- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 83.049
- Puanlar
- 598
Yok adet gününe kadar bekleyeceğimBenimde dün yaptığım test sizinki gibi çıktı sonucunuz ne belli oldu mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok adet gününe kadar bekleyeceğimBenimde dün yaptığım test sizinki gibi çıktı sonucunuz ne belli oldu mu
Canım normal tabi daha belirgin dünde yapmıştın demi senKızlar sabah bu sabah testi tekrarladım böyle çıktı regle 5 gün var henüz böyle çıkması normal mi sizce
Bu daha belli silik diye buna derim benKızlar sabah bu sabah testi tekrarladım böyle çıktı regle 5 gün var henüz böyle çıkması normal mi sizce
Ayy bak bu daha silikKızlar şimdi test yaptım çok ince hayalet bir çizgi oluşmuş, bata 6 gün var ama sizce yanlış mı görüyorum ya da iz falan olabilir mi![]()
Çok normal hayırlı olsun şimdiden bebişKızlar sabah bu sabah testi tekrarladım böyle çıktı regle 5 gün var henüz böyle çıkması normal mi sizce
Evet canım dün belli belirsizdi sankiCanım normal tabi daha belirgin dünde yapmıştın demi sen![]()
Bence kan ver kesinleştirEvet canım dün belli belirsizdi sanki
Korkuyorum olumsuz çıkar diye ama iş çıkışı uğramayı düşünüyorum hastaneyeBence kan ver kesinleştirbana da dua et nolur 6 gün kaldı
Seninki baya belli canım korkma allahın izniyle bebişin seninle . Benim dünkü belli belirsizdiKorkuyorum olumsuz çıkar diye ama iş çıkışı uğramayı düşünüyorum hastaneye
İnşallah en kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın canım benim![]()
İnşallah kuzumSeninki baya belli canım korkma allahın izniyle bebişin seninle . Benim dünkü belli belirsizdibeklemeye çalışıyorum batı
Kargo bekliyorummmmmm yarına kaldıYeni test yapan yok mu uleynn![]()
Çok teşekkür umarım sizese en kısa zamanda nasip ederMrb öncelikle bebeğinizi hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallah ben bisey sorcamreglime 6 gün var ama düne kadar yumurtlama gunumden beri yapışkan akıntım oldu. Belki aralarda birer gün falan gelmedi. çok akışkan değil biraz katı bir akıntı ama sünüyor. Aşırı rahatsız edici şekilde islanmiyorum ama peçeteye sildikce geliyordu Ben yeniden yumurtluyorum gibi düşündüm ama regl yaklaşınca alakası olmadığını düşündüm. Karında ve kasığımda inceden sizi gibi sancılar gel git yapıyor .sanki üşütmüşüm gibi hissiyat veriyor . Sizinde böyle miydi acaba? Yoksa usuttum mü ben
![]()
Benimde 3 gün var. Bata aynısını yaşıyorum 3 gündürKızlar adet günüme 6-7 var bugün ne kahverengi ne pembe ama kahveye yakın sarı bi akıntım oldu yerleşme olabilir mi acaba
Benide eklermisinKIZLAR BU AY HAMILE KALMAZSAK HEP BERABER BEKLEYELIM MI TABLO YAPCAM DIGER AYA