kızlar selam... yosun istanbuldan bildiriyor...

şansıma havalarda güzel gidiyor burada ama ben bahtsız bedevi buldum buralarda da bişeyler kendime göre:) cumartesi sabaha karşı bir mide bulantısı bir istifra vs.. mahvoldum.. dün öğlenden sonraya kadar ha geçti ha geçecek diye bekledim.. nedense... sonra dayanamayıp gittik hastaneye.. bir iğne, bir serum normale döndüm neyseki.. ilaçlarımı zaten alamamıştım sabahtan.. akşam normale dönünce toplu olarak aldım.. Aymencim demişti geçenlerde saat önemli değil diye yoksa panik yapardım:)

bugünde endometrium için kontrole gittik.. 7,4 çıktı.. sabahtan görüşmüştük zaten V ile.. çıkınca tekrar aradım.. 9,5-10 olmasını bekleyeceğiz dedi. çarşamba günü tekrar kontrole gideceğiz. çarşamba günü belli olacak ne zaman gideceğimizde sanırım.. bugün 8.gün ve bu ölçü normal sanırım.. iki dr da bişey demedi çünkü..

bu arada üye girişi yapmadan okuyorum arada ama yazamıyorum.. babamın pc salonda ve ekran görünüyor :) laptop yanımızda ama burda her daim açık bir pc olunca onu açacak pek vaktimiz olmadı.. .. şimdi yalnız kaldım da yazabildim.. hatta deminde bir sürü şey yazdım ama anlamadığım şekilde gitti hepsi:)

neyse toptan tüm kızlara selamlar, sevgiler :) öpüyorum herkesi:)

günaydınlar,,,,

aaa evet karyacım, eşin önceden gitmişti.. atlamışım orayı...pardon.......
....sabırsız olmakta haklıydın canım...ama elimizden birşey gelmiyor işte... sağlık olsun...
sevgiler..

hadi bakalım hayırlısı olsun aysevicim... uçak bilet, otel, herşey tamam değilmi....
güle güle git güle güle gel inşallah........
sevgiler....

bugtün savş beyden haber geldi ahmet bey mail atmış çok güzel anlatmış kızlarrr benim rahim filmi 2007 de çektirmiştim bi sorun yoktu kanallar falan tüpler açıktı 2 yıllık istiyorlar ben korkuyorum rahim filminden çok acmıştı 2 gün boyunca oturamamıştım

herkese merhaba

yosuncuğum rahim kalınlığın çok iyi maşallah...ben sende bir sorun çıkacağını hiç sanmıyorum kesin bebişlerini alıp geleceksin:))şansın çok daha yüksek canım pırıl pırıl bir rahime hanım hemen kapacak bebişleri bir güzel sarıp sarmalayacak...ben de bugün gidiyorum ve inşallah yarın transferim olacak.ipad im yanımda olacak.internet sorun olmazsa girip yazarım.eğer son dakika yine bir aksilik olmazsa 3 gece kalacağız.eğer doktor rahim için çok iyi değil derse yine transfer yaptırmayı düşünmüyprum kızlar.doktor yapalım derse bile yaptırmayacağım.çünkü sonra üzülen ben oluyorum.ne yapalım eğer öyle olursa dondurup daha sonra bir ara gidip yaptırırım diye düşünüyorum.

rowinacığım

verici olarak kızkardeş fikri çok güzel ama doktorlar pek tavsiye etmiyorlar.ben konuştuğumda o kadar az kişi bildik bir vericiden alıyormuşki neredeyse yok denecek kadar az.ama eğer kardeşinle bağlarınız güçlüyse ileride sorun olmayacağına kesin olarak eminsen en iyisi kızkardeş,çünkü senin yarın gibi.eşin açısından sorun olup olmayacağınıda iyi düşünmelisin.

sevgili aysevi kızkardeşim yurt dışında yaşıyor sırf benim için gelecek üstelik bana kardeşim teklif etti benden al diye onla iyi anlaşıyoruz benim küçüğüm evli ama çocuk daha düşünmüyor zten yaş sınırlanması 20 30 arası olacak dönorun yaşıda müsait biz yana yakıla bebek sahibi olmak için bi taraflarımızı yırtıyoruz kimiside daha zamanı var daha düşünmüyoruz diyor kardeşimle birbirimize benzerliğimizde çok sadce ben buğday o açık tenli h.i.t kabul etti ama savaş beyden haber yok umarım senin için de herşey yoluna girer güzel haberlerini bekliyorum seni takip ediyorum biliyorsun

slm kızlar rabbim yardımcınız olsun umudumuz gerçek olsun rowina ve diğer arkadaşlar rabbim sesinizi duysun anneliği hayırlısı ile nasip etsin... rabbim dileyen ve isteyen herkese sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inş. 2012 herkese uğurlu gelsin olalım sonrada böyle:) inş

aynısı sanada sonrada bir araya gelip beniki böyle yaramaz senin ki şöyle yaramaz dimi inşallah

inş. canım umudun hep var olduğu ve gerçek olduğu günlere hep birlikte...

savaş bey diyorki 5 6 günlüğüne gitmek gerekiyor muş rahim iç zarının kalınlaşması lazım transfer edilecek olan embriyoların tutması için falan kısa bi ilaç tedavi gerekiyormuş şimdiden bi heyecan az da olsa bi umut kapladı içimi

hıımm 1 haftaya yakın orda mı kalacaksınız? peki yumurta vericisi hakkında fikrin aynımı burdaki arkadaşlar ne dedi senin düşüncene?canım kalbini ferah tut inş. güzel sonuçlar alırsınız

rüzgar selin yeğenin hayırlı olsun analı babalı büyüsün...

aymen yosun benimde olacak hepinize bol şans dualarım sizinle burası sizden gelen müjdeli haberlerle dolar taşar inşallah...

yosuncuğum rahim kalınlığın çok güzel bin kere maşallah bir kerede her şey olur biter bebeklerini kucaklarsın allahın izniyle...

aymenciğim bu sefer sana tüm çektiklerini unutturacak güzellikler doldursun koynunu yuvanı...
sizlerle aynı anda kıbrısta olacaktım ama ben de umut yok gibi benim onuncu gün kalınlık 5.9 du dün onaltıncı gün 6.8 çıktı dr. perşembeyi bekleyelim dedi bu seferde iptal olur herhalde...

rowinia savaş beyde hit te çok iyilerden tek sorun fazla yoğun olmaları...

seapearl önce doğum kontrol hapı ile yumurtalıkları baskılayıp adet gördükten sonra tedavin başlayacağı için marta denk gelmesi normal bence..

Aymoooşşşşş Yosunnnn

Çok sevindim gitmenize güle güle gidin güle güle gelin. Aymoşum dr gibi olduk hatta daha bilgili desek Kör cahil bilgimizle daha pratik olduk

Bence de ince rahimle boşver ama kalınlaşır inşallah sadece panik olma güzel arkadaşım benim. Diğer herkese selamlar şimdi acelem var diye

uzun yazamıyorum . görüşürüz

rowinacığım sen kendinden yani sorunundan hiç bahsetmedin o yüzden senin hakkında bilgi sahibi değiliz.aslında dünyadakiler önceden doğumyapmış olması şartını arıyor.çünkü başarı sansı daha fazla oluyor.kardeşinde sorun olup olmadığını nerden bileceksin??ben olsam da kız kardeşimden alırdım ama başka kimseden değil.maalesef benim ablam var ve onunda aynı sorunları var.o daha yeni başladı tüp bebek denemelerine çünkü geç evlendi

berilsciğim

bence bu tedavi yöntemini değiştirmeleri gerekir.seni bilmem ama bana daha önce hiç lucrin vurulmadı.halbuki araştırdım ve doktorda söyledi lucrinle başarı sansı biraz daha artıyormuş.oysa hit bana hep sadece bir ay ginera ardından estrofem başlıyordu.ama lucrin yapılınca rahmin kalınlaşması için daha çok vaktin oluyor.mesela benim geçen tedavide önce çok iyiydi rahim kalınlığı ve biraz geç kalınca yani donörü bekledim bu sırada rahim dökülmeye başladı.sende anlatmıştın geçen ay başına gelen aynı benimki gibiydi yani rahim 2. döneme giriyor bozuluyor.halbuki lucrin yapılınca yaklaşık 40 gün kadar esrofem kullandırabiliyorlarmış.sen şimdi gidip bunu hit e söylersen dayak yemişten beter eder seni.en iyisi eğer dediğim gibi sanada lucrin yapılmıyorsa doktorunu değiştir derim..

Evet benimde çok canım yanmıştı tüp filmi çekilirken.Arkadaşlar hepside 2 yıllıkmı istiyor.
Gerçi ben 2010 haziranda yaptırmışım ve 2012 Eylül gibi düşünüyorum.
Bu konuda bilgisi olan...Teşekkürler...

Sevgili Rovina 5-6 günlüğüne Kıbrısamı gitmek gerekiyormuş ben bu konuyu anlamadım????

aymenciğim donmuşlarım hit te donmuşları almak istesem bir sürü engel çıkarırşar. ayrıca bunların birbirlerinden farkı yok ben bunu anladım...bir de her şeye rağmen hit in el melekesine güveniyorum...
lucrin ile LH FSH hormonlarını baskılayarak yumurtalıkları ve oluşan yumurtaların kontrol dışı çatlamasını önlüyorlar. ben menepozda olduğum için gerek yok. kendi yumurtalarınla denemediğin için sende de ginera ile baskılamak yeterli oluyordur herhalde.
lucrinle transfer zamanını uzatabildiklerini duymamıştım daha önce. bildiğim yumurtalar yeterli büyüklüğe gelene kadar beklerken kendi kontrollerinin dışında çatlamasın diye kullandıkları. yıllar önce benim yumurtalarımla olsun diye cebelleşirken ben de lucrin başlayıp pregonla beraber çatlatma iğnesi yapılana kadar devam etmiştim.
çok şey bilmek bazan iyi değil biliyor musu boş ver kafana bir şey takma say ki hiç bir şey bilmiyorsun...

şu sıralar sanırım yoldasın tüm kalbimle senin için dua ediyorum. bir şeycikler düşünme artık bırak kendini sakin mutlu gülümse sadece....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…