selam ,,
ilaçla ilgli yazdığın şeyleri okuyunca bir an panikledim valla.
sonra dur yaaa... bu kız eczacı vardır bir bildiği dedim.
co - doktor olarak işe el atmışsın:))))
ama sistemin tam kontrolu sende.. doktorların patolojşsinde senin gibi bir hasta iel baş etmeleri zor..
ne sorgulanmak nede eleştirilmek isterler çünkü..
ne dersin ben firdevs hanımla berk bey arasında kaldım.. ???
Florycigim birde elevit ictim ayrıca aspirini mutlaka iç .ben yıllardır her gun 100 mg bebe aspirini icerim tedavide de butun doktorlar verdi.berk vermedi ama yinede ictim daha dogrusu ona söyledim hergün icerim yıllardır dedim.belki ondan vermedi...
Ayrıca sizin donmuslariniz varmı?? Berk pek donmuş taraftarı değil.bizimde yok.orada hic donmusla hamile kalan duymadım.spermlerin durumu ne?? Esinle sana kromozom analizi yapildimi gerci yumurta donasyonu olduğu icin eşinin kromozom analizi cok önemli bunları yaptırmadan sakin tedaviye başlama
Gunaydin arkadaslar,
Sevgili Aysevi verdigin cok onemli bilgiler icin gercekten cok tesekkur ederim. Ben dusukten sonra yaptirmis oldugum test ve sonuclari aca igg 2.9, aca igm 3.08, faktor v nehatif ve ayrica lupus antikoagulan negatif cikti. doktor herhangi sorun yok dedi ve estrofeme bu ayin 5.de basladim gunde 1 adet, 9.da 2 adet ve daha sonra 3 adet olacak sekilde ayarlandi rahimde herhangi bir problem yok normalde kalinlasma 9.2 gibi oluyor ayrica histereskopide oldum, ama yinede icim rahat degil dusugun sebebi bilinemiyor. Hersey ayarlandi ayin 19.da kibrista olucaz fakat bu sefer temkinli olmak istiyorum. Bilgiler icin tekrar tesekkur ederim. Hamileliginin sorunsuz gecirmen dilegiyle kendine cok dikkat et lutfen.
yosunummm test gününü sana kliniğin söylemesi gerekirdi yani seninki 5.gün transferi o yüzden daha erken yapılması lazım.yani benim tahminimce 10.gün yapılır ayrıca transfer gününü saymıyorsun yani hesabıma göre 14 ü oluyor.bence bu hereketlenme iyiye işaret arada batmalar sancılar hep iyi...ben senin sonucunum pozitif olduğuna eminim nedense:)) ama sürekli yatman gerekmiyor.bana şimdiye kadarki tüp tedavilerimde yatmanın tutunmaya asla etki etmediğini söylediler.zaten yatman gereken süreyi yattın artık çok fazla olmadıkça kalk.evinin işlerini kendini yormadan yapabilirsin.yata yata da şişersin yoksa ilk aydan kilomu almak istiyorsun sen???:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?