Peki ovülasyon testi kullanan varmı aranızda o yumurtanın çatlayıp çatlamadığını göstermiyor dmi sadece yumurtlama dönemini mi gösteriyor ve ne kadar doğru acaba ben denemedim de.
Kızlar sizce yumurtlama günlerinde gün aşırı ilişki mi iyi? Yoksa hergun olması mı iyi? Klomen tedavısındeyım doktor gün aşırı dedi ama ben hergun degerlendırmek ıstıyorum. Esımın spermlerı de gayet iyi bu arada. Sizce ne yapmalıyım? Siz nasıl hamile kaldınız?
KafAm karışık aslında gün asiri degılde hergun olması daha iyi olmaz mı sızcede riske atmamak ıcıncanım bende klomen tedavisi gördüm bu ay dün de ovitrelle vuruldum ve dr özellikle gün aşırı dedi...
KafAm karışık aslında gün asiri degılde hergun olması daha iyi olmaz mı sızcede riske atmamak ıcın
Haklısın aslında canım doktor daha iyi bilir tabıkı ama ben bı an rıske atmamak ıcın dedım esımın sperm degerlerı ıyı oluncacanım zaten ilşkiden 72 saate kadar spermler canlı kalıyor ki..1 gün araverilince erkektki spermde güçlenip çoğalıyor bana gün aşırı daha bir mantıklı geldi.
Haklısın aslında canım doktor daha iyi bilir tabıkı ama ben bı an rıske atmamak ıcın dedım esımın sperm degerlerı ıyı oluncaneyse artık hayırlısı canım Cuma kontörle gdecem bakalım yumurtam buyumus mü
Canim benim 2 gün yumurtlama oldu silikleşti yumurtlama olduğu 2.günü boş bıraktım ertesi gün yanı silikleştiği günü değerlendirdim sorun olurmu senceEn kolay yolu test ile takip canım. Akıntıya göre bakarsın oldu mu olmadı mı diye düşünürsün şimdi düşündüğün gibi aman bu gün de kaçmasın diye hergün birlikte olma ihtiyacı hissedebilirsin. Bu da insanı hem bedenen hem de psikolojik yorar. Mesela ben test ile takip ettim ve 4 gün değerlendirdim. Şimdi zamanını bekliyorum olur veya olmaz bilmiyorum ama yumurtlama zamanımı değerlendirdiğimi kesin biliyorum en azından. İnstagramdan birgebeningünlüğü nden aldım bu arada testleri.
önemli olan silikleştiği gün doğru yapmıssınızCanim benim 2 gün yumurtlama oldu silikleşti yumurtlama olduğu 2.günü boş bıraktım ertesi gün yanı silikleştiği günü değerlendirdim sorun olurmu sence
Ayyy insallah bat 26 Ekim sizin ne zamanönemli olan silikleştiği gün doğru yapmıssınız
benim de 28 ekim yakınmışızAyyy insallah bat 26 Ekim sizin ne zaman
Bizde yumurtlama gününe kadar gün aşırı yumurtlamadan önce ve sonrasında 3 gün üst üste birliktelik olup bırakmıştık insan artık sıkılıyor yaw her gün her gün olunca daKızlar sizce yumurtlama günlerinde gün aşırı ilişki mi iyi? Yoksa hergun olması mı iyi? Klomen tedavısındeyım doktor gün aşırı dedi ama ben hergun degerlendırmek ıstıyorum. Esımın spermlerı de gayet iyi bu arada. Sizce ne yapmalıyım? Siz nasıl hamile kaldınız?
Evett inş tutar ne zaman test yapmayı düşünüyorsunbenim de 28 ekim yakınmışız
Bizde yumurtlama gününe kadar gün aşırı yumurtlamadan önce ve sonrasında 3 gün üst üste birliktelik olup bırakmıştık insan artık sıkılıyor yaw her gün her gün olunca da
3 gün kala yaparım herhalde. sen ne zaman?Evett inş tutar ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Evet canım elhamdülillah Rabbim size de nasip etsin inşallahTuttumu peki
Ben dayanabilirsen adet geçince yapmak istiyorum3 gün kala yaparım herhalde. sen ne zaman?
Evet canım elhamdülillah Rabbim size de nasip etsin inşallah
en iyisi o aslında geçmesini beklemek ama sabırsızım benBen dayanabilirsen adet geçince yapmak istiyorum(( sonra çok üzülüyorum tutmayınca
Amin canım inşallahAmin canımmm benimmmm inş çok güzel bi duygudur Eminim☺ En kısa zamanda bu duyguyu yaşarız umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?