Cnm benim biliyorsun her şeyde vardır bir hayır kizzzz doğurana kadar burdayız merak etme hdhdhd
ağrı yapıyordu 2 gün sonra ağrı geçti ben de tekrar gitmedim ne oldu bilmiyorum. Bu ay da kist oluştuğu için çatlama olmadı ve gebelik olmayacak bu yüzden 1 ay daha kaybetmiş oldum çok sinir bozucuEee şimdi nolcak.
Heycan arıyoruzYapmayın nolurnegatif olacağını bile bile yapmayın bende gaza geliyorum
Test yapppKızlar regl olacak gibiyim karnım ağrıyo 4 gün var sizce nedir
Bakın şimdi nerdeyim 10 dkya evdeyim ne alacam bilin bakalımadete 8 var
Ayy bizim yakın bayaa benimde 19-20 gibi olmam gerekiyor ve bu ay ilk defa kasıkta batma hissediyorum hiç olmazdııı birlikte test yapalımm haftayaAdete 10 gün var belim feci ağrıyor. Pembe akıntı gelmiş inşallah yerleşmedir
Ahaha bıkmadan usanmadan test yapman pekiiiğğğBakın şimdi nerdeyim 10 dkya evdeyim ne alacam bilin bakalımadete 8 var
Awoxxxxxxx negatifffffff ciktiiiiiiAyy bizim yakın bayaa benimde 19-20 gibi olmam gerekiyor ve bu ay ilk defa kasıkta batma hissediyorum hiç olmazdııı birlikte test yapalımm haftaya
Ahaha bıkmadan usanmadan test yapman pekiiiğğğbence predictoru harcama, artimed zaten yalancı, awox u yap bencee
ilk idrar mıydı? daha çok var canım hiiç moralini bozma bence :) belirtin var mı geçen aylara nazaran farklı bişeyyAwoxxxxxxx negatifffffff ciktiiiiii8 gün var daha
Var da ovusayondan 6 gün gectiiiilk idrar mıydı? daha çok var canım hiiç moralini bozma bence :) belirtin var mı geçen aylara nazaran farklı bişeyy
6 gün çok az bir süree canım benim zaten olsa bile 6-10 günde rahme yerleşiyormuş ve önce kana geçiyor beta sonra idrara geçiyor, bence çarşamba ilk idrarla predictoru yapabilirsinnVar da ovusayondan 6 gün gectiii
İnşaAllah ikimizin de vardır canımBenimde 17 Şubat
Awoxx kuruma çizgiside çıkarmıyor dimi kızAwoxxxxxxx negatifffffff ciktiiiiii8 gün var daha
Ben yarın gece kan vercem bekleyemem dhjdjddh saliyiAwoxx kuruma çizgiside çıkarmıyor dimi kız
Salı günü yap en iyisi ozaman belli olur ikimizinde bat aynı çünkü
Ay ne biliyim askim takıntılıyım zaten iyice delirdim6 gün çok az bir süree canım benim zaten olsa bile 6-10 günde rahme yerleşiyormuş ve önce kana geçiyor beta sonra idrara geçiyor, bence çarşamba ilk idrarla predictoru yapabilirsinn
Ssjjssjj pekiii çatlamadan beri kaç gün geçtiAy ne biliyim askim takıntılıyım zaten iyice delirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?