- 23 Aralık 2024
- 186
- 116
- 18
Bu awox nedir ya ben hiç eczanede görmüyorum herkes bundan bahsediyorAwox ve valfast aldimmbirkac yerde valfastın yorumları iyiydi onun için ondan da aldım
Ben trendyoldan sipariş verdim sen de ordan alabilirsin hem fiyatlar eczanelerden daha uygun oluyor onlinedaBu awox nedir ya ben hiç eczanede görmüyorum herkes bundan bahsediyor
Bence 1 de yumurtlayanlar görebilir 3 4 ler negatif :) hsjsjejsAranızda ülker çikolatalı gofret sevmeyen var mıı
Neyse soru bu değildi
Var mı pozitifi gören?Henü
Benimde bat 17 şubar ve akıntım sarımsıKızlaraaar :)
Bat 17 sarı akıntım var bir heveslendim 8 gün önce erken gebelik yaptım prodictor sonuç negooooo :)
Sarı akıntı ne belirtisi acaba
Ay benimde sarı peçete koydum görebilmek için peçetem sarı sarı gelmezdi hiçBenimde bat 17 şubar ve akıntım sarımsı
Bugün 8. Gün oyy oyy vardır inşallah hepimizd3Bence 1 de yumurtlayanlar görebilir 3 4 ler negatif :) hsjsjejs
Ay benimde sarı peçete koydum görebilmek için peçetem sarı sarı gelmezdi bende idrar
Ben idrar yol.enf.olmuşum sanırım acıyo.ülser benzeri ağrım 10 gündür benimleAy benimde sarı peçete koydum görebilmek için peçetem sarı sarı gelmezdi hiç
1inde yumurtlayan yapabilir mi test görünür mü sizceeBence 1 de yumurtlayanlar görebilir 3 4 ler negatif :) hsjsjejs
Bu tarz şeyler neden hep bebek beklenen günlerde olur anlamam kejdjeejd şimdi bende mi enfeksiyondan acaba bebekten mi takılırım kaksks.Ben idrar yol.enf.olmuşum sanırım acıyo.ülser benzeri ağrım 10 gündür benimle
Bata 6 olur sanırım 1 yumurtlayan erken gebelikte görünebilir ama bence batı bekleyin en temizi1inde yumurtlayan yapabilir mi test görünür mü sizcee
Hadi bakalım yarına bussürü haber gelicik diğer topictede testler gelmeye başladıÇok fazla değil ama.beyaz krem gibi askim
Bata 6 olur sanırım 1 yumurtlayan erken gebelikte görünebilir ama bence batı bekleyin en temizi
Bende ovu 1 şubattı.30 günde bir adet olurum.17 bat .testi pikten 14 gün yap en erken cnım1inde yumurtlayan yapabilir mi test görünür mü sizcee
Belkide bu ay hep beraber pozitif görürüzEvet belkide neyse oda bir ümit tabi bekliyoruz menene
Zaten dedim ya bugün pembe akıntı geldi yeni yerleşiyosa pozitif çıkmaz
Awox ve valfast aldimmbirkac yerde valfastın yorumları iyiydi onun için ondan da aldım
Trendyoldan aldım bende biizm burda hep artımed var asdfBu awox nedir ya ben hiç eczanede görmüyorum herkes bundan bahsediyor
Şuan için galiba herkes belirsiz aasdAranızda ülker çikolatalı gofret sevmeyen var mıı
Neyse soru bu değildi
Var mı pozitifi gören?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?