• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR LÜTFEN YARDIM AMA YAŞAYANLAR…

Bu arada regliniz 15ndeyse şu an yumurtlama zamanında olabilirsiniz, reglden 14gün önce olur genelde düzenliyse yumurtlama zamanınız. Ve bunlar yumurtlama belirtisi olabilir

Ayın 15inde regl olacaksanız bana belirti olarak söyledikleriniz çok erken geldi. O kadar tüp bebek ve hormon ilaçlarına rağmen gebeliğin 6. 7. Haftasında belirtiler başladı bende çoğu kişide de öyle. çok kafanıza taktığınız için de belirti sanabilirsiniz her şeyi🥹 biraz rahatlayın oluruna bırakın, biliyorum zor ama böyle de olmazsa insan hayal kırıklığına uğruyor
Evet evet bana da çok saçma geliyor daha olmadan nasıl bu belirti diye? Ama 15 gün önceden asla göğüslerim ağrımazdı. Şuan sanki Regl olacakmışım gibi hissedince bende acaba mı demeden geçemiyorum🥹🥹 siz şuan gebesiniz sanırım Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin :)

Evet evet bana da çok saçma geliyor daha olmadan nasıl bu belirti diye? Ama 15 gün önceden asla göğüslerim ağrımazdı. Şuan sanki Regl olacakmışım gibi hissedince bende acaba mı demeden geçemiyorum🥹🥹 siz şuan gebesiniz sanırım Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin :)
Yüksek ihtimalle yumurtlama belirtileri bence siz denemeye devam edin yine de☺️ çok teşekkür ederim amin inşallah🙏🏼

Back