yumurta ve sperm kaliteli ama döllenme olmadı ???

canım ya cok gecmis olsun cok iyi anlıyorum seni benim ilk denemede böyle bir sorun olmadı ikinci denemede basıma geldi neden oluyo anlayamadım ben senin doktorunun acıklaması nasıl oldu merak ettim bende kac zamandır internette arastırma yapıyodum.sen nerede yaptırdın 4 düde aynı yerde mi?

arkadaşlar günaydın inanamıyorum ben sadece kendi başıma geldigini zannediyordum ben 32 yaşındayım 1 aşılama ve bir tüp bebek negatif tüp bebegiyeni yaptırdım hş klnik sonuş koca bir sıfır bendede döllenme sorunu varöış mikro kullanılmış bende dr a sordum neden oluyor bunun için denecek fazla birşey yok deniyeceksiniz dedi eşimde ve bende sorun vardı evet 11 yumurta nın 7 si iyi kaliteli ama yok ya şimdi ikincisi için araştırma yapıyorum bende genartı duydum bakalım

benim ilk denemede 2 tane gelismisti simdi nie böyle oldu anlayamadım ben bu denemede yüklü ilac kullandım ona baglıyorum insallah öyledir diye dua ediyorum

arkadaşlar döllenme sonrasında bölünmesi tamamen merkezin laboratuvarının gelişmiş olması yada olmaması ile alakalı. ben bunu bizzat tecrübe ile sınadım öğrendim hep yanlış yerlerde dolanmışım herkes tüp bebek yapıyor ama gerçekten gerekli laboratuvar koşullarında kaçında var bilinmez. hastane ne kadar gösterişli olursa olsun laboratuvarında ve embriyologunda iş yoksa döllenmedi deyip çıkıveriyorlar işin içinden.
eğer gerçekten yumurtada yada spermden kaynaklanan sorun varsa o zaman bu sorunu söylesinler ikna etsinler.

yok güzelim ya hiçbirşey demiyorlar hani deseler şunu yapmadık bunu yapmadık yok yok kafayı yiyecegimya şimdi ikincisini yapt.ama korkuyorum hadi olmazsa kendimi zor topladım ben zaten pioza elektrik varmış ben bunu raştırıyorum şok tedavisi bununla dölleniyormuş

evet canım ya aynen döllendi dediler sonra gelisemedi dediler merkezde cok bilindik bir yer nasıl olabilir kafam almıyo valla benim esimde sayı az 5 milyon kadar mıs hareket %20 dendi fakat doktor
beni ikna etmedi ,ben daha önce böyle sorun olmadıgını söyledim olmamısda ne olmus cocugunu kucagına mı aldın kızın dedim .cok sasırdım valla kimseyi suclamakda istemiyorum ama bi defa moral olarak iki katı cöktüm sabaha kadar kötü rüyalar görüyorum

merhaba burayı takip eden varmı bilmiyorum fakat bu döllenme problemi ile ilgili kür varmıdır????artık ilaç kullanmaktan yoruldum ve hiçbir faydasını göremedim...

merhaba burayı takip eden varmı bilmiyorum fakat bu döllenme problemi ile ilgili kür varmıdır????artık ilaç kullanmaktan yoruldum ve hiçbir faydasını göremedim...

arkadaşım sakın pes etme bu topiği açan badenur arkadaşımız ikizlerini kucağına aldı inan bana bu bir sınav ve sende sınavını veriyorsun tıpkı ben ve benim gibi diğer anne olmaya çalışan tüm arkadaşlarımız gibi

ilk önce kalbinle inan bu sınavdan başarıyla çıkıcana

bak bana tam 4 kez hamile kaldım ve 6 tane bebeğimi kaybettim ve hala umudum var sende pes etme yorulmak yok yola devam taki o boklu bezlerle buluşana kadar ........................

çok hoşsun sağol güldürdün valla beni bizde umutla bekleyelim bakalım bu bezlerle buluşmayı :)))

4.tedavim aynı sorun embriyolar gelişmiyor. dün yumurta toplandı 5 taneden 3 tanesi mono pn tek hücreli, 2 taneside fragmantasyon var 2 hücreli olabilir dendi. gene yıkıldık.

4.tedavim aynı sorun embriyolar gelişmiyor. dün yumurta toplandı 5 taneden 3 tanesi mono pn tek hücreli, 2 taneside fragmantasyon var 2 hücreli olabilir dendi. gene yıkıldık.
3. Negatif tedavimde benimde 5-6 yumurtam gorunuyordu 2 tanesi olgunlasti 1 tanesi dollendi oda 2. Kaliteydi ve fragmantasyon vardi transfer etmek istemedi ama ben israr edince transfer etti ama tutmadi. Sonrasinda 4 ay biesteron dhea kullandim. 7 yumurtadan 5 tane yumurta toplandi esimde problem olmamasına ragmen 400 tl fazla para vererek özel bi teknolojiyle en iyi spermler seçildi. 5 yumurtanin 5ide 5. Gune giderek blastosist oldu ve 2 embriyo 3 gün önce transfer edildi. Suan bekliyorum hangi ildesiniz bilmiyorum ama daha iyi bi doktora geçiş yapabilirsiniz. HENUZ SONUC BELLI DEGIL AMA KALITE SORUNUNU COZDUK

Slm kızlar, bende 17 martta acıbadem maslakta tedaviye başladım 9 gün sonra çatlatma iğnesi vuruldum. Pazartesi günü yumurtalar toplandı 9 tane toplanmış. Bugün arayıp sadece 2 tanesinin iyi olduğunu ve döllediklerini ancak 1 ininde tutmadığını söylediler. Dünyam başıma yıkıldı. Şimdi o bitaneciğin akıbetini bekliyorum ama çok üzgün ve umutsuZum. Varmı benim gibi olan ??

Merhabalar ben de iki kez tüp bebek tedavisi gördüm yumurtaların çok ye sperm çok iyi fakat yumurtalar üçüncü gün den sonra ölüyor doktorum yumurta donuasyonu önerdi çok şaşırdım doktorum çok iyi fakat ben de acıbadem Maslağa gitmek istiyorum bir sonuç alabildin mi çok merak ediyorum umarım derdinizin çaresini bulabilirler umarım bebeklerimizi kucağınıza alabiliriz cevabını bekliyorum teşekkür ederim

özel msj attım.ama galibamsj kurun dolmuş.bendeseninle aynı durumdayim.şuan en mantikli olan .sperm dna hasar testi)çoğu sebebsizlerde hasar oluyormuş .ondan dolayi kalitesiz embiriyo veya dollenme olmuyormuş.bi arastir derim.

İnsanın aynı derde sahip olan biriyle birşeyler paylaşması bile güç veriyor çok araştırdım benim gibi olan varmı diye ama bulamadım internette tesadüfen okudum durumumuz aynı derken sizinle özelden iletişim kurmak isterim sizde isterseniz belki yardımcı olabiliriz birbirimize nasıl ulaşsak

tabi memnun olurum.siz bana özelde atin çünkü ben denedim olmadı msj kutun dolmuş olmalı..

tabi memnun olurum.siz bana özelde atin çünkü ben denedim olmadı msj kutun dolmuş olmalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…