- 22 Ağustos 2019
- 3.440
- 8.205
- 158
Evet suan hamileyim yarin doktora gidicem insallah kesemizi gorucezHamile kaldınız mı peki
Ben hep ilişkiden sonra çişim olsa da bekliyorum yatakta 30 dk falan, ama sonra yapıyorum napayım tutcak halimiz yok. İlişkiden önce de gelmiyor mesela.Doğru yapıyorum diyorsunuz yani.. idrar spermi öldürmez demi? herhalde o da şehir efsanesi
Evet düzensiz biri için testle takip etmesi gerekecektir. Dilerim ki senin de kucagın dolar sen de tadarsin anneligiYumurtlamadan 3 gün öncesini adeti düzensiz olan biri Malesef bilemiyor. Bu ay ben ovu testi ile takip ettim 8inde koyulaşma oldu o günü değerlendirdim. 9unda ise yumurtlama oldu t çizgisi c den koyu çıktı yine değerlendirdim. 10unda ise silik çıktı çatlama olmuş. Yine değerlendirdik. 11i boş geçtim 12si sabah yine değerlendirdim. Şimdi beklemedeyim umarım doğru bir şey yapmışımdır
Evet öyle bi geliyo ki sanki günlerdir çişe çıkmamışımBen hep ilişkiden sonra çişim olsa da bekliyorum yatakta 30 dk falan, ama sonra yapıyorum napayım tutcak halimiz yok. İlişkiden önce de gelmiyor mesela.
Aynen yahu neden öyle oluyor acabaEvet öyle bi geliyo ki sanki günlerdir çişe çıkmamışım
Diğer merak ettiğim konu ilişkiden sonra ne kadar süre yatıyorsunuz? Benim afedersiniz çok idrara çıkma hissi oluyor sıkıştırıyor en fazla 5 dk kalabiliyorum
Doğru yapıyorum diyorsunuz yani.. idrar spermi öldürmez demi? herhalde o da şehir efsanesi
Kızlar femera günde kaç tane alınıyor
Evet düzensiz biri için testle takip etmesi gerekecektir. Dilerim ki senin de kucagın dolar sen de tadarsin anneligi
2 kere dedıgını hatırlıyorum yarın arıcam ama sıze sormak ıstedım prosedürde 1 tane yazınca kafam karıştıDurumuna gore degisebilir o klomen kullaniyorum ben gunde 1 tane ama 2-3 hatta gunde 4 adet icenler var yani sana doktorun ne dediyse onu uygulaman lazm.
Evet canımGün aşırı bir gün arayla mi demek?
Evet canım
Hayır adet olana kadar degıl. Yumurtlama nı takıp edecek doktor yumurtan büyüdüğünde yumurtlamama zamanını söylecek şu günler ilişkiye gırın dıcekBisey diyecemklomen aldim 1 hafta olcak yarin kontrolüm var şimdi adet olana kadar ilişki mi olcak yarin kontrole gtmicek miyim taki adet olana kadar acaba nasil olcak
Adet takvımı kullanma yanıltır ı seni. Ovulasyon testı kullan cNım koyu çıktığı gün degerlendır. Istersen ınstagramda birgebenıngunlugu sayfasını takıp et sana yardımcı olur testi beraber yaparsınız .Kızlar benm adet takvimi kullanıyorum onda 18 den 25 kadar hamıle kalmak yüksek yazıyor gun asırı olsa olurmu 1 gun olup bir gün olmasa 23.de cok yüksek yazıyor Ozaman sabah olsa aksamda olsa yeterli olurmu yaa
Evet canım ama onuda kullanıyorum bu testten de var aynısı yanıltımıyor pepapp iyi uygulamaAdet takvımı kullanma yanıltır ı seni. Ovulasyon testı kullan cNım koyu çıktığı gün degerlendır. Istersen ınstagramda birgebenıngunlugu sayfasını takıp et sana yardımcı olur testi beraber yaparsınız .Bir araştır bak
Bende klomen kullandım yeni bitti senn sordugun soruyu bende merk ediyorum yumurtlama günü için dr gün veriyor mu yumurtayya bakp kontrle gittinmiKızlar sizce yumurtlama günlerinde gün aşırı ilişki mi iyi? Yoksa hergun olması mı iyi? Klomen tedavısındeyım doktor gün aşırı dedi ama ben hergun degerlendırmek ıstıyorum. Esımın spermlerı de gayet iyi bu arada. Sizce ne yapmalıyım? Siz nasıl hamile kaldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?