• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Bende sarımsı pembemsi bi akıntı gelişor 3 gündür. Adetten hemen önce gelene benziyor bu ay çok ilaç içtim sanırım ondan batta 16 sı 3 gün var
Dün benden de sarımsı pembemsi akıntı geldi sonra regl oldum :( Birimiz bari pozitifi görelim inşallah senin pozitif olur canım

Ben regl 11 gün kala sağlık ocağı kan aldı 0.20 çıktı ama erken dedi doktorum çok diye sonra 3 gün sonra biraz rahatsizlandim acile gittik 1.6 çıktı regl 7-8 gün vardı bu sonuç çıktığında şuan regl 3 gün var ama olacağıma dair hiç bir şey yok dün de akıntım oldu şeffaf acaba yükselme şansı olur mu anlayamadım

Dün benden de sarımsı pembemsi akıntı geldi sonra regl oldum :( Birimiz bari pozitifi görelim inşallah senin pozitif olur canım
İnşallah bakalım ama onun dışında hiç belirtim şok benim ne gögüs ne kasık sızısı

Kızlar sabah adet oldum diye düşündüm normalde şaşmaz bir gün önceden oldum az bişey afedersiniz peçeteye kırmızı kan geldi sonra açık kahve geldi biraz ama başkada gelmedi sabahtan beri sökülmedim normal mi?

Kızlar sabah adet oldum diye düşündüm normalde şaşmaz bir gün önceden oldum az bişey afedersiniz peçeteye kırmızı kan geldi sonra açık kahve geldi biraz ama başkada gelmedi sabahtan beri sökülmedim normal mi?
Aşkım bu ay benim ki de öyle başladı ya 🥹

Back