• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Bende bu sabah yaptım negatif 🥹 bu ay elendim bence artık kesin yumurtlama üzerinden 14 çatlama üzerinden 13 gün geçti 🥲
Doktorlari dinliyorum adet geçince yükselir diyorlar ümit doluyor içim yoksa benimde 12 gün geçti çatlamadan😔 bu kandil dua ediyorum Rabbim gönlümüzden geçeni sağlıkla nasip etsin

Kızlar sabah adet oldum diye düşündüm normalde şaşmaz bir gün önceden oldum az bişey afedersiniz peçeteye kırmızı kan geldi sonra açık kahve geldi biraz ama başkada gelmedi sabahtan beri sökülmedim normal mi?
Kuzum benim de öyle oldu sonra birden patladı üşüttük galiba

Kuzum benim de öyle oldu sonra birden patladı üşüttük galiba
Kanamam olmasa hamilelikten şüphelenirim yaklaşık 5 gündür burnumda hep mayonez kokusu var dün unutup makarnama mayonez sıktım yedikten sonra öğürdüm hala daha burnumda mayonez sanki hava komple mayonez kokuyor🤣

Çok teşekkür ederim 🩷🌸.İnşallah sağlıkla ilerler .Bazıları gecikmeye göre değer düşük diyor .Henüz sevinemiyorum bile tam olarak 🥹
Benim adetten 4 gün önce değerim 0.100 yani negatifti .Birde eğer bu gebeliğim sağlıklı ise yumurtlama zamanı oluşmamış sanırım daha sonraki bi ilişkim olabilir hatta adetten 3 gün önce ilişkimmi acaba diye düşünüyorum
Adetten önce test yaptırdıysan geç yumurtlama var demekki bence yeni oluşmuş 😀

Kızlar normalde adet tarihim yarın ama sabah bi parmak kan geldi afedersiniz peçeteme ve devamında hep açık kahve lekeler geldi adet olurum bir iki saate dedim olmadım. Akşama doğruda adet sandım başladı adet sancım fena devam ediyor ama gelen giden yok kahve akıntıdan başka daha önce böyle olan oldu mu normalde karnım ağeımaya başlar bi saatede hasta olurdum bu ay böyle yaşayan olmuş aranızda kaç saate söküldünüz hala sökülemedim

Back