Evet canım ama onuda kullanıyorum bu testten de var aynısı yanıltımıyor pepapp iyi uygulama
P. C nasıl canımpepapp ben de kullanıyordm ama maalesef yumurtlama dönemlerimi hep yanlış gösterdiğinden biz de eşimle hep o günlerde denediğimzden sildim onun yerine p.c yazılıyor sanırım onu indirdm o daha doğru gösteriyor günleri bence. Bilemiyorum belki ben yanıldım ama bence yanlıştı.
Evet bunu bugun diyecek bana bundan sonrasini merak etim bnde☺Hayır adet olana kadar degıl. Yumurtlama nı takıp edecek doktor yumurtan büyüdüğünde yumurtlamama zamanını söylecek şu günler ilişkiye gırın dıcek
Canım mesala akıntı geldıgınde o gün yumurtlaması olan da var . Akıntı gelınce 2 sonra yumurtlaması olacak olan da var. Bunu testlerle takıp etmezsen kafan çok karışırYumurtlama günümde şeffaf kaygan sıvı geliyor ondan önce ki günleri ve ondan sonra ki iki günü degerlendirdim ve her akşam ateşim çıktı bir kaç gün yumurtlama bitti ateşte bitti ama yinede aklım da soru var acaba doğrumu yaptım tam emin değilim yani o sıvı geldiginde yumurtlama günüm olmaya bilir mi ovulasyon testi yapan arkadaşlar sizden bu akıntı gelmiyor diyemi yapıyorsunuz yoksa geliyo ama ogünler degil mi ben mi yanlış anlıyorum ovulasyon günlerimi bilen biri yardımcı olsun nolur kafam da deli sorular
Yani şeffaf kaygan sıvı geldiğinde yumurtlama sayılmıyor öylemiCanım mesala akıntı geldıgınde o gün yumurtlaması olan da var . Akıntı gelınce 2 sonra yumurtlaması olacak olan da var. Bunu testlerle takıp etmezsen kafan çok karışırmesala benım yumurtlamadan 2-3 gün önce akıntım olur sancım olur
Yani şeffaf kaygan sıvı geldiğinde yumurtlama sayılmıyor öylemi
Birde sancı olunca yumurtlama oluyo demek miCanım mesala akıntı geldıgınde o gün yumurtlaması olan da var . Akıntı gelınce 2 sonra yumurtlaması olacak olan da var. Bunu testlerle takıp etmezsen kafan çok karışırmesala benım yumurtlamadan 2-3 gün önce akıntım olur sancım olur
Benim ilk beyaz pütürlü akıntı geliyor bir kaç gün sonra şeffaf kaygan akıntıya dönüşüyor bu günleri hep değerlndirdim hatta akıntım bitti o günü de değerlendirdik he birde şeff akıntı geldigi gün aşırı sancım oldu sanki bıcaklıyo biri benim durumum böyle ben şimdi bugünü de mi değerlendirsem diye düşünüyorum akıntı dün azdı baya bugn bitmiş 5gün ilişki oldu ara vermedenCanım ben bu ay test ile takip ettim çok hafif akıntım geldi ertesi gün yumurtlamam oldu. Ama kişiye göre farkediyormuş.
Benim ilk beyaz pütürlü akıntı geliyor bir kaç gün sonra şeffaf kaygan akıntıya dönüşüyor bu günleri hep değerlndirdim hatta akıntım bitti o günü de değerlendirdik he birde şeff akıntı geldigi gün aşırı sancım oldu sanki bıcaklıyo biri benim durumum böyle ben şimdi bugünü de mi değerlendirsem diye düşünüyorum akıntı dün azdı baya bugn bitmiş 5gün ilişki oldu ara vermeden
Bu aydan geçti zaten artık deneyeli bir sene oluyor oyüzden bu ay regli gelirse ogün sabahtan doktora gidip gün alacağım doktor dan duyarım yumurtlama yı ama inşallah ona gerek kalmadan bu ay tutunur bebiş yaaa canım sen ne zamandır deniyorsunEn kolay yolu test ile takip canım. Akıntıya göre bakarsın oldu mu olmadı mı diye düşünürsün şimdi düşündüğün gibi aman bu gün de kaçmasın diye hergün birlikte olma ihtiyacı hissedebilirsin. Bu da insanı hem bedenen hem de psikolojik yorar. Mesela ben test ile takip ettim ve 4 gün değerlendirdim. Şimdi zamanını bekliyorum olur veya olmaz bilmiyorum ama yumurtlama zamanımı değerlendirdiğimi kesin biliyorum en azından. İnstagramdan birgebeningünlüğü nden aldım bu arada testleri.
Bu aydan geçti zaten artık deneyeli bir sene oluyor oyüzden bu ay regli gelirse ogün sabahtan doktora gidip gün alacağım doktor dan duyarım yumurtlama yı ama inşallah ona gerek kalmadan bu ay tutunur bebiş yaaa canım sen ne zamandır deniyorsun
Ayy hadi inşallah olur yaaaa allahım burada sabırsızlıkla bekleyen tüm annişlere nasip eder inş inş bende bu ay baya çalıştım yani yumurtlama dönemi hiç boş geçmedi hatta akınyı bitti yine devam ettik hergün bundan sonra günaşırı olur oda ya yumurtlamam geç olursa düşüncesiyle :)Evleneli 10 ay oldu canım hiç korunmadık. Ama yumurtlama takibi ile kez bu ay denedik. Bakalım bir haftaya belli olur inşaâllah olup olmadığı
Ayy hadi inşallah olur yaaaa allahım burada sabırsızlıkla bekleyen tüm annişlere nasip eder inş inş bende bu ay baya çalıştım yani yumurtlama dönemi hiç boş geçmedi hatta akınyı bitti yine devam ettik hergün bundan sonra günaşırı olur oda ya yumurtlamam geç olursa düşüncesiyle :)
Herkeste farklı canımYani şeffaf kaygan sıvı geldiğinde yumurtlama sayılmıyor öylemi
Tmm canımHerkeste farklı canım
Ben ona daha çok güvendim açıkçası çünkü regl tarihini girdiğimde bana yumurtlama tarihini de tam hesaplanan gibi gösteriyor.P. C nasıl canım
Evet bir kere takip yaptırmıştım yaptırdığım ay çatlamamıştı. Ama doktor demişti ki mesela bu ay çatlamamış olabilir, öteki ay ya da birkaç gün sonra da çatlamayacak anlamına gelmiyor demişti.Ovulasyon testi sadece lh hormonunun yukseldigini gosteriyor, bu ovulasyon 36 saat icinde olacak demek ama olup olmadigini kesin soylemenin tek yolu ultrasonla takip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?