Kızlar bu listeden shanti nin kızı oldu sanırım 1,5 yasında ben o zamanlar yoktum tam bilmiyorum.ama shanti doğurduktan sonrada sürekli yazıyordu.rosalyn in bir oğlu oldu daha birkaç aylık,8 Temmuz un 15 gün önce kızı dünyaya geldi.digerleride papatya hamile birde nilya...hepsi yumurta donasyonuyla
Benim bildigim bu kadar digerleri de iste ya beklemede yada tedavide

Bu arada Efsunecigim yas için özür :) ben herkese 1 yas ekledim

Son düzenleme:
Bu arada tuvalete sıkışık olması istenmesini nedeni , biliyorsunuz ultrasonlar Ses dalgalariyla görüntü elde eder ve sıvı ortamda Bu görüntü cok daha net olur.iste rahmin görüntüsü icinde mesanenin sıvı dolu olması gerekir.ama patlamana kadar değil tabiki sadece tam dolu olursa yeter.embriyorlari bırakırken tam olarak yerini daha iyi görüyorlar.

yosunn nasıl oldu giitttiiin kayboldun umarım ters giden bişey yoktur valla bugün hiç kapatmadım kk yı acaba çoklu transfer dahada risk limi oluyor ayyy inşallah bi sorun yoktur belkide dr v. yatırmıştır yosunu dinlensin diye neyse iyi olsunda

Evet artık inşallah evlerimiz metin,çetin,tekin,nejlalarla dolar taşar bzim de çocuksuzluktan değil çocukluluktan psikoljimiz bozulur.Ne güzel beddualar ediyoruz kendimiz:))))
Bence o arkadaşın yatık kalkıp şükretsin insanlar bizim yaşadıklaeeımız yaşasalar hepten tırlatacakla rher halde biz herşye rağmen ayakta durmaya çalışıyoruz.

aymenciğim sağlıkçı oldğun için sen benden daha iyi anlatmışsın.Bekarken kadın doğuma gittiğimde orada da dolu mesaneyle bakıyorlardı herhanği bir sorun olup olmadığına bide sanrım bebeğin kalp sesi için karındna ultrasonla baktırlarında istiyorlar çünkü benim doktor o zaman öyle istemişti kalp atmı alınmayan bebeğimde.

merhaba yosunn nasıl geçti umarım iyisindir heyecanla seni bekliyorum aldın mı bebişlerini

sevgili yosuna bugün transferi yapıldı. yehıuuuuuuuu
ama ilk başta servix bölgesi dar onun için ilaç vereceğiz sonra yeniden bakarız denmiş. saat 15te de nihayet transferi olmuş. kendisi umutlu ve mutlu..
eşi bu arada ona nete girme yasağı koymuş. inşallah pazartesi yeniden yazmaya baişlayacak..
hepinizin dualarını ve sevgilerini bekliyor.

umarım herşey yolunda gider dualarımız seninle yosuuunnnnnn inşalllah bu güzelll haberlerin ardı kesilmez.........

Yosuncuğummmm

Ben kaçırmışım Sen uyuyamayacağım deyince ben uçağa bineceksin de tc ye döneceksin diye düşündüm. Ay tüh bilseydim sabah da yazardım. Yine de pazartesi okuyunca

iyi dileklerimi gör. Gözlemlerini, düşüncelerini bekliyoruz. Yok yok iyi oldu 4 tane gerçi ilk denemen çoğul gebelikten hiç korkmadı Verda ama belki sen mahsuru yok dedin o yüzden

böyle yaptı bence. Dediğim gibi korku panik olmasın Bir şekilde halledersiniz bize iş düşerese biz de hallederiz arkadaşım sen rahat ol.

Kızlar Aysevinin dediği gibi çok sıkışı olmak da iyi değil sadece 1 litre tamamdır. Ben ilkinde acemilik yaptım aman çok zor oldu tavsiye etmiyorum. Hatta o kadar sıkıştım ki hemşire

yarım bardak boşaltabilirsiniz demişti. O da zor oldu. Efsuneciğim darısı başına arkadaşımmmmm

Kızlar merhaba

Ben sabırsız arkadasınız yine testimi erken yaptım ve 157 çıktı yani pozitif:) ama hiçbir heyecanım yok sevinmek için henüz erken diye düşünüyorum tevekkül le Bekliyorum salı gunü 2.testimi yapacagım bu arada sabah hemşiremi aradım ama acmadı sonrada beni aramadı bende armayı düşünmüyorum..bu ne yaa ne zaman arasam açmıyorlar tedaviye başlayana kadar hic böyle değillerdi..aldılar parayı bitti isleri ben bu ise cok bozuluyorum yaaaa

Aymencim , annem bendeydi kalkar kalkmaz açtım ve haberi gördüm , çok ama çok mutlu oldum,sevin bence,neden sevinmeyeceksin ki, bu senin ikinci denemen diye bakman lazım.Ama lütfen çok fazla hareket etme , daha az aktif ol,bu kez olacak.Bu kadar istekli,azimli bir insanı Allah boş çevirmez.

Rosacigimmm cok teşekkür ederim..seni görmek,senden bunları duymak beni cok mutlu etti.sen nasılsın güzel oğlun nasıl?? Eminim sen süper bir anne olmussundur.

Aymenciğim hayırlı olsun.Hayırlsıyla kucağına alırısn inşallah.Sen mücadelci bir kadınsın bu kez başaracaksın

çok sevindim aymen hayırlı olsun herşey yolunda olacak. az hareket bol gevşeme iyi olacaktır.
salı günü neki hemen gelir...

en güzel sevgililer günü hediyesi.. çok sevindim. bu sefer olsun artık...diyorum.. diliyorum:)))))))))))))

hayırlı uğurlu olsun.

yosundan da güzel haberler alınca çifte mutluluk yaşayacağız.

kızlar bugün kendim için çığır açtım.
yıllardır yaptığım işin deneyimlerini bir bilim okulunda deneyim olarak sektör uygulayıcılarına öğretttim.. çok keyifliyim. çok zevk verdi.. değişik birşey yapmak.. sorunumdan uzaklaştırdı ve bir umut verdi değişim ve dönüşüm için..

:))))

canlarımmmm
hepinize çok teşekkür ederim allah hepimize bu güzel duyguyu yaşatır inşallah.bende temkinli davranıyorum beni anlıyorsunuzdur sanırım.bu sefer farklı olur sonu güzel olur inşallahhhhh.darısı başınızaaaaaaa:))

efsuneciğim bravo sana akıllı kadın...bir bilim okulunda sektör uygulayıcılaına bu işi anlatmak senin için büyük bir adım olsa gerek.tebrik ederim umarım bu işi devamlı yaparsın.sorundan uzaklaşacak bir uğraş bulmak inan bana sorunun çözümünde önemli bir gelişme.inşallah sana iyi gelecek ben öyle hissediyorum.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…