Gün aşırı da yapsa hamile kalırdı. Takip ederse ne sıklıkla yapılması gerektiğini bilir insan ondan ziyade hergün her iki tarafı da yorar. Hem zihnen hem bedenen.Bunu bende merak ediyorum dr gün aşırı dedi bize ama bir arkadaşım her gün yapıp kaldı
5 dakika da uzansan,15 dakika da uzansan, giden gitmiştir. Yani yok 30 dakika yat, yok 45 dakika uzan hurafe. Ama ilişki somrası lavoboya gitmen sağlık açısından çok iyi..Diğer merak ettiğim konu ilişkiden sonra ne kadar süre yatıyorsunuz? Benim afedersiniz çok idrara çıkma hissi oluyor sıkıştırıyor en fazla 5 dk kalabiliyorum
Canım ben mesela ılıskıden hemen önce tuvalete çıkıyorum ki sonrasında gelmesın dıye. Sende oyle yap zaten 1 saat gelmıyor ondan sonra 1 saat yatıyorum benDiğer merak ettiğim konu ilişkiden sonra ne kadar süre yatıyorsunuz? Benim afedersiniz çok idrara çıkma hissi oluyor sıkıştırıyor en fazla 5 dk kalabiliyorum
Gün aşırı da yapsa hamile kalırdı. Takip ederse ne sıklıkla yapılması gerektiğini bilir insan ondan ziyade hergün her iki tarafı da yorar. Hem zihnen hem bedenen.
Bazıları doktordan çok iyi biliyor ya, doktorlar onca yıl boşuna okumuş :)
Bazen gun asiri bazi gunlerde 2 gun ustuste ama biz hic 3 gun ust uste yapamadik valla
Yumurtlamadan 1 gün öncesı degılmı sizceAdet bitiminden yumurtlama gününe kadar gün aşırı.
Yumurtlamadan 3 gün öncesi ve 1 gün sonrası hergün.
Doğru yapıyorum diyorsunuz yani.. idrar spermi öldürmez demi? herhalde o da şehir efsanesi5 dakika da uzansan,15 dakika da uzansan, giden gitmiştir. Yani yok 30 dakika yat, yok 45 dakika uzan hurafe. Ama ilişki somrası lavoboya gitmen sağlık açısından çok iyi..
BEnce ılıskıden önce idrarını yapYumurtlamadan 1 gün öncesı degılmı sizce
Yok öldürmez, aynı kanal değil.Doğru yapıyorum diyorsunuz yani.. idrar spermi öldürmez demi? herhalde o da şehir efsanesi
Hayır verimli olduğu zaman ilk 3 gün ve sonraki 1 gün.Yumurtlamadan 1 gün öncesı degılmı sizce
Hamile kaldınız mı pekiBen 18. De yumurtladim 18-19-20-21-22 ust uste yaptik bana da yat dediler wc gitme dediler dus alma dediler ben yatamadim sigara icesim geliyodu kalkiyodum wc tutabilen bi tip degilim esim bu konuda cok sikayetci hic olmayan sey bianda bi gelir sanki saatlerdir tutuyomusum gibi dusda aldim o 5 gunde nasil almicam mumkun mu yani kokar insanolunca oluyo valla onu anladim
Kızlar sizce yumurtlama günlerinde gün aşırı ilişki mi iyi? Yoksa hergun olması mı iyi? Klomen tedavısındeyım doktor gün aşırı dedi ama ben hergun degerlendırmek ıstıyorum. Esımın spermlerı de gayet iyi bu arada. Sizce ne yapmalıyım? Siz nasıl hamile kaldınız?
Ben doktoruma ne sıklıkla olmalıyız diye sorduğumda gün aşırı demişti. Ben de her gün denemek istiyorum ama kafam karışıyor açıkçası mesela görümcem ve birçok arkadaşım hergün deneyerek hamile kalmışlar.Kızlar sizce yumurtlama günlerinde gün aşırı ilişki mi iyi? Yoksa hergun olması mı iyi? Klomen tedavısındeyım doktor gün aşırı dedi ama ben hergun degerlendırmek ıstıyorum. Esımın spermlerı de gayet iyi bu arada. Sizce ne yapmalıyım? Siz nasıl hamile kaldınız?
Hayır verimli olduğu zaman ilk 3 gün ve sonraki 1 gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?