Evet 5-6 dk içinde çıktı5 dakika içinde mi çıktı çizgi inşallah pozitiftir![]()
![Folded hands :pray: 🙏](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f.png)
![Folded hands :pray: 🙏](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 5-6 dk içinde çıktı5 dakika içinde mi çıktı çizgi inşallah pozitiftir![]()
Benim de 7 gün var hemen hemen böyle çıktıKızlar şimdi test yaptım çok ince hayalet bir çizgi oluşmuş, bata 6 gün var ama sizce yanlış mı görüyorum ya da iz falan olabilir mi![]()
Normalde 18 di ama geç yumurtladığımı düşünüyorum 2 gün, o yüzden 20si diyebilirimAy inşallah rabbim hepimizin kucaklarını sağlıklı bebeklerle doldursun inşallah kimsenin boş kalmasın
Bat 17 şubat senin kaç
Ah sorma inşallah mutlu haberler alırızBenim de 7 gün var hemen hemen böyle çıktıen zor şey beklemekmiş
Ah inşallahAh sorma inşallah mutlu haberler alırız![]()
Düzenli bir döngüde nadirense olumsuz olduğunu sanmıyorum. Ama sürekli oluyorsa zaten pcos gibi bir durum vardır bence. Tabii doktora danışmak gerek bu benim yorumumKızlar bi şey sorucam erken ya da geç yumurtlamak olumsuz bi şey mi? Yani yumurta kalitesiyle falan bi ilgisi var mı?
Yok sürekli olmuyor ama 1-2 gün oynadığı oluyor. Yeterince büyümedi mi falan diye düşündüm ama daha önce muayene oldum bi sorun yoktu olsa da o aya özgüdür heraldeDüzenli bir döngüde nadirense olumsuz olduğunu sanmıyorum. Ama sürekli oluyorsa zaten pcos gibi bir durum vardır bence. Tabii doktora danışmak gerek bu benim yorumum![]()
Benimde normalde reglim çok düzenlidir bu ay 2 gün geç yumurtladım mesela, bebek düşünmeye başlayınca oluyormuş sanırımYok sürekli olmuyor ama 1-2 gün oynadığı oluyor. Yeterince büyümedi mi falan diye düşündüm ama daha önce muayene oldum bi sorun yoktu olsa da o aya özgüdür heraldeaz kaldı ha gayret sabredelim
![]()
Evet korunmayı bırakınca bana da olmuştu hatta ilk ay 2 gün gecikince kesin hamileyim dedik o kadar düzenliydiBenimde normalde reglim çok düzenlidir bu ay 2 gün geç yumurtladım mesela, bebek düşünmeye başlayınca oluyormuş sanırım![]()
Biz yazın 2 ay denemiştik sonra benim işimden kaynaklı ara verdik. Kasımda tekrar başladık bu 3. döngü oluyorEvet korunmayı bırakınca bana da olmuştu hatta ilk ay 2 gün gecikince kesin hamileyim dedik o kadar düzenliydivücut sperme alışmaya çalışıyor heralde. Siz kaç aydır deniyorsunuz
Daha yeniymiş inşallah olur sizin hayırlısıylaBiz yazın 2 ay denemiştik sonra benim işimden kaynaklı ara verdik. Kasımda tekrar başladık bu 3. döngü oluyorsizin kaç ay oldu
Düşüğün bir ayağı içerde derler bizim orda hemen gebe kalınır anlamındaDaha yeniymiş inşallah olur sizin hayırlısıylaben eylülde düşük yaptım biraz ara verdik bu düşükten sonraki 2. Deneme bakalım
![]()
İnşallah ya öyle diyorlar evetDüşüğün bir ayağı içerde derler bizim orda hemen gebe kalınır anlamındayakındır inşallah sizinde :amin bu ay ne zaman batınız
17 batlar ne zaman test yapıyoruz :)İnşallah ya öyle diyorlar evet17 bat
![]()
Ay ben 17 yi beklemek istiyorum ya siz?? Hep beraber yaparsak yaparım17 batlar ne zaman test yapıyoruz :)
Bende regl beklemek istiyorum açıkcası ama cuma günü kargom gelecek kendimi tutamaz gibi olursam yazarımAy ben 17 yi beklemek istiyorum ya siz?? Hep beraber yaparsak yaparım![]()
Benimde dün yaptığım test sizinki gibi çıktı sonucunuz ne belli oldu muAdeti beklicem bu sefer kesin kendime söz
Mrb öncelikle bebeğinizi hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallah ben bisey sorcamKatı kıvamlı mı