• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 6 7 8 9 şubat olanlar gelin değerlendirelim

Benım pembe akıntım oldu bugün hamilelik belırtısı mı? Sat 26 ocak. Midem yanıyor ara ara. Göğüs hassasıyetı var. Mıdem eksıyo . Sıcak basıyor.

Benım pembe akıntım oldu bugün hamilelik belırtısı mı? Sat 26 ocak. Midem yanıyor ara ara. Göğüs hassasıyetı var. Mıdem eksıyo . Sıcak basıyor.
Benimde sat 26 ocak bugün kan verdim çıkmadı adetim gecikince test ver sakın benim gibi hataya düşme cunki çok üzüldüm ne ya

Kesinlikle vucüt ısısı artıyor şuan ateşler içindeyim ve göğüs hassasiyeti var bu belirtimi bilmem ama bugün çok iştahsızdım sabah öğle öğününü yapmadım direkt akşam yemeğimi yedim mecburen o da

Kesinlikle vucüt ısısı artıyor şuan ateşler içindeyim ve göğüs hassasiyeti var bu belirtimi bilmem ama bugün çok iştahsızdım sabah öğle öğününü yapmadım direkt akşam yemeğimi yedim mecburen o da
Kuzum peki adetine tam kaç gün var erken yumurtlamami oldu geç mi bugün adetime 8 gün var yumurtlamin üzerinden 11 gün gecmiş kanda çıkmaması noramal mı

Ben de çok merak edıyorum valla. Test yapmadım daha. Sıze de hayırlı olsun. 😊İnşallah hamilelignz ıyı geçer.

inşallah vardır canım ama eğer çok kafaya takıyorsanız vucut kendini hamile sanıyor 10 gün geçikmrm oldu tüm adet belirtilrini yaşadım o ay hamileyim diye gezdim ortada gecikmenin 11 günü adet oldum yaşadığım hayal kırıklığını anlatama 5 ocakta hsg çekildi gebelik şansı yüksek dedi pelvik ğrı karın ağrısı kabızlık hazımsızlık mide bulantısı yaşıyorum bakıldığın da gebeik belirtisi ama asla umut edemiyorum o yaşadığım tecrübe için

inşallah vardır canım ama eğer çok kafaya takıyorsanız vucut kendini hamile sanıyor 10 gün geçikmrm oldu tüm adet belirtilrini yaşadım o ay hamileyim diye gezdim ortada gecikmenin 11 günü adet oldum yaşadığım hayal kırıklığını anlatama 5 ocakta hsg çekildi gebelik şansı yüksek dedi pelvik ğrı karın ağrısı kabızlık hazımsızlık mide bulantısı yaşıyorum bakıldığın da gebeik belirtisi ama asla umut edemiyorum o yaşadığım tecrübe için
Evet her şey olabılır. İnşallah hamıleyızdır.

Kuzum peki adetine tam kaç gün var erken yumurtlamami oldu geç mi bugün adetime 8 gün var yumurtlamin üzerinden 11 gün gecmiş kanda çıkmaması noramal mı
Adetime şuan 3 gün var 21 inde olacağım yumurtlama günüm 7 8 çatlama 9 şubat 11 gün geçmiş benimde o zaman ⏱️ ama biraz daha regl olmuyorsan testini tekrarlamanı tavsiye ederim

Eklentiler

• IMG_3542.jpeg
    IMG_3542.jpeg
    389,2 KB · Görüntüleme: 26
Normal adetlerinizde göğüs hassasiyeti oluyor muydu benim hemen hemen her adetimde olur çünkü sjsjs sizi darlamak gibi olmasın gruptaki inşallah ilk gebe sizsiniz de ondan😘😘

Normal adetlerinizde göğüs hassasiyeti oluyor muydu benim hemen hemen her adetimde olur çünkü sjsjs sizi darlamak gibi olmasın gruptaki inşallah ilk gebe sizsiniz de ondan😘😘
Estagfurullah canım istedğini sorabilirsin ☺️ evet benimde her adetimde olur esktra bir durum değil bu. Zaten regl dönemi belirtileriyle birbirine çok benziyor. Şuan gözlerimden ateş çıkıyor ve vücudumda eklemlerim ağrıyor he bide enfeksiyon geçiriyorum

Bu arada kızlar hepinize dualarımı gönderiyorum inşallah sizde benim gibi olumlu sonuçlar alıp mutluluktan havalara uçarsınızz 🥰🫶🏼🙏
Amin inşallah canım 🙏🏻 sağlıkla kucağına alırsın inşallah ♥️ ben 4-5 şubat pik 6 şubatta çatlamayı gördüm, bu sabah testim negatif çıktı.. perşembe adet olmam inşallah

Back