karyacığım eşim dün sperm verip geldi ben çarşamba transferi için yarın akşam gideceğim inşallah.yani vericiyle falan işimiz yok.embriyoların durumunu söyleyip 3.günmü yoksa 5.gün mü transfer onu söyleyecekler.eğer 3.gün ise yarın akşam,5.gün ise perşembe akşamı gitmemiz gerekiyor.onun için bu kadar acele ediyorum.
sanırım bizi kıbrıstayız zannediyorlar ve son gün arayıp yarın şu saatte burada olun falan diyecekler
canım şimdi az önce arayıp iyice fırçaladım hemşireyi.bu saat olmuş hala aramadınız diyede aynı şeyleri tekrarlıyorlar...çok yoğunuz..bende bu sinirle, herkes yoğun canım bu ne hava falan diye bir güzel hemşireyi payladım.bir özür bir özür,illa fırça istiyorlar
dediğim gibi beni son gün arayıp yarın burada olun demeyi düşünüyorlarmış çarşamba transferim olacak.yarın akşam gideceğiz.size oradan da bildirmeye devam ederim kızlar merak etmeyinnn
ha bu arada sorunu cevaplayım;istersen paket fiyat alabilirsin ben kıbrısa çok gittiğim için orayı iyi biliyorum.o yüzden kendim ayarlıyorum ve çok daha ucuza geliyor.eğer onlar ayarlayacaksa tedavinin üzerine 1000 euro koyuyorlar ama ben araç kiralama dahil oteli 1000 tl ye ayarlıyorum.aynı paket aynı oteller...
evet verici olarak kız kardeşimi düşünüyorum ne farkederki kendime benzer birini arayıp durmaktansa fiyat konusuna gelince verici kardeşim olacaksa 3500 yanlız ulaşım konaklama dahil olunca 1100 ordan 4600 yapıyor yani dönor başkası olursa 1000 daha ekle olur sana 5500 falan tabi bu h.i.t fiyatı sağolsun diğer merkezler bir haftadır dönmediler bile
rowinacığım
verici olarak kızkardeş fikri çok güzel ama doktorlar pek tavsiye etmiyorlar.ben konuştuğumda o kadar az kişi bildik bir vericiden alıyormuşki neredeyse yok denecek kadar az.ama eğer kardeşinle bağlarınız güçlüyse ileride sorun olmayacağına kesin olarak eminsen en iyisi kızkardeş,çünkü senin yarın gibi.eşin açısından sorun olup olmayacağınıda iyi düşünmelisin.
slm kızlar rabbim yardımcınız olsun umudumuz gerçek olsun rowina ve diğer arkadaşlar rabbim sesinizi duysun anneliği hayırlısı ile nasip etsin... rabbim dileyen ve isteyen herkese sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inş. 2012 herkese uğurlu gelsinolalım sonrada böyle:) inş
aynısı sanada sonrada bir araya gelip beniki böyle yaramaz senin ki şöyle yaramaz dimi inşallah
inş. canım umudun hep var olduğu ve gerçek olduğu günlere hep birlikte...
savaş bey diyorki 5 6 günlüğüne gitmek gerekiyor muş rahim iç zarının kalınlaşması lazım transfer edilecek olan embriyoların tutması için falan kısa bi ilaç tedavi gerekiyormuş şimdiden bi heyecan az da olsa bi umut kapladı içimi
sevgili aysevi kızkardeşim yurt dışında yaşıyor sırf benim için gelecek üstelik bana kardeşim teklif etti benden al diye onla iyi anlaşıyoruz benim küçüğüm evli ama çocuk daha düşünmüyor zten yaş sınırlanması 20 30 arası olacak dönorun yaşıda müsait biz yana yakıla bebek sahibi olmak için bi taraflarımızı yırtıyoruz kimiside daha zamanı var daha düşünmüyoruz diyor kardeşimle birbirimize benzerliğimizde çok sadce ben buğday o açık tenli h.i.t kabul etti ama savaş beyden haber yok umarım senin için de herşey yoluna girer güzel haberlerini bekliyorum seni takip ediyorum biliyorsun
berilsciğimrüzgar selin yeğenin hayırlı olsun analı babalı büyüsün...
aymen yosun benimde olacak hepinize bol şans dualarım sizinle burası sizden gelen müjdeli haberlerle dolar taşar inşallah...
yosuncuğum rahim kalınlığın çok güzel bin kere maşallah bir kerede her şey olur biter bebeklerini kucaklarsın allahın izniyle...
aymenciğim bu sefer sana tüm çektiklerini unutturacak güzellikler doldursun koynunu yuvanı...
sizlerle aynı anda kıbrısta olacaktım ama ben de umut yok gibi benim onuncu gün kalınlık 5.9 du dün onaltıncı gün 6.8 çıktı dr. perşembeyi bekleyelim dedi bu seferde iptal olur herhalde...
rowinia savaş beyde hit te çok iyilerden tek sorun fazla yoğun olmaları...
seapearl önce doğum kontrol hapı ile yumurtalıkları baskılayıp adet gördükten sonra tedavin başlayacağı için marta denk gelmesi normal bence..
bugtün savş beyden haber geldi ahmet bey mail atmış çok güzel anlatmış kızlarrr benim rahim filmi 2007 de çektirmiştim bi sorun yoktu kanallar falan tüpler açıktı 2 yıllık istiyorlar ben korkuyorum rahim filminden çok acmıştı 2 gün boyunca oturamamıştım
savaş bey diyorki 5 6 günlüğüne gitmek gerekiyor muş rahim iç zarının kalınlaşması lazım transfer edilecek olan embriyoların tutması için falan kısa bi ilaç tedavi gerekiyormuş şimdiden bi heyecan az da olsa bi umut kapladı içimi
berilsciğim
bence bu tedavi yöntemini değiştirmeleri gerekir.seni bilmem ama bana daha önce hiç lucrin vurulmadı.halbuki araştırdım ve doktorda söyledi lucrinle başarı sansı biraz daha artıyormuş.oysa hit bana hep sadece bir ay ginera ardından estrofem başlıyordu.ama lucrin yapılınca rahmin kalınlaşması için daha çok vaktin oluyor.mesela benim geçen tedavide önce çok iyiydi rahim kalınlığı ve biraz geç kalınca yani donörü bekledim bu sırada rahim dökülmeye başladı.sende anlatmıştın geçen ay başına gelen aynı benimki gibiydi yani rahim 2. döneme giriyor bozuluyor.halbuki lucrin yapılınca yaklaşık 40 gün kadar esrofem kullandırabiliyorlarmış.sen şimdi gidip bunu hit e söylersen dayak yemişten beter eder seni.en iyisi eğer dediğim gibi sanada lucrin yapılmıyorsa doktorunu değiştir derim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?