- 3 Aralık 2024
- 538
- 103
- 18
- Konu Sahibi Hayalperestkizx
-
Son adet tarihin ne canım çıkamamış normal yine tekrar etYarın test yapayim o zaman inşallah hayırlı sonuçlar almayı nasip eylesin inşallah
Canım benim adetlerim düzensiz 1.5 ay önce yine kontrol amaçlı doktora gittim hormon testi, ultrason hepsine baktı prolaktin dışında bir sorun görmedi onda da ilaç verdi değerim düştü ama tık yok sadece batmam varSon adet tarihin ne canım çıkamamış normal yine tekrar et
Anladım canım peki en son adet tarihin neydi oma göre hesaplama yapabiliriz bir kaç gün daha bekle ve testi terkarklaCanım benim adetlerim düzensiz 1.5 ay önce yine kontrol amaçlı doktora gittim hormon testi, ultrason hepsine baktı prolaktin dışında bir sorun görmedi onda da ilaç verdi değerim düştü ama tık yok sadece batmam var
Canim sonuç çıktı mıAhh kuzumm biliyorum normalde çok direnirim ama bu ay hamile gibi hissediyorum bilmiyorum, dün gece uçuşum vardı ve hayatımda ağrımadığı kadar bel ağrım oldu, göğüslerim normalde regl öncesi şişer hassaslaşır ama dün baya ağrısını hissettim. Akıllı saat kullanıyorum nabzım nerdeyse hep 100 ve üzeri atıyor bildirim geldi iyi misiniz diyenabız yükselmesini de belirti olduğunu biliyorumm. Birde işim dolayısıyla erken öğrenmem gerekiyor çünkü hamile kalınca ücretsiz izin alacağım işim riskli biraz. Öyle yanii
İnşallahh kuşum yaa. Ama sağlık ocağına giderek hata ettim çünkü muhtemelen sonuç pazartesiye kaldı
Kuzum benim 11 gün kaldı bakalım beklemedeyim bu ay pekte umudum yok ama bilemedim aşırı kasık ağrılarım var bilmiyorum uşuttum mu yoksa baska birşeyden mı bilemedim beyaz kremsi akintilarim oluyor bazı yerlerde gebelik belirtisi yazmışlar bilemedimBu gruptakilerin min 5 günü kaldı ...Rabbım herbirimize güzel haberler nasip etsinvarmi cesur olup test yapan Pamlok harici ...Ya da hepimiz birbirimizi tutalım son güne kadar Başka aylar dehşet belirtiler yaşardım bu ay hiç yok :/
Genllelde adet yakim oluyordu kasık agrilarim aka daha çok varBu gruptakilerin min 5 günü kaldı ...Rabbım herbirimize güzel haberler nasip etsinvarmi cesur olup test yapan Pamlok harici ...Ya da hepimiz birbirimizi tutalım son güne kadar Başka aylar dehşet belirtiler yaşardım bu ay hiç yok :/
Ayy hadi inşallah kuzumKuzum benim 11 gün kaldı bakalım beklemedeyim bu ay pekte umudum yok ama bilemedim aşırı kasık ağrılarım var bilmiyorum uşuttum mu yoksa baska birşeyden mı bilemedim beyaz kremsi akintilarim oluyor bazı yerlerde gebelik belirtisi yazmışlar bilemedim
Valla kuzum bende de hiç göğüs hassasiyeti filan birşey yok belim sgriyo kasıklarım agriyo adet olacak gibiyim ama dahada var bakalım senin az kalmış sanidim hadi bakalım senden güzel haberler bekliyorum tatlımAyy hadi inşallah kuzumsenden ümitvariyim insallah...Benim çatlamadan 7 gün sonra yogun beyaz akıntı geldi ve geçti hiç bir ağrım yok göğüs şişliği yada hassasiyeti hiç birsey yok Hoff
Balım ben dayanamayıp özelde kan verdim negatif çıktıCanim sonuç çıktı mı
Adetine kaç gün var canımBalım ben dayanamayıp özelde kan verdim negatif çıktısağlık ocağınınki çıkmadı hala
Bende beyaz akıntım çok var bat 19 şubat heyecanla bekliyorum 2 gün önce test taptım negatiftiAyy hadi inşallah kuzumsenden ümitvariyim insallah...Benim çatlamadan 7 gün sonra yogun beyaz akıntı geldi ve geçti hiç bir ağrım yok göğüs şişliği yada hassasiyeti hiç birsey yok Hoff
Daha henüz çıkmayabilir canım 2 gün önce erken olmuş biraz daha bekle bakalım son adet tarihin neydiBende beyaz akıntım çok var bat 19 şubat heyecanla bekliyorum 2 gün önce test taptım negatifti
19 ocak döngüm 30 gün ama çocuk denemeye başladığımdan beri ya erken ya geç oluyorum bakalımDaha henüz çıkmayabilir canım 2 gün önce erken olmuş biraz daha bekle bakalım son adet tarihin neydi
Bata Kaç gün var canım?Balım ben dayanamayıp özelde kan verdim negatif çıktısağlık ocağınınki çıkmadı hala
İnşallah bu sefer hic adet olmayasın öyleyse19 ocak döngüm 30 gün ama çocuk denemeye başladığımdan beri ya erken ya geç oluyorum bakalım
20si bat dün kan verdiğimde 6 gün vardı canımAdetine kaç gün var canım
Bugün bir daha test yap bakalım erken gebelik testi çıkarabilir kaset test biraz adetten sonra filan çıkarıyor geciktiren sonra19 ocak döngüm 30 gün ama çocuk denemeye başladığımdan beri ya erken ya geç oluyorum bakalım
Ağzını bal yesin inşallahİnşallah bu sefer hic adet olmayasın öyleyse
Geç döllenme olabilir canım daha varmış adete birde adet gecikince ver bakalım test20si bat dün kan verdiğimde 6 gün vardı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?