• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Arkadaşlar test yaptım .Bu şekilde çıktı.Biri normal test biri erken gebelik testi .Erken gebelik testim daha silik çıktı acaba gebelik var mıdır ya .Adet olacak gibi karnım ağrıdı randevum vardı ona bile gitmedim , umudu kestim ama test böyle çıkınca gidip acilden kan verdim bekliyorum .Sizce nedir
Çıktı mı sonucunuz baya pozitif duruyor burda

Ay sonucum e nabızdan görünmeyince labaratuvardan baktım orda çıkmış .Değerim 109.2 🤲🤲🤲🤲
Ay elim ayağım titriyor olumlu oluyor değil mi ama bu kadar gecikmeye göre düşük değil mi ,şuan karışık duygular içindeyim

Ay elim ayağım titriyor olumlu oluyor değil mi ama bu kadar gecikmeye göre düşük değil mi ,şuan karışık duygular içindeyim
Biraz yüksek olmasi gerekiyordu evet düşük çıkmış sonuç cuma aksam tekrarlayın iki kat artarsa dr a gidin hemen kimyasal değildir umarım

kızlar dun kan verdım beta normal çıktı ama 3 gun geçti adetim bu tarihten sonra yükselme ıhtımalı varmı

Tebrik ederim sağlıkla yükselsin
Yumurtlama gününüzü biliyor musunuz
Teşekkür ederim inşallah sağlıkla bir gebeliktir yarını bekliyorum .Evet ediyorum ama bu ay çok dikkat etmedim geçen aylara göre .Birde adetten 4 gün öncesi test yaptığımda negatifti umudum pek yoktu

Teşekkür ederim inşallah sağlıkla bir gebeliktir yarını bekliyorum .Evet ediyorum ama bu ay çok dikkat etmedim geçen aylara göre .Birde adetten 4 gün öncesi test yaptığımda negatifti umudum pek yoktu
Maşallahh kırk bir kere yaaa 🥹🥰🥰🥰çok sevindim adınıza♥️ inşallah sağlıkla ilerler. Benimde 3 ve 2 gün kala 2.6 çıktı değerim. Sizin adet öncesi kaçtı değeriniz? Negatif olduğu için yarın adet olmayı beklicem artık gebelde zamanında olurum bakalım

Maşallahh kırk bir kere yaaa 🥹🥰🥰🥰çok sevindim adınıza♥️ inşallah sağlıkla ilerler. Benimde 3 ve 2 gün kala 2.6 çıktı değerim. Sizin adet öncesi kaçtı değeriniz? Negatif olduğu için yarın adet olmayı beklicem artık gebelde zamanında olurum bakalım
Çok teşekkür ederim 🩷🌸.İnşallah sağlıkla ilerler .Bazıları gecikmeye göre değer düşük diyor .Henüz sevinemiyorum bile tam olarak 🥹
Benim adetten 4 gün önce değerim 0.100 yani negatifti .Birde eğer bu gebeliğim sağlıklı ise yumurtlama zamanı oluşmamış sanırım daha sonraki bi ilişkim olabilir hatta adetten 3 gün önce ilişkimmi acaba diye düşünüyorum

Kızlar bata son 2 gün ilk 10 dk böyle oldu sizde goruyormusunuz ? 30 dk sonrasını dikkate almayın diyordu

Eklentiler

• 20250213_121507.jpg
    20250213_121507.jpg
    162,3 KB · Görüntüleme: 18
Back