• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 6 7 8 9 şubat olanlar gelin değerlendirelim

Canım benim adetlerim düzensiz 1.5 ay önce yine kontrol amaçlı doktora gittim hormon testi, ultrason hepsine baktı prolaktin dışında bir sorun görmedi onda da ilaç verdi değerim düştü ama tık yok sadece batmam var
Anladım canım peki en son adet tarihin neydi oma göre hesaplama yapabiliriz bir kaç gün daha bekle ve testi terkarkla

Ahh kuzumm biliyorum normalde çok direnirim ama bu ay hamile gibi hissediyorum bilmiyorum, dün gece uçuşum vardı ve hayatımda ağrımadığı kadar bel ağrım oldu, göğüslerim normalde regl öncesi şişer hassaslaşır ama dün baya ağrısını hissettim. Akıllı saat kullanıyorum nabzım nerdeyse hep 100 ve üzeri atıyor bildirim geldi iyi misiniz diye 😅 nabız yükselmesini de belirti olduğunu biliyorumm. Birde işim dolayısıyla erken öğrenmem gerekiyor çünkü hamile kalınca ücretsiz izin alacağım işim riskli biraz. Öyle yanii 🥰🥹

İnşallahh kuşum yaa. Ama sağlık ocağına giderek hata ettim çünkü muhtemelen sonuç pazartesiye kaldı 😔
Canim sonuç çıktı mı

Bu gruptakilerin min 5 günü kaldı ...Rabbım herbirimize güzel haberler nasip etsin 🤲🏻 varmi cesur olup test yapan Pamlok Pamlok harici ...Ya da hepimiz birbirimizi tutalım son güne kadar 🤗 Başka aylar dehşet belirtiler yaşardım bu ay hiç yok :/

Bu gruptakilerin min 5 günü kaldı ...Rabbım herbirimize güzel haberler nasip etsin 🤲🏻 varmi cesur olup test yapan Pamlok Pamlok harici ...Ya da hepimiz birbirimizi tutalım son güne kadar 🤗 Başka aylar dehşet belirtiler yaşardım bu ay hiç yok :/
Kuzum benim 11 gün kaldı bakalım beklemedeyim bu ay pekte umudum yok ama bilemedim aşırı kasık ağrılarım var bilmiyorum uşuttum mu yoksa baska birşeyden mı bilemedim beyaz kremsi akintilarim oluyor bazı yerlerde gebelik belirtisi yazmışlar bilemedim

Gen
Genllelde adet yakim oluyordu kasık agrilarim aka daha çok var

Kuzum benim 11 gün kaldı bakalım beklemedeyim bu ay pekte umudum yok ama bilemedim aşırı kasık ağrılarım var bilmiyorum uşuttum mu yoksa baska birşeyden mı bilemedim beyaz kremsi akintilarim oluyor bazı yerlerde gebelik belirtisi yazmışlar bilemedim
Ayy hadi inşallah kuzum 🤲🏻 senden ümitvariyim insallah...Benim çatlamadan 7 gün sonra yogun beyaz akıntı geldi ve geçti 😚🥲 hiç bir ağrım yok göğüs şişliği yada hassasiyeti hiç birsey yok Hoff 🥲

Ayy hadi inşallah kuzum 🤲🏻 senden ümitvariyim insallah...Benim çatlamadan 7 gün sonra yogun beyaz akıntı geldi ve geçti 😚🥲 hiç bir ağrım yok göğüs şişliği yada hassasiyeti hiç birsey yok Hoff 🥲
Valla kuzum bende de hiç göğüs hassasiyeti filan birşey yok belim sgriyo kasıklarım agriyo adet olacak gibiyim ama dahada var bakalım senin az kalmış sanidim hadi bakalım senden güzel haberler bekliyorum tatlım❤️☺️

Bende beyaz akıntım çok var bat 19 şubat heyecanla bekliyorum 2 gün önce test taptım negatifti

Back