• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

2.60 bana değer garip geldi arkadaşlar 4 gün kala bu değer. Yükselme ihtimali var mıdır. Dün açık kahve akıntım geldi bi kere bidaha gelmedi bugünde bu sabah geldi açık kahve akıntım

2.60 bana değer garip geldi arkadaşlar 4 gün kala bu değer. Yükselme ihtimali var mıdır. Dün açık kahve akıntım geldi bi kere bidaha gelmedi bugünde bu sabah geldi açık kahve akıntım
Bence çok umutlanma sonrasında üzülme kuzum. Biraz bekle adetin gecikirse kan ver tekrar

Enim de o seviyelerde geçenlerde gittim de doktor bununla ilgili bir şey söylemedi
Çoğu doktor değerler minimumda olsa bile söylemiyor. Mesela minimum 10sa, değer 10 olduğunda da birşey demiyorlar. Herhalde prosedür gereği... Sadece referans değerin çok altındaysa ilaç yazıyorlar. Hele de devlet hastanelerinde... o yüzden kendi başımızın çaresine bakacaz artık :)

Kuzum regl olmuşsun galiba benim de çok ağrım var ama içemedim ağrı kesici falan
Ay evet reglim başladı bugün. Dün iyi ki tamponlarımı alıp stoklamışım :D Artık umudu kesmiştim haliyle.

İnan öyle korkuyorum ki gelecek ay da kafayı yicem diye. Artık bu azabı çekmek istemiyorum, kaygısız bir döngü yaşamak istiyorummm. Bir daha pozitifmi negatifmi diye düşünmek istemiyorum. Hatta uygulamayı da kaldırdım telefonumdan, datayı sildim. Mümkün mertebe normale dönmeye çalışıyorum :D

Kuzum regl olmuşsun galiba benim de çok ağrım var ama içemedim ağrı kesici falan
Ağrıkesici içebilirsin ki canım neden içmeyesin. İnstagramda bir kadın doğumcu vardı, o diyordu hatta adetten 1 gün önce içilirse daha faydalı olur sizin için. Canın kiymetli olsun :KK16:

Ağrıkesici içebilirsin ki canım neden içmeyesin. İnstagramda bir kadın doğumcu vardı, o diyordu hatta adetten 1 gün önce içilirse daha faydalı olur sizin için. Canın kiymetli olsun :KK16:
Aşkım benim başlamadan içtiğimde adetim zor sökülüyor. O kanı görmeden içemiyorum o yüzden :D

Çoğu doktor değerler minimumda olsa bile söylemiyor. Mesela minimum 10sa, değer 10 olduğunda da birşey demiyorlar. Herhalde prosedür gereği... Sadece referans değerin çok altındaysa ilaç yazıyorlar. Hele de devlet hastanelerinde... o yüzden kendi başımızın çaresine bakacaz artık :)
Diğer şeyler için takviye verdi ama demir ilacı da kendi kendine kullanması doğru değil tabi multivitaminlerden belki artar inşallah

Herşey olabilir diğer kızın 1.80 den 30 çıktı 2 gün sonra çok umutlu olma ama kesin kes yok diye de nahat davranma bence 😌

Ben devlet hastanesinde muayne oldum dahiliyeye ferritinim 70 di gebelik düşündügumu söyledim ferritin B12 folik asit karışımı bı ilaç var gynoferro diye onu yazdı bana 2 kutu bı kutu 1 ay gidiyor onu kullanıyorum

Herşey olabilir diğer kızın 1.80 den 30 çıktı 2 gün sonra çok umutlu olma ama kesin kes yok diye de nahat davranma bence 😌
İşte bende o yüzden şaşırdım normalde yoksa <2 çıkardı 2.60 sayı olarak çıkınca şaşırdım bakalım kısmet pek sanmıyorum ama hayırlısı 🙏🏻🌸

Arkadaşlar ben hap kullandığım için hale tedirginim yarını bekleyemicem dün kan testim sabah 9 da yaaptırdım bu akşam 18:30 gibi yaptırsam tekrar en azından artış varsa gözükür değil mi 1.5 günde bidaha kafam rahat olacak

bende oldum hayırlı olsun 🥹🥹
Üf çok sinirim bozuldu ya hala umudum var gibiydi. Canım sıkıldı çok ağrım var bi de sökülemiyorum. Pembe geldi önce beyaz akıntı içinde sonra bir iki damla kahverengi geldi durdu. Ped taktım ama çok küçük bir damla gelmiş acıdan gebericem ilaç içtim bana mısın demedi

Back