Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Merhabalar sorularımla sizi sıkıyorum ama kardeşim merak ediyorum
Kalp atışını aldınızmı
Ve beta hcg değerlerin kaçtı
Sizinde bana sormak istediğiniz birşey olursa sorabilirsiniz
Yok Estağfurullah sorabilirsin canım
Çok şükür aldık kalp atışlarını
İlk beta 521 ikinci 1935 idi...
Sizde durum ne nasıl gidiyor

Çok gecmiş olsun Peki bunun için şuan bi tedavi uygulanıyor mu stabil hale gelmesi için iğneleri kullandıktan sonra mı arada test ultrason verdiğinizde mi öğrendiniz değiştiğini

Yok Estağfurullah sorabilirsin canım
Çok şükür aldık kalp atışlarını
İlk beta 521 ikinci 1935 idi...
Sizde durum ne nasıl gidiyor
Benim ilk beta 206
İkinci 530 üçüncü 2300
Bügün küçük bi kese gördük ama daha 4+5
Çok erken baktı diye düşünüyorum buradaki doktorum
İkiz çok istiyordum ama rabbim buna sağlık versin
Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Bu ara sizin yaş kaç
Benim 40

Beta artışınız iyi iki katından fazla. Transferden kaç gün sonra test yaptınız.

Erken çağırmış doktorunuz. İlk testten min 2 hafta sonra çağırmalıydı.kese kontrolu için hastane devletmi , özelmi
Yarı devlet yarı özel
Yanlız doktorum profesör yanına girmek için ücret ödeniyor
Şuda var çok uğraştı benimle gebe kalmam için
Durumum biraz hassas olduğu için erken çağırmıştır

Çok gecmiş olsun Peki bunun için şuan bi tedavi uygulanıyor mu stabil hale gelmesi için iğneleri kullandıktan sonra mı arada test ultrason verdiğinizde mi öğrendiniz değiştiğini
Ben testleri vermiştim vajinal ultorsonla rahim kalınlığına bakıldı ve 17 günlük tedaviye başladık tedavinin ilk evresinde haplar kullanılıyor bir bir hafta ilaçlarımı kullandım her hangi bir sorun yoktu TSH hormonumda sorun çıkınca bırakmak zorunda kaldık net bir tanı koyamadilar hasimato hastalığı gibi görünüyor dedi endokrinoloji doktoru ama ayın 26 sında belli olcak

Yarı devlet yarı özel
Yanlız doktorum profesör yanına girmek için ücret ödeniyor
Şuda var çok uğraştı benimle gebe kalmam için
Durumum biraz hassas olduğu için erken çağırmıştır
Keseyi görüp kalp atışını duyana kadar sık sık gitmek lazım bence dışardan hap ve iğne ile tutunduğu için bebekler kontrollü hamilelik en iyisiçok sevindim bu arada Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin insalah

Çok teşekkür ederim canım
Sanada çok geçmiş olsun
Rabbim bu zorlu yolda hepimizin yüzünü güldürsün

İnşallah hemen sorun neyse çözülür sağlığına kavuşup yeniden denersin canım içini rahat tut ama Allahım zorlaştırıyorsa güzelleştiriyordur hiç sıkma canını

Sebebini ôğrenebilirmiyim
O kadar çok sebep var ki. Konu bebeklerin tutmaması değil sadece, doktorun dikkati çok dağınık bir söylediği ilacı sonra başka diyor. Yeterli bilgi vermiyor bir de terslemeye başlıyor. Hemşireler hiçbişeyden anlamıyor ve üstelik ilaçları hemşireler ayarlıyor. Birinin dediği diğerini tutmuyor ve çok ukalalar. Oraya giden herkesin bir “amacı” var ve tedavi için gidiyor. Embriyolarla ilgili bilgi almaya çalışıyorsun, testleri soruyorsun farklı farklı cevaplar. Şuanda tavsiye edeceğim bir yer yok ben de hala araştırıyorum ama kısaca yapmayın, yanmayın !!!

Anlıyorum sizi tabiki ama bu benim ikinci tedavim olacağı için embriyo dondurma işlemi ücreti ödeyeceğim başka yere gitsem baştan 5000 Euro veremem ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…