kızlar hepinizi kardeşim ablam yani aileden olarak görüyorum ister inanın ister inanmayın sizleri çok seviyorum neti açar açmaz hele bizim kızlar ne oldu ne yaşadılar diye meraktan ölüyorum bu formu arkadaşım önermişti iyiki de önermiş sizlerle tanıştığım için çok mutluyum yaptırmayı bile düşünmüyordum ama sizlerin cesaretinizi ve gücünüzü görünce ben bu zamana kadar boşa zaman harcamışım diye düşünüyorum
ya kızlar
az önce evlatlık için sosyal hizmet görevlim aradı,kız bebek için sıraya girmiştim ya,erkek bebek sırası çok daha çabuk geliyormuş erkek bebek için de girersem 6-7 aya kadar gelebilirmiş.kız için se 1 yıl dan biraz fazla dedi.ve hatta hemen isterseniz 1-2 yaş arası hemen verebiliriz dedi:) heyecanlandım kızlarrrrrrr ne yapsam acaba??? akşama kocamla konuşup haber veirriz dedi.görevlim dediki size bir bebek vermeyi en çok ben isiyorum çok şanslı bir bebek olacak dedi.atrıca sıradaki kişilerin içinde avermeyi en çok istediğim sizsiniz dedi çok mutlu oldum:)))
Evren düzenleyicisi de kim. Sanki eve gelen gündelikçiden bahsediyorsunuz. Bu şekilde çocuk sahibi olmak da doğru değil ayrıca...
Evren düzenleyicisi de kim. Sanki eve gelen gündelikçiden bahsediyorsunuz. Bu şekilde çocuk sahibi olmak da doğru değil ayrıca...
ayyyy 8 temmuzummmmm canım inanki o kadar sevindim ki okurken gözlerim doldu....
ne güzel şimdi bir bebeğin oldu ve sen anne oldun öylemi??? mucize gibi birşey değilmi:) allah analı babalı büyütsün inşallah...umarım çok şanslı çok başarılı bir birey olur.annesinin kıymetini iyi bilir umarım....ona kavuşmak için neler çektiğini....
canım arkadaşım yazdıkların daha dün gibi aklımda...erken test yapmıştın ve tek çizgi çıkmıştı,sonrasında yrım saat sonra atmak için baktığında nazlı nazlı bir çizginin daha göründüğünü söylemiştin.bu kadar nazlı olduğuna göre kızının adını nazlı mı koydun acaba merak ettim??:))
sevgili aysevi;
tıpkı tahmin ettiğn gibi kızımın adını nazlı belinay koyduk. nazlı nazlı geldiğinden tam adının hakkını verdiğini düşünüyorum. :) belinay da uygur türklerinde ay prensesi demekmiş. benim için evime tam bir ay parçası doğdu. Allah sizlere de bu duyguları yaşatsın dostum.
inanıyorum ki sen de fazla beklemeyeceksin bu muhteşem duyguyu tatmak için. 9 ay sonra kısmetse sende kucağına alacaksın inşallah mucizeyi.
Bu arada kızalr bugün habertürk de tatsız bir olay okudum. 6 yıl önce 46 yaşındaki bir hanım 16 yıl bekledikten sonra tüp bebeğe gidiyor ve dr lar onu yurtdışına yönlendiriyorlar malum bizim yere. Bebek doğuyor dr Kemal Ö. diye birisi ama bulamadım şimdi. Bir kızları oluyor 18. kromozom hastalıklı Şimdi avukata başvurmuşlar tazminat için İçim kıyıldı . Resimlerini gördüm yoksul bir aile sanıyorum perdeleri şu koca çiçekli olanlardan daha da üzüldüm ama sanıyorum teknik ilerledi Yine de korkmayın bir de burada paylaşıyoruz hani kim hangi dr diye İyiy ki varsınız sizler.
:)
aymen :) ne güzel bir haber bu:) sen geçen gün bir şeyler peşinde koşuyorum derken içimden bu geçmişti.. bir haber varmı acaba diye.. hayırlısı olsun:)
Mimozacım.. zaten 6 tane kalmış geriye.. bugün tekrar görüştükte.. oturup karşılıklı kahve höpürdettik :) sohbet ettik :)
Efsunecim teşekkür ederim.. bebiş haberinin bana iyi geleceğini düşünmüşsün :)
Rüzgarselin teşekkür ederim :) dönünce yazarım detayları ama önceden bir tecrübem olmadığı için pek kıyaslayabileceğimi sanmıyorum..:)
Erfat sen çıtır kaldın sanırım aramızda... :)
neyse kızlar.. ben sabah yolcu abbas :) sanırım uyuyamam bu gece ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?