doğru söylüyorsun zümrütcüm.. sizler sayesinde o kadarda acemi sayılamam belki.. ama şey gibi düşün hep simulatorde uçmuş ama ilk defa gerçek bir uçak kullanacak pilot.. tıpkı onun gibiyim bence

ilahi yosunnn:))) hoş bir benzetme olmuş...

bu heyecanlar da güzel. bekleyişler umut ediş sonuç her ne olursa olsun bu bekleyiş her zaman heyecanlı ve güzel... bir de sanma ki ilk diye uykusuz bir gece geçireceksin ben her seferinde uykusuz geçiriyorum...

tüm şans melekleri senin yanında olsun yosuncuğum transfere girmeden ve transfer esnasında nefes alışverişini düzenle gevşe sakin sakin gir çiçekli çimenli bir yolda yürür gibi....

:) senin benzetmede süper yani.. çiçekli çimenli bir yol:) yani dikkat börtü böcek çıkabilir:) tam bana göre:)

nefes alışverişime dikkat edeceğim teşekkür ederim uyarın için zümrütcüm.. ve iyi dileklerin için tabii ki..

yosuncum ben hiç o taraftan bakmamıştım ya nereden ne çıkarttın kuzucummm ben seni rahatlatayım derken ... canım canım iptal ediyorum iptal tuşuna bas...

Canım yosunummmm

Butun şans melekleri senin yanında olsun...bak bu gece kandil ve ben simdi kendime ve hepimize dua edeceğim..senin bebeklerde mübarek bir gecenin sonunda annelerinin rahmindeki yerini alacaklar şanslı bebekler..Allah kolaylık versin canım arkadasım.hic stres yapma transferden sonra,bu muymus bu kadar Tantana yaptım bu kadar basitmiymis diyeceksin bak demedi deme

8 Temmuz dostummm sende benim bu formdaki ilk arkadaslarımdan birisin.o yüzden senin dogum haberin beni cok etkiledi...Nazlı Nazlı...adıyla yasasın inşallah...ömrü boyunca karşısına çıkan herkes onu şımartsin,bir prenses gibi davransın inşallah...annesine babasına cok ama cok güzel mutluluklar yaşatsın..veeee inşallah bir kaç kardesi daha olsun :)) senin donmuslarin vardı değil mı:)) bak arayı açma hemen toparlan ve 1 sene sonra digerini duşun derim.bak bir kere başardın artık isin daha kolay :))

Mimosum haberi okudum gercekten cok üzücü ama bu risk herkes için var.genetik testi yaptırmadıktan sonra da anlamak mümkün değil.maalesef bu kaderin bir oyunu diye düşünüyorum. 20 yasında bir donorun de yumurta alınsa bu hastalık görülebilir tabi eger dedikleri gibi 3 li testlerden de bişey çıkmamışsa hiçbir sekilde anlaşılmaz.daha dogrusu belki testlerde risk çıkmıştır aynı senin gibi yasa baglamislardir üzerinde durmamislardir.cok cok acı bir olay...Allah yardım etsin ...bu davadan bişey çıkmaz zaten yasak olan bir şeyi yapıyorsun adam demezmi ki biz niye yasakladık sanıyorsun senin ne isin var Kıbrıs larda...yani bu kaderi kabullenmeden baska bir care yok biraz kadercilik gibi gelecek ama oyle ,ben kaderime razı olurdum...

Son düzenleme:
sana soruyorum majeste hanım ne şekilde çocuk sahibi olunabilir bilgin varsa ver bizde o şekilde çocuk sahibi olalım herkesin doğrusu kendine gerisi teferruat......

Arkadaşlar ben kimsenin ümidini kırmak istemem. Kendim de 3 kez tüp bebek denedim öncesinde defalarca yaşadığım tedavileri saymıyorum bile. herkesin doğrusu kendine olabilir ama benim inancım gereği yumurtanın da spermin de nikahlı olan eşlere ait olması gerekiyor. Diğer mesajımda yazdığım arkadaşa da Kainatın Yaratıcısından "evren düzenleyici" diye bahsetmesi kulağımı tırmaladığı için cevap yazmıştım. Fikrimi söyledim. Mesela bir adamın herşeyi yapan karısına sadece "evin düzenini sağlıyor" demesi biraz pragmatist ve duygusuz gelir, onun gibi.. Hepinize bu yolda başarılar...

Yosuncuğum bugün sana iyi şanslar canım.İçimden senin ikizin olcakmış gibi geliyor.Artık biri kucağında diğeri ayagınsa salar durusun:)Şaka bir yana herşey gönlüne göre olsun

günaydın kızlar... neredeyse hiç uyumadım.. kahvaltımı falan yaptım.. 10:30 da gelip alacaklar bizi:)) beklemedeyiz:)

Yosuncuğum bugün sana iyi şanslar canım.İçimden senin ikizin olcakmış gibi geliyor.Artık biri kucağında diğeri ayagınsa salar durusun:)Şaka bir yana herşey gönlüne göre olsun

teşekkürler canım.. darısı herkesin başına inşallah..

şu an ıhlamur falan içiyorum.. bu sıkışıklık olayının ayarı ne ki:) ne kadar sıkışık...

şu an ıhlamur falan içiyorum.. bu sıkışıklık olayının ayarı ne ki:) ne kadar sıkışık...

Aman yosunum stres yapma yani tuvalete gitmen gerekecek kadar sıkışık ol yeter cok da fazla içme çatlayacak gibi olursan transferde sıkıntı olur zaten yeterli gelmezse klinikte beklersin biraz daha sıkışırsın sakin cok sıkışma

yosuncuğum bol şans.
çok fazla sıkışma sonra sancı yapıyor. 2-3 bardak iç sonra yürü o aşağı iniyor..
inşallah çok güzel olur..

yosun herşey gönlünce olsun şimdi eminim yapılmıştır artık kendine dikkat et tabi denemediğimiz için biz bilmiyoruz ne yapılacak ne yapılmayacak bizden ancak iyi dilekler söylemek yeterdir arkadaşın dediği gibi hani fatma girik boş beşik vardı o filmi izlediğimde bi kadın vardı biri kucağımda biri sırtımda biri yanımda biride karnımda o kadına ne gıcık oluyordum seninde öyle oluyormuş hadi inşallah hayırlısı tabi sana gıcık değilim can gönülden böyle olur inşallah....

arkadaşlar neden su içmek yani bol sıvı tüketmek gerekiyor bunu anlamadım tuvalet sakıncalı derler transfer anında gelirse ne olur

evet kızlar bende aynı erfat gibi merak ediyorum bu grupta donasyonda hamile kalanlar doğuran lar varmı kimde yaptılar papatya40 biliyorum aysevi de beklemede şuan onuda biliyorum yosunda transfer aşamasında onuda biliyoruz ama diğerleri

arkadaşlar neden su içmek yani bol sıvı tüketmek gerekiyor bunu anlamadım tuvalet sakıncalı derler transfer anında gelirse ne olur

Canım ben donasyon denemdim tüp denedim erken yumruta yetmezliği var bendeSıkışık olmasının sebebi embiryoyu nereye yerleştiridklerini daha iyi görmek için istiyorlar.Ben çok sıkışmıştım transferde yarım saat tutum sonra sürgü getidiler öyle bir tuvaletim varmışkı yataga bile geçti utandım valla kendimi sid...hisettim neversimi hafifçe örtüm üstüne:)ben ayrıldıktan sonra arkamdan gülmüşlerdir belkide

Yosucuğum dördüde tutuyormuş:)şaka şaka ama ikiz olsa iyi olur hem kerdeşsiz büyümez hemda sen tek taşla iki kuş vursun büyütürken biraz zorluk olur ama olsun bunca yılın acısını da çıkarmış olursun.
Şu dünya ne garip arkadaşlar benim bir öğretmen aradaşım var 8 yıl çocuğu olmamış sonra eşi varikosel ameliyatı olmuş ardından iki çocuğu olmuş kadın çocuk olmasın diye gitmiş tüplerini başlatmış.Dün kuaförümdeydim oda çocuk için 2 yıl bekledi neyse oldu şimdide eşi bir çocuk daha yapıp tülerini bağlatırız diyormuş.İnsan oğlu gerçkten ilginç.Keşke bzimde korunma gibi bir sorunumuz olsa.Yok diye değil var diye ağlasaydık tıpkı umutsuz ev kadınalrındaki elif gibi.

değil mi yapma tekin dur metin elleme çetin bide neclası var bayılıyom sanada katılıyom dün akşam bi arkadaşın evindeyim bi kızı bi oğlu var çok şikayetçi ama yanı sırada allah sanada nasip etsin diyor psikolojisi bozulmuş iki çocuktan okadar yaramaz da değiller ama insanoğlu işte varken şikayetçi yokken ise bizim gibi derbeder neyse canım inşallah bizde birgün ağlarız;((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…