evet kızlar bende aynı erfat gibi merak ediyorum bu grupta donasyonda hamile kalanlar doğuran lar varmı kimde yaptılar papatya40 biliyorum aysevi de beklemede şuan onuda biliyorum yosunda transfer aşamasında onuda biliyoruz ama diğerleri
değil mi yapma tekin dur metin elleme çetin bide neclası var bayılıyom sanada katılıyom dün akşam bi arkadaşın evindeyim bi kızı bi oğlu var çok şikayetçi ama yanı sırada allah sanada nasip etsin diyor psikolojisi bozulmuş iki çocuktan okadar yaramaz da değiller ama insanoğlu işte varken şikayetçi yokken ise bizim gibi derbeder neyse canım inşallah bizde birgün ağlarız;((
Bu arada tuvalete sıkışık olması istenmesini nedeni , biliyorsunuz ultrasonlar Ses dalgalariyla görüntü elde eder ve sıvı ortamda Bu görüntü cok daha net olur.iste rahmin görüntüsü icinde mesanenin sıvı dolu olması gerekir.ama patlamana kadar değil tabiki sadece tam dolu olursa yeter.embriyorlari bırakırken tam olarak yerini daha iyi görüyorlar.
Kızlar merhaba
Ben sabırsız arkadasınız yine testimi erken yaptım ve 157 çıktı yani pozitif:) ama hiçbir heyecanım yok sevinmek için henüz erken diye düşünüyorum tevekkül le Bekliyorum salı gunü 2.testimi yapacagım bu arada sabah hemşiremi aradım ama acmadı sonrada beni aramadı bende armayı düşünmüyorum..bu ne yaa ne zaman arasam açmıyorlar tedaviye başlayana kadar hic böyle değillerdi..aldılar parayı bitti isleri ben bu ise cok bozuluyorum yaaaa
Aymencim , annem bendeydi kalkar kalkmaz açtım ve haberi gördüm , çok ama çok mutlu oldum,sevin bence,neden sevinmeyeceksin ki, bu senin ikinci denemen diye bakman lazım.Ama lütfen çok fazla hareket etme , daha az aktif ol,bu kez olacak.Bu kadar istekli,azimli bir insanı Allah boş çevirmez.
Kızlar merhaba
Ben sabırsız arkadasınız yine testimi erken yaptım ve 157 çıktı yani pozitif:) ama hiçbir heyecanım yok sevinmek için henüz erken diye düşünüyorum tevekkül le Bekliyorum salı gunü 2.testimi yapacagım bu arada sabah hemşiremi aradım ama acmadı sonrada beni aramadı bende armayı düşünmüyorum..bu ne yaa ne zaman arasam açmıyorlar tedaviye başlayana kadar hic böyle değillerdi..aldılar parayı bitti isleri ben bu ise cok bozuluyorum yaaaa
Kızlar merhaba
kızlar bugün kendim için çığır açtım.
yıllardır yaptığım işin deneyimlerini bir bilim okulunda deneyim olarak sektör uygulayıcılarına öğretttim.. çok keyifliyim. çok zevk verdi.. değişik birşey yapmak.. sorunumdan uzaklaştırdı ve bir umut verdi değişim ve dönüşüm için..
:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?