- Konu Sahibi Hayalperestkizx
Evet bende silik çıktıÇok bariz bir çizgi çıkmıyor anladığımız dimi @pamuksu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende silik çıktıÇok bariz bir çizgi çıkmıyor anladığımız dimi @pamuksu
Bu arada benim eşimde de sperm sorunu vardı ileri hızlı hareket 0 dı ilk defa bu ay takviye kullandı ve hamileyim bende herhangi bir sıkıntı yoktu sizde kesinlikler gitmelisiniz eşiniz içinBence eşinizde kontorllere gitse iyi olur bende gidicem hatta eşimede bakmalarını isticem belki sorun onda
Aynen canim bu ay gitmeyi düşünüyorum ama ramazan giriyor adetli nasıl giderim onu düşünüyorum artıkBu arada benim eşimde de sperm sorunu vardı ileri hızlı hareket 0 dı ilk defa bu ay takviye kullandı ve hamileyim bende herhangi bir sıkıntı yoktu sizde kesinlikler gitmelisiniz eşiniz için
Canım adete kax gün kala beta verdinBu arada benim eşimde de sperm sorunu vardı ileri hızlı hareket 0 dı ilk defa bu ay takviye kullandı ve hamileyim bende herhangi bir sıkıntı yoktu sizde kesinlikler gitmelisiniz eşiniz için
3 canımCanım adete kax gün kala beta verdin
Aynen canim bu ay gitmeyi düşünüyorum ama ramazan giriyor adetli nasıl giderim onu düşünüyorum artş
Şayet böyle bir sorun var ise hemen test verin ki takviyelere başlayınAynen canim bu ay gitmeyi düşünüyorum ama ramazan giriyor adetli nasıl giderim onu düşünüyorum artık
Tamam canım teşekkür ederim dün yaptım negatif çıktı sanırım adet olucam hayiriyla bir olsaydım içim rahat ederdi hiç degilse3 canım
Bugün gidemem kuzum yarında adet olabilirim nasıl olcak bilmiyorum adetli iken gitsem birşey olur mu kiŞayet böyle bir sorun var ise hemen test verin ki takviyelere başlayın
Senin bat ne zaman belki daha erken senin içinTamam canım teşekkür ederim dün yaptım negatif çıktı sanırım adet olucam hayiriyla bir olsaydım içim rahat ederdi hiç degilse
Eşimin spermlerinin çoğu dışarı akıyor nirmal mı değil mi bilmiyorumŞayet böyle bir sorun var ise hemen test verin ki takviyelere başlayın
26 şubat adet helirtilerim var bakalım olacak miyim dün idrar testi verdim enfeskiyon için idrarda çok az kanindada karışmamış dedi ama sol kasigim patlicak gibi ağrıyor acaba kist filan mı var bielemedimSenin bat ne zaman belki daha erken senin için
Eşin speriyogram testi vericek doktor da değerlere göre takviye veriyor eşin 1 ay boyunca kullanıyor diğer gittiğinde doktora değerleri artmş görücektirBugün gidemem kuzum yarında adet olabilirim nasıl olcak bilmiyorum adetli iken gitsem birşey olur mu ki
Sperm testinde sanırım eşiniz boşalıyor ama nasıl olacak mastürbasyon yolu ile miEşin speriyogram testi vericek doktor da değerlere göre takviye veriyor eşin 1 ay boyunca kullanıyor diğer gittiğinde doktora değerleri artmş görücektir
evet özel bir odada yapılıyorSperm testinde sanırım eşiniz boşalıyor ama nasıl olacak mastürbasyon yolu ile mi
Size özelden birşey sordum canım bu bakabilir misinevet özel bir odada yapılıyor
Benide bekle beraber inşallah bende bugün yarın görürümKızlar ben kırmızı kartı gördüm bir dahaki aya inşallah![]()
Oldun mu acaba reglAynen öyle canm ya 19 şubat adet olmam lazım erken olurum ama haftaya test vermeyi düşünüyorum inşallah
Hangi takviyeyi kullandı eşiniz acaba benim eşimde de bu tarz bir problem varBu arada benim eşimde de sperm sorunu vardı ileri hızlı hareket 0 dı ilk defa bu ay takviye kullandı ve hamileyim bende herhangi bir sıkıntı yoktu sizde kesinlikler gitmelisiniz eşiniz için
Proxeed plusHangi takviyeyi kullandı eşiniz acaba benim eşimde de bu tarz bir problem var