- 16 Mayıs 2015
- 209
- 61
Allah razı olsun çok teşekkür ederimBen 8 haftaya kadar vajinal ultrason ile baktırdım hiçte birşey olmadı zaten minicik birşey giriyor rahme bebege zarar vermez kalp atışını da zaten saniyelik dinletiyorlar beni de korkutmuslardi doktorum içimi rahatlattı korkma asıl stres yaparsan sıkıntı olur
İyi ki söyledin doktora yazdırayım alıp evde dursun. İnşallah hiçbirimize ihtiyaç olmazBenim 26. Haftaya kadar kanamam olmuştu ve bir iki damla şeklinde de değildi korkma Allah'ın izniyle birşey olmaz ama evinde proluton iğneyi mutlaka bulundur düşük tehlikelerinde hemen onu vuruyorlar içinde yüksek miktarda Progestan olduğu için rahim kasılmalarını önlüyor
Doktorum donansyon olduğunu biliyordu ikili ve üçlü tarama yaptırdım ikili tarama da sorun çıkmayınca 3 lu tarama ya gerek olmuyor fetal DNA ya tarama testlerinde eğer bir sıkıntı çıkarsa başvuruluyor.Öncellikle tedavi aşamasında olan vede tedaviye başlama kararı veren arkadaşlarım bebeğimi emzirdim şuan kucağımda uyuyor inanın bir başkasından yumurta bağışı ile olan bebeğiniz sizin değilmiş dnasi farklı gibi yada bana benzermi yada bebeğimle aramadaki bağ nasıl olur diye aklınızdan sorular olduğuna eminim bende geçtim o yollardan içiniz rahat olsun bebek sizden de birşeyler alacaktır çünkü rahimimizde büyüyor bizimle besleniyor bizle hayat buluyor doğduktan sonra ise bebeğinizi ilk kucaginıza aldığınız an o mükemmel anne bebek bağı kuruluyor bebeğim i her gören insan bana daha çok benzetir hatta ve hatta babama kız kardeşime benzeten bile oldu oğlum beni her gördüğü an gülücük ler saçar bu uygulamaya girmesem vallahi yumurta donansyonu ile bebek sahibi olduğumuzu bile unutcam o derece herşey normal ilerliyor hamilelik lohusalik annelik hiç bir fark yok diğer gebeliklerden bu uygulamaya girme sebebim annelere gönüllerine bir parça olsun şu serpebilmek çünkü bende burdaki kadınların pozitif haberlerini okuyarak tedaviye karar verdim onlarla sevindim onlarla üzüldüm eminimki aklında sorular olan bir anne adayı bu yazıyı okurken bir nebze içi rahatlayacaktır eşimle donansyon oldugunu biz unuttuk bile zaten sadece ikimiz biliyorduk kapandı gitti mevzu bebeğimin annesi benim bunu hiç bir şey değiştiremez sağlıcakla kalın aklında sorular olan herkez özelden yazabilir elimden geldiğince bilgim dahilince yardımcı olurumMerhaba kızlar Allah bebeklerinizle sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin.. Bir şey danışmak istiyorum gebelikte hangi testleri yaptırdınız. ikili tarama ,üçlü tarama, fetal DNA gibi. Bebişlerle genetiğimiz farklı ya bu testleri yaptırabilir miyiz? Gebelik takibini yapan doktorunuz donasyon olduğunu biliyor muydu?
Çok teşekkür ederim ne güzel anlatmışsınız. Ben doktoruma söylemedim o yüzden testler konusu kafama takıldı. Söylemesek testlerde bir sıkıntı çıkar mı acabaDoktorum donansyon olduğunu biliyordu ikili ve üçlü tarama yaptırdım ikili tarama da sorun çıkmayınca 3 lu tarama ya gerek olmuyor fetal DNA ya tarama testlerinde eğer bir sıkıntı çıkarsa başvuruluyor.Öncellikle tedavi aşamasında olan vede tedaviye başlama kararı veren arkadaşlarım bebeğimi emzirdim şuan kucağımda uyuyor inanın bir başkasından yumurta bağışı ile olan bebeğiniz sizin değilmiş dnasi farklı gibi yada bana benzermi yada bebeğimle aramadaki bağ nasıl olur diye aklınızdan sorular olduğuna eminim bende geçtim o yollardan içiniz rahat olsun bebek sizden de birşeyler alacaktır çünkü rahimimizde büyüyor bizimle besleniyor bizle hayat buluyor doğduktan sonra ise bebeğinizi ilk kucaginıza aldığınız an o mükemmel anne bebek bağı kuruluyor bebeğim i her gören insan bana daha çok benzetir hatta ve hatta babama kız kardeşime benzeten bile oldu oğlum beni her gördüğü an gülücük ler saçar bu uygulamaya girmesem vallahi yumurta donansyonu ile bebek sahibi olduğumuzu bile unutcam o derece herşey normal ilerliyor hamilelik lohusalik annelik hiç bir fark yok diğer gebeliklerden bu uygulamaya girme sebebim annelere gönüllerine bir parça olsun şu serpebilmek çünkü bende burdaki kadınların pozitif haberlerini okuyarak tedaviye karar verdim onlarla sevindim onlarla üzüldüm eminimki aklında sorular olan bir anne adayı bu yazıyı okurken bir nebze içi rahatlayacaktır eşimle donansyon oldugunu biz unuttuk bile zaten sadece ikimiz biliyorduk kapandı gitti mevzu bebeğimin annesi benim bunu hiç bir şey değiştiremez sağlıcakla kalın aklında sorular olan herkez özelden yazabilir elimden geldiğince bilgim dahilince yardımcı olurum
İkili test yaptıracaksanız donör yasını söylemeniz gerekli doğru sonuç alabilmek için. Ben yumurta dondurma operasyonu geçirmiştim donduracak yumurtam çıkmamıştı ana doktora çıkmıştı ve dondurulmuşla çocuğum oldu demiştim. Dindurdugum yaşımı kullanmak için aynı zamanda.Çok teşekkür ederim ne güzel anlatmışsınız. Ben doktoruma söylemedim o yüzden testler konusu kafama takıldı. Söylemesek testlerde bir sıkıntı çıkar mı acaba
Hangi firmada yaptırdınız fetal dna testini?İkili test yaptıracaksanız donör yasını söylemeniz gerekli doğru sonuç alabilmek için. Ben yumurta dondurma operasyonu geçirmiştim donduracak yumurtam çıkmamıştı ana doktora çıkmıştı ve dondurulmuşla çocuğum oldu demiştim. Dindurdugum yaşımı kullanmak için aynı zamanda.
Ama ben ikili yaptırmadım. Fetal dna yaptırdım.
Sonuçları da birkaç gün ince geldi.
Temizdi. İkili üçlü vs uğraşmak istemedim. Varsa durumunuz yaptırabilirsiniz
Daha önce nerede yaptırmıştınız?Kizlar izmirde histeroskopi yaptiran var mi varsa nerde ne kadara yapiyorlar ben bikez devlette yaptirmistim ama yine yaparlarmi bilemedim
Camım söylemen gerekir, gititğiö merkez bana söyle demişti, anne yaşına göre değerlendiriliyor, ben de nifti testi yaptrıdı doktorum,( kendi araştırıp önerdi merkezi) ayrıntılı ultrason bir de. Taramalar yapılmadı.Merhaba kızlar Allah bebeklerinizle sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin.. Bir şey danışmak istiyorum gebelikte hangi testleri yaptırdınız. ikili tarama ,üçlü tarama, fetal DNA gibi. Bebişlerle genetiğimiz farklı ya bu testleri yaptırabilir miyiz? Gebelik takibini yapan doktorunuz donasyon olduğunu biliyor muydu?
Canım sadece nifti mi yaptırdın. İkili test üçlü test yaptırdın mı? Bir de özelden bir şey danışmak istiyorum sana.Camım söylemen gerekir, gititğiö merkez bana söyle demişti, anne yaşına göre değerlendiriliyor, ben de nifti testi yaptrıdı doktorum,( kendi araştırıp önerdi merkezi) ayrıntılı ultrason bir de. Taramalar yapılmadı.
Çok çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Testlerinizin temiz çıkmasına çok sevindimİkili test yaptıracaksanız donör yasını söylemeniz gerekli doğru sonuç alabilmek için. Ben yumurta dondurma operasyonu geçirmiştim donduracak yumurtam çıkmamıştı ana doktora çıkmıştı ve dondurulmuşla çocuğum oldu demiştim. Dindurdugum yaşımı kullanmak için aynı zamanda.
Ama ben ikili yaptırmadım. Fetal dna yaptırdım.
Sonuçları da birkaç gün ince geldi.
Temizdi. İkili üçlü vs uğraşmak istemedim. Varsa durumunuz yaptırabilirsiniz
Merhaba ben de cinsiyet seçimi yapmak için oraya gitmeyi düşünüyorum. Ordan memnun kaldınız mi7000 euro. İlaç ücretleri yol üçretleri size ait
Peki Kıbrıs'ta mı kaldınız bu süreçte ?Yani istediğim cinsiyet bulundu ilaçlar kullanıyorun şuan iyi gidiyor . 3 Eylül'de transferim va r
Emzirebiliyor. Doğal hamıle kalanlar ne yaşıyorsa sizdede aynısı olacakAklıma takılan birşey var kızlar, donasyon emzirmeye engel mi? Normal anneler gibi emzirebiliyoruz değil mi. Öyle diye biliyorjm ama kafam karıştı. Anne olanlar yardımcı olabilir mi
Yoo kendi evimdeyim. Pazartesi günü transferim var gideceğimPeki Kıbrıs'ta mı kaldınız bu süreçte ?
Yumurta takibi toplama süreçleri nerde oldu Kıbrıs'ta olmadı mı ? Dondurulmuş transfer edilecek o zamanYoo kendi evimdeyim. Pazartesi günü transferim var gideceğim
Teşekkür ederim ben de seneye temmuz Ağustos gibi düşünüyorum. İnşallah sımsıkı tutunur bebişCanım ilk başladığımız bir takım iğne hap gibi ilaçlar kulladım kıbrısla iletişim halindeydim sürekli kan verip kontrol oluyordum. Sonra sonuçlara göre beni tarih verip çağırdılar bi ve ben eşimle gittim gerekenler yapıldı sonra eve döndük. Daha sonra hayız beklendi hayız oldum ikinci günü ilaçlara başladık ve halen kullanıyorum 3 Eylül'de transfer olacağım biletler kesildi