- Emoji Skoru
- 108
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
- #1.441
Amiiin inşallahh sağlıkla ilerler güzel güzel değerle inşallahhaynen öyle yap. doktorlar 1 yıla kadar normal görüyorlar zaten. psikoloji çok önemli ben bunu tecrübeyle sabitledim. şuan bile kendime hamileyim demiyorum allah korusun kimyasal falan olur diye. 40.60 da kimyasal geçiren arkadaşım var çünkü. bekliycem hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
varsa bugün çıkar inşallah yükseldiğini görürsünüzYaa çok teşekkür ederim detaylı anlatım için bende bu aydan itibaren takmicam salcam. Bu ay takmamın sebebi negatif diye ilaca devam etmee başladım ama yine kafama takıldı. Benimde ikinci denemem geçen ay ilk denememizdi doğum kontrol hapını yeni bırakmıştım yaklaşık 1.5 yıl öyle korundum adetime 3 gün kala 7.15 öğrendim fakat adet tarihimde adet oldum kimyasal oldu. Bugünde adetime 3 gün var belki bir şey çıkar. Çıkarsada hemen sevinmeyeceğim geçen aydan dolayı
İnşallah dua edin olur muvarsa bugün çıkar inşallah yükseldiğini görürsünüz
yarın sabah sağlık ocağına kan vericem oda bir gün sonra çıkıyor cuma günü öğrenirim inşallah. eğer pozitif çıkarsa eşime 14 şubat sürprizi yapıcam dua edin lütfen :)varsa bugün çıkar inşallah yükseldiğini görürsünüz
Sen kaç yaşındaydın canımAyyy doğru söylüyorsuuun. O zaman yemeyeyim onu.... Doktora gidecem de işte randevu denk gelirse bulabilirsem... gerçi 6 ay dolunca gel demişti, şimdi benim 5.ci döngüm fos çıktı. O yüzden dedim martta da hamile kalmazsam gideyim.....
yarın sabah sağlık ocağına kan vericem oda bir gün sonra çıkıyor cuma günü öğrenirim inşallah. eğer pozitif çıkarsa eşime 14 şubat sürprizi yapıcam dua edin lütfen :)
Olur tabi haberlerini bekliyorum her yeni güzel haber bize de umutİnşallah dua edin olur mu
Yaa Allahım inşallah yaOlur tabi haberlerini bekliyorum her yeni güzel haber bize de umut
Şubatta hepimizin hayali sen gerçekleştir inşallahyarın sabah sağlık ocağına kan vericem oda bir gün sonra çıkıyor cuma günü öğrenirim inşallah. eğer pozitif çıkarsa eşime 14 şubat sürprizi yapıcam dua edin lütfen :)
inşallah kızlar çok teşekkür ederim umarım hepimizin ortak sevinci olur şubatŞubatta hepimizin hayali sen gerçekleştir inşallah
Ay kız dur daha yenisiin nereye gidiyon birde kendini üzme sakın. Benim geçmişim çalkantılı sen bana bakma. Neredeyse 1.5 yıldır kafayı yedim hamilelik konusunda. Burada çok şeyler oğrendim bilgiler edindim dediğin gibi. İlk 4 denememde olmamıştı benim de 5.de tuttu o da birkaç ay sonra gitti elimden. Sonrasında korunduk iyileştik derken yine 5 aydır deniyorum olmuyor. Yani benim psikolojim biraz nanay. Ama burada çok rahat hamile kalanlar var pes etme sakın. Bende belki kalırım kim bilir?Aslında çok haklısın ama ben burda bir sürü şey öğrendim döngüyle ve gebelikle ilgili. Birlikte beklemek, başkasındaki belirtilerle kendininkileri kıyaslamak falan iyi gelmişti. Diğer türlü arkadaş ya da aile de olsa sonuçta aynı şeyleri yaşamadığın birine bişeyleri en fazla ne kadar anlatabilirsin ki. Bilmiyorum belki ben de uzaklaşırım. Bu ay çok ümitliydim gerçi bizim daha ilk ayımızdı ama doktor her şey yolunda diyince olmaması için bir sebep yok diye düşünmüştüm. Beni de yıktı biraz bu regl
35 canım. 36 olucam hatta Mayısta. Sen?Sen kaç yaşındaydın canım
Ay kız dur daha yenisiin nereye gidiyon birde kendini üzme sakın. Benim geçmişim çalkantılı sen bana bakma. Neredeyse 1.5 yıldır kafayı yedim hamilelik konusunda. Burada çok şeyler oğrendim bilgiler edindim dediğin gibi. İlk 4 denememde olmamıştı benim de 5.de tuttu o da birkaç ay sonra gitti elimden. Sonrasında korunduk iyileştik derken yine 5 aydır deniyorum olmuyor. Yani benim psikolojim biraz nanay. Ama burada çok rahat hamile kalanlar var pes etme sakın. Bende belki kalırım kim bilir?
Ya ben biraz karamsarım sanırım ya da his mi dersin artık bilmiyorum. Sanki martta da olmıcakmış gibi hissediyorum ama hayırlısı. 27 yaşındayım ben de35 canım. 36 olucam hatta Mayısta. Sen?
Bende yaptım ovulasyon negatiftiBir de ben ovülasyon yaptım bugün genelde hamilelerde pik gibi çıkıyormuş, bil bakalım bende ne çıktı? Negatif
Neyse en azından daha kırmızılanmadık az da olsa ümidim var benim kırmızılar gelene kadarBende yaptım ovulasyon negatifti
Gayet pembe görünüyor bata ne kadar vardı sizin sonuçlarınızı bekliyoruzArkadaşlar test yaptım .Bu şekilde çıktı.Biri normal test biri erken gebelik testi .Erken gebelik testim daha silik çıktı acaba gebelik var mıdır ya .Adet olacak gibi karnım ağrıdı randevum vardı ona bile gitmedim , umudu kestim ama test böyle çıkınca gidip acilden kan verdim bekliyorum .Sizce nedir
Canım ovülasyon doğru değil ben regl olmadan bı gün önce pik ti t daha koyuydu bi gün sonra regl oldumBende yaptım ovulasyon negatifti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?