Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama günlerinde gün aşırı ilişki mi? Yoksa hergun mü??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki ovülasyon testi kullanan varmı aranızda o yumurtanın çatlayıp çatlamadığını göstermiyor dmi sadece yumurtlama dönemini mi gösteriyor ve ne kadar doğru acaba ben denemedim de.

T çizgisi C çizgisinden daha koyu olduktan sonraki gün silikleşirse çatlamış oluyor. Bazı kişilerin bu süreç iki gün sürebiliyor 3.gün silikleşiyor o zaman çatlamış oluyor.

Kızlar sizce yumurtlama günlerinde gün aşırı ilişki mi iyi? Yoksa hergun olması mı iyi? Klomen tedavısındeyım doktor gün aşırı dedi ama ben hergun degerlendırmek ıstıyorum. Esımın spermlerı de gayet iyi bu arada. Sizce ne yapmalıyım? Siz nasıl hamile kaldınız?

canım bende klomen tedavisi gördüm bu ay dün de ovitrelle vuruldum ve dr özellikle gün aşırı dedi...

KafAm karışık aslında gün asiri degılde hergun olması daha iyi olmaz mı sızcede riske atmamak ıcın

canım zaten ilşkiden 72 saate kadar spermler canlı kalıyor ki..1 gün araverilince erkektki spermde güçlenip çoğalıyor bana gün aşırı daha bir mantıklı geldi.

canım zaten ilşkiden 72 saate kadar spermler canlı kalıyor ki..1 gün araverilince erkektki spermde güçlenip çoğalıyor bana gün aşırı daha bir mantıklı geldi.
Haklısın aslında canım doktor daha iyi bilir tabıkı ama ben bı an rıske atmamak ıcın dedım esımın sperm degerlerı ıyı olunca 🥵 neyse artık hayırlısı canım Cuma kontörle gdecem bakalım yumurtam buyumus mü

Haklısın aslında canım doktor daha iyi bilir tabıkı ama ben bı an rıske atmamak ıcın dedım esımın sperm degerlerı ıyı olunca 🥵 neyse artık hayırlısı canım Cuma kontörle gdecem bakalım yumurtam buyumus mü

ona bakarsn canım benim ilk gebeliğim ramazana denk gelmşti ve hiç birtelk olmadı arafe günü sadece oldu ve tek ilşkiyle kaldım.

En kolay yolu test ile takip canım. Akıntıya göre bakarsın oldu mu olmadı mı diye düşünürsün şimdi düşündüğün gibi aman bu gün de kaçmasın diye hergün birlikte olma ihtiyacı hissedebilirsin. Bu da insanı hem bedenen hem de psikolojik yorar. Mesela ben test ile takip ettim ve 4 gün değerlendirdim. Şimdi zamanını bekliyorum olur veya olmaz bilmiyorum ama yumurtlama zamanımı değerlendirdiğimi kesin biliyorum en azından. İnstagramdan birgebeningünlüğü nden aldım bu arada testleri.
Canim benim 2 gün yumurtlama oldu silikleşti yumurtlama olduğu 2.günü boş bıraktım ertesi gün yanı silikleştiği günü değerlendirdim sorun olurmu sence

Kızlar sizce yumurtlama günlerinde gün aşırı ilişki mi iyi? Yoksa hergun olması mı iyi? Klomen tedavısındeyım doktor gün aşırı dedi ama ben hergun degerlendırmek ıstıyorum. Esımın spermlerı de gayet iyi bu arada. Sizce ne yapmalıyım? Siz nasıl hamile kaldınız?
Bizde yumurtlama gününe kadar gün aşırı yumurtlamadan önce ve sonrasında 3 gün üst üste birliktelik olup bırakmıştık insan artık sıkılıyor yaw her gün her gün olunca da 😄😄

Kızlar merhabalar sol bacagıma kramp giriyor belimde de agrı var sanki bata 10gün var bunlar belirti olabilirmi ki :)

Back