde dollendigi teorinin hic bi bolumunde bilinmiyo bilinemez zaten. Sadece hangi gunlerde ve saatlerinde iliskiye girdigine gore tahmin yapiliyo ve buyuk orandada dogru oluyo
Uzmanlar tarafindan kanitlammis bir bilgiBüyük oranda doğru olması kanıtlanmış bilgi olduğu anlamına gelmez
Ya gercekten mi bilmiyodum. Seninde hala anlamaman cok komik13ünde sevişmişsiniz ya 15inde de sevişmişsiniz. Sperm 72 saate kadar yaşayabildiği için. 13ündeki sevişmeden rahimde kalan sperm 15indeki yumurtayı dölleyebilir. Dayanamadım yazdım bak hayrına.
Bu kadar teori bilip de bunu bilmiyo olmanız komik.
Aynen oyle bilseydin bu kadar salak sacma yorumlarda bulunmazdinOoooy oooy. Hala bilmediğin diyo
Kız rahminde 2 gün öncesinden kalan sperm de dölleyebilir yumurtayı bak tekrar yazıyorum.Ya gercekten mi bilmiyodum. Seninde hala anlamaman cok komik
Bilmedigin sey uzerinde hala israrla yorum yapcagina arastirsan daha iyi olur bence. Cunku ayni seyi sana defalarca anlatmaktan ben yoruldum. X spermi yani kiz plmasini sqglayan sperm , y spermi yani erkek sperminden daha uzun sure yasiyo ve bu teroide zaten ona dayananarak cikiyo. Buda tum olayi degistiriyo. Bu sefer anlamis olcagini umuyorum. Artik.
Delircem ya çok eğleniyorum. Çok sağol.Aynen oyle bilseydin bu kadar salak sacma yorumlarda bulunmazdin
Bende sana tekrar tekrar yaziyorum ama kafan almiyo yapcak bisey yok. X spermleri uzun sure yasadigi icin zTen yumurtlama oncesi olan iliskide buyuk oranda kiz olacagi soyleniyo. Ama yumurtlama gunu olan iliskide erkek spermi daha hizli oldugu icin x sperminden once yumurta catladiginda yumurtaya ulasiyo. Bu yuzden yumurtlama gununde olan iliskide erkek olacagi soyleniyo. Yumurta catlamasinda evet saat bu yuzden cok farkediyo. Ve tekrar soyluyorum bak bende hem oncesi hemde catladigi gun ve sonrasi oldugu icin benim durumumda ne oluyo buyuk oranda bunu merak ettigim icin sordum zaten. Ve yine soyluyorum kesin bjsey tabiki yokKız rahminde 2 gün öncesinden kalan sperm de dölleyebilir yumurtayı bak tekrar yazıyorum.Istersen sen ilişki saniyesine kadar not al fayda etmez
Sen boyle gulucuk falan koyunca bisey degismiyo yalniz. Sirf hakli oldugum bi konuda haksiz gibi gorunmeyi sevmedigim icin yaziyorum.Delircem ya çok eğleniyorum. Çok sağol.
Ya bende senin yorumlarınla çok eğleniyorumm çok iyiiDelircem ya çok eğleniyorum. Çok sağol.
X yavaş ama ölmeyen x 2 gün önceden rahimde tüpe kadar yaklaşır x döller yumurta salınır salınmaz. . Bu yler ışık hızında mı mübarekler? 2 gün önce salınan xi bile geçecek?Bende sana tekrar tekrar yaziyorum ama kafan almiyo yapcak bisey yok. X spermleri uzun sure yasadigi icin zTen yumurtlama oncesi olan iliskide buyuk oranda kiz olacagi soyleniyo. Ama yumurtlama gunu olan iliskide erkek spermi daha hizli oldugu icin x sperminden once yumurta catladiginda yumurtaya ulasiyo. Bu yuzden yumurtlama gununde olan iliskide erkek olacagi soyleniyo. Yumurta catlamasinda evet saat bu yuzden cok farkediyo. Ve tekrar soyluyorum bak bende hem oncesi hemde catladigi gun ve sonrasi oldugu icin benim durumumda ne oluyo buyuk oranda bunu merak ettigim icin sordum zaten. Ve yine soyluyorum kesin bjsey tabiki yok
Değişmesin sen yaz lütfen yeter bana.Sen boyle gulucuk falan koyunca bisey degismiyo yalniz. Sirf hakli oldugum bi konuda haksiz gibi gorunmeyi sevmedigim icin yaziyorum.
Ay nolur sende devam et çatladım gülmektenX yavaş ama ölmeyen x 2 gün önceden rahimde tüpe kadar yaklaşır x döller yumurta salınır salınmaz. . Bu yler ışık hızında mı mübarekler? 2 gün önce salınan xi bile geçecek?
Çok iyi ya nolur devam et sen böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?