Yumurtlama günü 6 7 8 9 şubat olanlar gelin değerlendirelim

Anladım canım peki en son adet tarihin neydi oma göre hesaplama yapabiliriz bir kaç gün daha bekle ve testi terkarkla

Canim sonuç çıktı mı

Bu gruptakilerin min 5 günü kaldı ...Rabbım herbirimize güzel haberler nasip etsin varmi cesur olup test yapan Pamlok harici ...Ya da hepimiz birbirimizi tutalım son güne kadar Başka aylar dehşet belirtiler yaşardım bu ay hiç yok :/

Kuzum benim 11 gün kaldı bakalım beklemedeyim bu ay pekte umudum yok ama bilemedim aşırı kasık ağrılarım var bilmiyorum uşuttum mu yoksa baska birşeyden mı bilemedim beyaz kremsi akintilarim oluyor bazı yerlerde gebelik belirtisi yazmışlar bilemedim

Gen Genllelde adet yakim oluyordu kasık agrilarim aka daha çok var

Ayy hadi inşallah kuzum senden ümitvariyim insallah...Benim çatlamadan 7 gün sonra yogun beyaz akıntı geldi ve geçti hiç bir ağrım yok göğüs şişliği yada hassasiyeti hiç birsey yok Hoff

Ayy hadi inşallah kuzum senden ümitvariyim insallah...Benim çatlamadan 7 gün sonra yogun beyaz akıntı geldi ve geçti hiç bir ağrım yok göğüs şişliği yada hassasiyeti hiç birsey yok Hoff
Valla kuzum bende de hiç göğüs hassasiyeti filan birşey yok belim sgriyo kasıklarım agriyo adet olacak gibiyim ama dahada var bakalım senin az kalmış sanidim hadi bakalım senden güzel haberler bekliyorum tatlım

Bende beyaz akıntım çok var bat 19 şubat heyecanla bekliyorum 2 gün önce test taptım negatifti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…