- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.474
- 548
- 33
- Konu Sahibi BeyazMelek1607
-
Hangi anket bu linki var mı?Hala anlamamakta israr ediyosun. Sana diyorum ki benim durumumda her iki durumda soz konusu. Bu yuzden bu teoriyi bilen kisilerden tahmin yapmasini istiyorum. Ayrica yapilan deneyler ve anketler yuksek oranda bu tezi dogrulamakta. Tabiki hic birsey %100 degildir bu tarz durumlarda.
İyide çok saçma degil mi bu tahminler ne işe yarayacak bilimsel hiçbir tarafı yok ki hadi yumurtlama dan şu kadar gün sonra oldu ilişki desen ona göre bilimsel olarak bu tarihlerde şu cinsiyet olması yüksek der tahmin veririz sende her tarih var ayrıca hiç hoş degil ben senin eşinle hangi gün hangi saatte işi pişirdigini bu kadar detaylı bilmekten hoşlanmadım biraz hayatınızda özel olsunBilin diyen yok dedigim gibi tahmin soruyorum. Kesin bisey zaten cocuk dogana kadar yoktur
Merve dogru söylüyor böyle bi bilimsel durum var aslında yani yüksek ihtimal tutuyor ama bunu bilmemiz mümkün değil sonuçta hangi tarihte döllenme oldugunu anlayamayızHangi anket bu linki var mı?
Ben orda tarih belirtmismiyim ? Ben gecen ayin adet gunlerinden bahsediyorum.Hamile olduğunuzu nerden biliyoruz son sevişmeden bir hafta geçmiş henüz?
Okey de tek iliski olsa x imis y imis bi yorum yapılır. Burda bol bol sevişmişler sizce diyo?Merve dogru söylüyor böyle bi bilimsel durum var aslında yani yüksek ihtimal tutuyor ama bunu bilmemiz mümkün değil sonuçta hangi tarihte döllenme oldugunu anlayamayız
Bende onu soyluyorum. Kesin bisey zaten asla olamaz. Doktor bile bi cinsiyet soyluyo dogunca baska bisey cikiyo. Ama ben bu teoriyi bilen insanlardan her iki durumda soz konusu oldugunda yani hem yumurtlama oncesi hemde yumurtlama gunu iliski oldugunda cinsiyet genellikle ne oluyo onu merak ettimMerve dogru söylüyor böyle bi bilimsel durum var aslında yani yüksek ihtimal tutuyor ama bunu bilmemiz mümkün değil sonuçta hangi tarihte döllenme oldugunu anlayamayız
DoğruBen orda tarih belirtmismiyim ? Ben gecen ayin adet gunlerinden bahsediyorum.
Bilmedigin biseye yorum yapma bence o zaman. Ben bilen kisilere soruyorum. Bilenler anliyo zaten. Kadinlar kulubu uygulamasinda bununla ilgili acilmis bir suru konu var. Sen hic denk gelmedin sanirimOkey de tek iliski olsa x imis y imis bi yorum yapılır. Burda bol bol sevişmişler sizce diyo?
Bu sayfa bunun icin degil mi zaten. Benim kim oldugumu kimse bilmiyo sonucta. Insanlar acik acik ne merak ediyosa sorabilmesi icin. Ayrica hic mi denk gelmediniz bu durumla ilgili acilan konularaİyide çok saçma degil mi bu tahminler ne işe yarayacak bilimsel hiçbir tarafı yok ki hadi yumurtlama dan şu kadar gün sonra oldu ilişki desen ona göre bilimsel olarak bu tarihlerde şu cinsiyet olması yüksek der tahmin veririz sende her tarih var ayrıca hiç hoş degil ben senin eşinle hangi gün hangi saatte işi pişirdigini bu kadar detaylı bilmekten hoşlanmadım biraz hayatınızda özel olsun
Ooooy oooy. Hala bilmediğin diyoBilmedigin biseye yorum yapma bence o zaman. Ben bilen kisilere soruyorum. Bilenler anliyo zaten. Kadinlar kulubu uygulamasinda bununla ilgili acilmis bir suru konu var. Sen hic denk gelmedin sanirim
Aynen onu bende yazdım bide saatine kadar kocası ile yaptıgı her sexi biz bilmek zorunda mıyız bu kadar detaya ne gerek vardıOkey de tek iliski olsa x imis y imis bi yorum yapılır. Burda bol bol sevişmişler sizce diyo?
Demekki siz henuz duymamissiniz. Erkek ve kız bebek için adetten kaç gün sonra ilişkiye girilmeli? Erkek ve kız bebek için ilişki günleri
burayi inceleyebilirsiniz. Bu hurafe degil bilimsel olarak kanitlanmis bir durum
Üf saat mıhim bilmiyosan sen de konuya yazma diyecek şimdi sanaAynen onu bende yazdım bide saatine kadar kocası ile yaptıgı her sexi biz bilmek zorunda mıyız bu kadar detaya ne gerek vardı
Bunu bilmemiz için döllenme oldu mu oldu ise ne zaman oldu bilmemiz gerekir ki bu imkansız bi durum neredeyse hani sen desen ki ben 15 günlük hamileyim yumurtlama da 12 gün önce oldu o zaman sana bi cevap veririm ama şuan döllenme oldu mu olmado mı bilmiyoruz kiBende onu soyluyorum. Kesin bisey zaten asla olamaz. Doktor bile bi cinsiyet soyluyo dogunca baska bisey cikiyo. Ama ben bu teoriyi bilen insanlardan her iki durumda soz konusu oldugunda yani hem yumurtlama oncesi hemde yumurtlama gunu iliski oldugunda cinsiyet genellikle ne oluyo onu merak ettim
Bu durumda biliyo olsaydim tahminleri sormazdim dimi ?
Yumurtlama gununden onceki gunlerde x spermlerinin daha uzun sure yasamasi sonucu genellikle kiz bebek oldugu ; yumurtlama gununden 12 saat kadar once ve tam yumurtlama gunu iliskiye girildiginde ise erkek bebek oldugu soyleniyo uzmanlar tarafindan. Bende bu iki durumda soz konusu oldugu icin bu durumu bilenler icin soruyorum
Saatine kadar yazan olmadı ne yani felanca tarih gece 12 de yada sonra oldu yazmışsın bu durumda zaman aşımına ugramış 12 den sonrası ertesi gün sayılır falan yazarız diye mi yazdınBu sayfa bunun icin degil mi zaten. Benim kim oldugumu kimse bilmiyo sonucta. Insanlar acik acik ne merak ediyosa sorabilmesi icin. Ayrica hic mi denk gelmediniz bu durumla ilgili acilan konulara
Dur yazdım herhalde 12 den sonra zaman aşımı oldu o ertesi gün sayılır dememizi mi bekliyor nedirÜf saat mıhim bilmiyosan sen de konuya yazma diyecek şimdi sana
Aynen o sekilde Saatte farkettigi icin yazdim. Ayrica hersey tamamda saati mi rahatsiz etti?Saatine kadar yazan olmadı ne yani felanca tarih gece 12 de yada sonra oldu yazmışsın bu durumda zaman aşımına ugramış 12 den sonrası ertesi gün sayılır falan yazarız diye mi yazdın
Hangisinde döllendiğini ne bilelim peki?
Hangisinde dollendigi teorinin hic bi bolumunde bilinmiyo bilinemez zaten. Sadece hangi gunlerde ve saatlerinde iliskiye girdigine gore tahmin yapiliyo ve buyuk orandada dogru oluyoHangisinde döllendiğini ne bilelim peki?
Hangisinde döllendiğini ne bilelim peki?
Doktorla konusmak yerine yasamis ve bilen bir cok kisinin tahminlerini almak daha iyiBöyle bir şey kanıtlandıysa doktorunla mı konuşsan acaba. Doktora da saatleri ver mutlaka kesin cinsiyeti verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?