Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Amiiin inşallahh sağlıkla ilerler güzel güzel değerle inşallahh

varsa bugün çıkar inşallah yükseldiğini görürsünüz

varsa bugün çıkar inşallah yükseldiğini görürsünüz
yarın sabah sağlık ocağına kan vericem oda bir gün sonra çıkıyor cuma günü öğrenirim inşallah. eğer pozitif çıkarsa eşime 14 şubat sürprizi yapıcam dua edin lütfen :)

Sen kaç yaşındaydın canım

Kızlar avokado yemeyi düşünüyorum yumurta kalitemden şüphem yok çünkü epey koyu çıkıyor kaliteye göre koyuluk belli oluyormuş ovülasyon denedim ya bir iki kere. Zaten adetimin 5 günü yumurtalığımda Ağrı başlıyor benim yaklaşık 8-9 gün olgunlasıyor. Ama yumurtayı daha da beslediği için avokado bu ay deneyeceğim bilen var mı acaba nasıl kullanmam gerekiyor kaç gün ?

kızlar pazartesi adet olmam gerekiyordu günüm geçti kan vermelimim sizce testlerım hala negatif

Ay kız dur daha yenisiin nereye gidiyon birde kendini üzme sakın. Benim geçmişim çalkantılı sen bana bakma. Neredeyse 1.5 yıldır kafayı yedim hamilelik konusunda. Burada çok şeyler oğrendim bilgiler edindim dediğin gibi. İlk 4 denememde olmamıştı benim de 5.de tuttu o da birkaç ay sonra gitti elimden. Sonrasında korunduk iyileştik derken yine 5 aydır deniyorum olmuyor. Yani benim psikolojim biraz nanay. Ama burada çok rahat hamile kalanlar var pes etme sakın. Bende belki kalırım kim bilir?

35 canım. 36 olucam hatta Mayısta. Sen?
Ya ben biraz karamsarım sanırım ya da his mi dersin artık bilmiyorum. Sanki martta da olmıcakmış gibi hissediyorum ama hayırlısı. 27 yaşındayım ben de

Bu sefer bu akşam özelde yaptırdım sabahı bekleyemedim 2.56 çıktı arkadaşlar. Artık bence garanti negatif sağlık olsun ne diyeyim

Eklentiler

• IMG_2768.jpeg
    34,3 KB · Görüntüleme: 47
Arkadaşlar test yaptım .Bu şekilde çıktı.Biri normal test biri erken gebelik testi .Erken gebelik testim daha silik çıktı acaba gebelik var mıdır ya .Adet olacak gibi karnım ağrıdı randevum vardı ona bile gitmedim , umudu kestim ama test böyle çıkınca gidip acilden kan verdim bekliyorum .Sizce nedir

Eklentiler

• IMG_20250212_215756.jpg
    97,9 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20250212_215750.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 40
Gayet pembe görünüyor bata ne kadar vardı sizin sonuçlarınızı bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…