- 9 Ağustos 2021
- 423
- 115
- 53
160 - 57Boy kilonuz kaç, canım valla drlar bu sefer sen biliyosun sen yap dicekler ama bence yüksek. İlk denemeniz mi? Ben cevremde 300 uygulanan görmedim bir tek kendimde gördüm hatta doz yükseltilince cok korktum kalitesi bozulcak diye. Sonuc olarak içi boş balon gibi bişey cıktı labaratuarda. Yani madem doz önemli degil niye arkadaslarıma düşük uyguladılar o zaman herkese 300-350 versinler cok yumurta oluşsun
o nedir onu duymadım hiçE2 değerlerinize bakılıp hiç güncelleme yapılmadı mı?
4 kutu 900 lük aldımPardon yazmıssınız sizin kilonuz benden yüksek bana bile 4 gün 300 uyguladılar. Boya kiloya yumurta büyüklüğüne göre ayarlıyoruz dedi şişli memorial. Birkac arkadasım bu süreçte baska hastanelerde 200 doz vs uyguladılar o zamanda demiştim benimki niye bu kadar yüksek diye
Bir hormon degeri tüp bebekde cok önemli. Bana sürekli baktılar e2 ye haklarını yiyemem dozu ona göre ayarladılar. Sizde bakmadılarsa dicek hicbişey bulamıyorumo nedir onu duymadım hiç
tedavi yarıda kaldı ona mı üzüleyim maddi olarak zor ayarladık ona mı üzüleyimBir hormon degeri tüp bebekde cok önemli. Bana sürekli baktılar e2 ye haklarını yiyemem dozu ona göre ayarladılar. Sizde bakmadılarsa dicek hicbişey bulamıyorum
Merhaba 1,3 ve 5. Günlerdeki ilerleyişi nasıldı peki?merhaba bende 10 gün öncesi yumurta toplandı. 14 yumurtadan hiç biri olmadı. ilerlemedi
inşallah senin istediğin gibi olur
14 YUMURTADAN 5 i boş 9 sperm verildi 6sı döllendi 5i bölündü ama yok embriyo oluşmadıMerhaba 1,3 ve 5. Günlerdeki ilerleyişi nasıldı peki?
Evet ilk denememdi, sıkıntı döllenmeden cok zaten beklenmedik bir şekilde yumurtalarımın boş çıkması oldu. Belki de sorun bende, bende değilse kullanılan dozdaİlk tüp bebek mi öncekine göre fark yoksa değiştir gittiğin yeri spermde de sorun olunca döllenme de az oluyor
Kandan bakılan östrojen değeri. Verilen iğneler bu hormonu yükseltiyor ve yumurtalar büyüyor. O yüzden ölçülen bu değere göre iğne dozunda ayarlama yapılıyor.o nedir onu duymadım hiç
Öyle düşüneyin tek embriyo olup tutan bile çok insan varToplanan yumurtaların %70-80i olgun cıkması beklenir. Yani 6-7 tane cıkmalıydı. Şansım daha cok olacaktı. Bekledigimiz bir durum degildi ben de sorun yok görünüyordu şimdi diyorum ki yumurta kalitem mi kötü yoksa doz vs kalitesini mi bozdu
Vitamin kullandın mı yumurta için? amh nasıl baktılar mıEvet ilk denememdi, sıkıntı döllenmeden cok zaten beklenmedik bir şekilde yumurtalarımın boş çıkması oldu. Belki de sorun bende, bende değilse kullanılan dozda
Bizim gelişi güzel olmuş yani deseneKandan bakılan östrojen değeri. Verilen iğneler bu hormonu yükseltiyor ve yumurtalar büyüyor. O yüzden ölçülen bu değere göre iğne dozunda ayarlama yapılıyor.
Kontrollerde kan almışlardır mutlaka diye düşünüyorumBizim gelişi güzel olmuş yani desene
kısmet artık şansıma
evet başlarken kan verdik ama süreç devamında hiç verilmediKontrollerde kan almışlardır mutlaka diye düşünüyorum
Evet kullanıyordum zaten saglıklı beslenip spor yapan biriyim. Eşimde zaten sıkıntı bekliyorduk ama benim yumurtalardan fazla boş çıktı şansı cok düşürdü budaVitamin kullandın mı yumurta için? amh nasıl baktılar mı
Amh 1.27 yaş 34Vitamin kullandın mı yumurta için? amh nasıl baktılar mı
Selam,Pardon yazmıssınız sizin kilonuz benden yüksek bana bile 4 gün 300 uyguladılar. Boya kiloya yumurta büyüklüğüne göre ayarlıyoruz dedi şişli memorial. Birkac arkadasım bu süreçte baska hastanelerde 200 doz vs uyguladılar o zamanda demiştim benimki niye bu kadar yüksek diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?