• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Eklentiler

• 3A7A6717-49B7-4544-ABA6-97063DADB384.jpeg
    3A7A6717-49B7-4544-ABA6-97063DADB384.jpeg
    148,2 KB · Görüntüleme: 9
Ben regl 11 gün kala sağlık ocağı kan aldı 0.20 çıktı ama erken dedi doktorum çok diye sonra 3 gün sonra biraz rahatsizlandim acile gittik 1.6 çıktı regl 7-8 gün vardı bu sonuç çıktığında şuan regl 3 gün var ama olacağıma dair hiç bir şey yok dün de akıntım oldu şeffaf acaba yükselme şansı olur mu anlayamadım
Olabilir hamile birisindede 11. Gün çıkmayabilir bence. Hiç o kadar erken vermediğim için yorumlayamadım. Yarın sabah gebelik testi yapın çıkabilir varsa

Bir benim soruya cevap yok sanırım 🙈
Yani yumurtlama zaten adete 14 gün kala oluyor siz 11 gün kala diyorsunz 3 günlük varsa da çıkmaz zaten 2 defa yaptirmissiniz zamanı gelmeden bence artık gecikmeyi beklemeniz daha sağlıklı olur

arkadaşlar ben üyeliğimi iptal ediyorum burada bir çok şey öğrendim bilgi edindim insanlar edindim herkesede teşekkür ediyorum bu konuyu açanda bendim bir sürü kişi kaynaşmış olduk fakat çok fazla beni strese soktuğunu farkettim hakkınızı helal edin biraz oluru a bırakmayu tercih ediyorum ne kadar olursa elimden geldiğinde oluruna bırak aya çalışıcam hepinizi çok sevmiştim iyi ki varsınız herkesin kucağu sağlıcakla dolması temennimle görüşürüz ♥️

Back