İnşallah sendeBencede yaa bak yada adet gününden 1/2gün önce yap en azından ozaman çıkan sonuç daha garanti olur diğer türlü her belirtiyi biz gebelik diye algılıyoruzgerçi hiç normal gebelik yaşamadım belirti nasıl oluyor bilmiyorum tüp bebekte yaşadım ama oda döllenmiş yumurta olduğu için anlayamadım bişey
İnşallah mucizem dua eder dua beklerimAmin Canım hepimize inşallah
Bak dutum dikkatli bakınca bence kırmızımsı var ehehehe
Senin kesin tuttu bence
Durdurun beni sabahla akşam arasında hiç mi bir şey değişmez yaSanırım yapacaksınn
Yaptın mıı yoksaa yaa yapmadıysan sabah uyanınca yapDurdurun beni sabahla akşam arasında hiç mi bir şey değişmez ya
Hayalet çizgi görüyorumYaptın mıı yoksaa yaa yapmadıysan sabah uyanınca yap
Amin aminn inşaallah canım yaaİnşallah sendebir mucizee de bu ay olmadı önümüzdeki ay kolaylıkla sağlıklı pozitifler görürsünüz
Ciddimisinn atsana fotoo ayy hadi inşaAllah vardırHayalet çizgi görüyorum
Ben bile çok az görüyorum nasıl netlestirebilirimCiddimisinn atsana fotoo ayy hadi inşaAllah vardır
Işığa doğru galiba tutunca belli oluyor balımBen bile çok az görüyorum nasıl netlestirebilirim
Yokkk göz yanilamasiIşığa doğru galiba tutunca belli oluyor balım
Yokkk göz yanilamasi
Amin çiçem sağlıkla olsun kolaylıklaİnşallah sendebir mucizee de bu ay olmadı önümüzdeki ay kolaylıkla sağlıklı pozitifler görürsünüz
İnşallah dutum ederimİnşallah mucizem dua eder dua beklerim
Ayy atsanaHayalet çizgi görüyorum
Atsana kızHayalet çizgi görüyorum
Yok kayboldu sanki hiçbir şey yokAtsana kız
Resüm at da bakalımYok kayboldu sanki hiçbir şey yok
İlk idrarla yapın diyolar geneldeSabah yapmakla testi akşam yapma arasında fark var mı
Bence sende bi kaç gün sonra tekrarla acele ediyoruz . Gerçekten durduralım birbirimiziTertemiz negatif
Neden hamile gibi hissediyorum o zmnBence sende bi kaç gün sonra tekrarla acele ediyoruz . Gerçekten durduralım birbirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?