- Konu Sahibi Hayalperestkizx
Benım pembe akıntım oldu bugün hamilelik belırtısı mı? Sat 26 ocak. Midem yanıyor ara ara. Göğüs hassasıyetı var. Mıdem eksıyo . Sıcak basıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bu sabah bende merak ederek ovü yaptım ekliyim fotoğrafını
Benimde sat 26 ocak bugün kan verdim çıkmadı adetim gecikince test ver sakın benim gibi hataya düşme cunki çok üzüldüm ne yaBenım pembe akıntım oldu bugün hamilelik belırtısı mı? Sat 26 ocak. Midem yanıyor ara ara. Göğüs hassasıyetı var. Mıdem eksıyo . Sıcak basıyor.
Kesinlikle vucüt ısısı artıyor şuan ateşler içindeyim ve göğüs hassasiyeti var bu belirtimi bilmem ama bugün çok iştahsızdım sabah öğle öğününü yapmadım direkt akşam yemeğimi yedim mecburen o daBenım pembe akıntım oldu bugün hamilelik belırtısı mı? Sat 26 ocak. Midem yanıyor ara ara. Göğüs hassasıyetı var. Mıdem eksıyo . Sıcak basıyor.
Kuzum peki adetine tam kaç gün var erken yumurtlamami oldu geç mi bugün adetime 8 gün var yumurtlamin üzerinden 11 gün gecmiş kanda çıkmaması noramal mıKesinlikle vucüt ısısı artıyor şuan ateşler içindeyim ve göğüs hassasiyeti var bu belirtimi bilmem ama bugün çok iştahsızdım sabah öğle öğününü yapmadım direkt akşam yemeğimi yedim mecburen o da
Ben de çok merak edıyorum valla. Test yapmadım daha. Sıze de hayırlı olsun.Kesinlikle vucüt ısısı artıyor şuan ateşler içindeyim ve göğüs hassasiyeti var bu belirtimi bilmem ama bugün çok iştahsızdım sabah öğle öğününü yapmadım direkt akşam yemeğimi yedim mecburen o da
İnşallah sende hamilesindir kuzum yaş çok isterim seninde hayırlı haberlerini alalımBen de çok merak edıyorum valla. Test yapmadım daha. Sıze de hayırlı olsun.İnşallah hamilelignz ıyı geçer.
İdrar testı yapmauı düşünüyorum. İnşallah olur hepımızın.Benimde sat 26 ocak bugün kan verdim çıkmadı adetim gecikince test ver sakın benim gibi hataya düşme cunki çok üzüldüm ne ya
inşallah vardır canım ama eğer çok kafaya takıyorsanız vucut kendini hamile sanıyor 10 gün geçikmrm oldu tüm adet belirtilrini yaşadım o ay hamileyim diye gezdim ortada gecikmenin 11 günü adet oldum yaşadığım hayal kırıklığını anlatama 5 ocakta hsg çekildi gebelik şansı yüksek dedi pelvik ğrı karın ağrısı kabızlık hazımsızlık mide bulantısı yaşıyorum bakıldığın da gebeik belirtisi ama asla umut edemiyorum o yaşadığım tecrübe içinBenım pembe akıntım oldu bugün hamilelik belırtısı mı? Sat 26 ocak. Midem yanıyor ara ara. Göğüs hassasıyetı var. Mıdem eksıyo . Sıcak basıyor.
İnşallah hepimiz hayırlı haberler alalım .İnşallah sende hamilesindir kuzum yaş çok isterim seninde hayırlı haberlerini alalım![]()
Evet her şey olabılır. İnşallah hamıleyızdır.inşallah vardır canım ama eğer çok kafaya takıyorsanız vucut kendini hamile sanıyor 10 gün geçikmrm oldu tüm adet belirtilrini yaşadım o ay hamileyim diye gezdim ortada gecikmenin 11 günü adet oldum yaşadığım hayal kırıklığını anlatama 5 ocakta hsg çekildi gebelik şansı yüksek dedi pelvik ğrı karın ağrısı kabızlık hazımsızlık mide bulantısı yaşıyorum bakıldığın da gebeik belirtisi ama asla umut edemiyorum o yaşadığım tecrübe için
Adetime şuan 3 gün var 21 inde olacağım yumurtlama günüm 7 8 çatlama 9 şubat 11 gün geçmiş benimde o zamanKuzum peki adetine tam kaç gün var erken yumurtlamami oldu geç mi bugün adetime 8 gün var yumurtlamin üzerinden 11 gün gecmiş kanda çıkmaması noramal mı
inşallah canım benimEvet her şey olabılır. İnşallah hamıleyızdır.
Tamam canım sagolAdetime şuan 3 gün var 21 inde olacağım yumurtlama günüm 7 8 çatlama 9 şubat 11 gün geçmiş benimde o zamanama biraz daha regl olmuyorsan testini tekrarlamanı tavsiye ederim
İnşallah canımEvet her şey olabılır. İnşallah hamıleyızdır.
Evet her şey olabılır. İnşallah hamıleyızdır.
Normal adetlerinizde göğüs hassasiyeti oluyor muydu benim hemen hemen her adetimde olur çünkü sjsjs sizi darlamak gibi olmasın gruptaki inşallah ilk gebe sizsiniz de ondanKesinlikle vucüt ısısı artıyor şuan ateşler içindeyim ve göğüs hassasiyeti var bu belirtimi bilmem ama bugün çok iştahsızdım sabah öğle öğününü yapmadım direkt akşam yemeğimi yedim mecburen o da
Estagfurullah canım istedğini sorabilirsinNormal adetlerinizde göğüs hassasiyeti oluyor muydu benim hemen hemen her adetimde olur çünkü sjsjs sizi darlamak gibi olmasın gruptaki inşallah ilk gebe sizsiniz de ondan![]()
Amin inşallah canımBu arada kızlar hepinize dualarımı gönderiyorum inşallah sizde benim gibi olumlu sonuçlar alıp mutluluktan havalara uçarsınızz![]()