• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 1-2-3-4 şubat olanlar gelin beraber bekleyelim kızlarrrr📣📣📣

Kızlar şimdi test yaptım çok ince hayalet bir çizgi oluşmuş, bata 6 gün var ama sizce yanlış mı görüyorum ya da iz falan olabilir mi 🥺
Benim de 7 gün var hemen hemen böyle çıktı 💙 en zor şey beklemekmiş

Ay inşallah rabbim hepimizin kucaklarını sağlıklı bebeklerle doldursun inşallah kimsenin boş kalmasın
Bat 17 şubat senin kaç
Normalde 18 di ama geç yumurtladığımı düşünüyorum 2 gün, o yüzden 20si diyebilirim

Kızlar bi şey sorucam erken ya da geç yumurtlamak olumsuz bi şey mi? Yani yumurta kalitesiyle falan bi ilgisi var mı?

Kızlar bi şey sorucam erken ya da geç yumurtlamak olumsuz bi şey mi? Yani yumurta kalitesiyle falan bi ilgisi var mı?
Düzenli bir döngüde nadirense olumsuz olduğunu sanmıyorum. Ama sürekli oluyorsa zaten pcos gibi bir durum vardır bence. Tabii doktora danışmak gerek bu benim yorumum 😊

Düzenli bir döngüde nadirense olumsuz olduğunu sanmıyorum. Ama sürekli oluyorsa zaten pcos gibi bir durum vardır bence. Tabii doktora danışmak gerek bu benim yorumum 😊
Yok sürekli olmuyor ama 1-2 gün oynadığı oluyor. Yeterince büyümedi mi falan diye düşündüm ama daha önce muayene oldum bi sorun yoktu olsa da o aya özgüdür heralde 🤔 az kaldı ha gayret sabredelim 😂

Yok sürekli olmuyor ama 1-2 gün oynadığı oluyor. Yeterince büyümedi mi falan diye düşündüm ama daha önce muayene oldum bi sorun yoktu olsa da o aya özgüdür heralde 🤔 az kaldı ha gayret sabredelim 😂
Benimde normalde reglim çok düzenlidir bu ay 2 gün geç yumurtladım mesela, bebek düşünmeye başlayınca oluyormuş sanırım 😊

Benimde normalde reglim çok düzenlidir bu ay 2 gün geç yumurtladım mesela, bebek düşünmeye başlayınca oluyormuş sanırım 😊
Evet korunmayı bırakınca bana da olmuştu hatta ilk ay 2 gün gecikince kesin hamileyim dedik o kadar düzenliydi😂 vücut sperme alışmaya çalışıyor heralde. Siz kaç aydır deniyorsunuz

Evet korunmayı bırakınca bana da olmuştu hatta ilk ay 2 gün gecikince kesin hamileyim dedik o kadar düzenliydi😂 vücut sperme alışmaya çalışıyor heralde. Siz kaç aydır deniyorsunuz
Biz yazın 2 ay denemiştik sonra benim işimden kaynaklı ara verdik. Kasımda tekrar başladık bu 3. döngü oluyor 😊 sizin kaç ay oldu

Biz yazın 2 ay denemiştik sonra benim işimden kaynaklı ara verdik. Kasımda tekrar başladık bu 3. döngü oluyor 😊 sizin kaç ay oldu
Daha yeniymiş inşallah olur sizin hayırlısıyla 🙏🏻 ben eylülde düşük yaptım biraz ara verdik bu düşükten sonraki 2. Deneme bakalım 🥹

Daha yeniymiş inşallah olur sizin hayırlısıyla 🙏🏻 ben eylülde düşük yaptım biraz ara verdik bu düşükten sonraki 2. Deneme bakalım 🥹
Düşüğün bir ayağı içerde derler bizim orda hemen gebe kalınır anlamında 😊yakındır inşallah sizinde :amin bu ay ne zaman batınız

Yumurtlamadan hep 14 gün sonra mı regl oluylsunuz genelde kızlar yani düzenli regl olanlar için

Katı kıvamlı mı
Mrb öncelikle bebeğinizi hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallah ben bisey sorcam 🫣 reglime 6 gün var ama düne kadar yumurtlama gunumden beri yapışkan akıntım oldu. Belki aralarda birer gün falan gelmedi. çok akışkan değil biraz katı bir akıntı ama sünüyor. Aşırı rahatsız edici şekilde islanmiyorum ama peçeteye sildikce geliyordu Ben yeniden yumurtluyorum gibi düşündüm ama regl yaklaşınca alakası olmadığını düşündüm. Karında ve kasığımda inceden sizi gibi sancılar gel git yapıyor .sanki üşütmüşüm gibi hissiyat veriyor . Sizinde böyle miydi acaba? Yoksa usuttum mü ben😔

Back