Günaydınlar arkadaşlar. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Kimsenin kucağı boş kalmasın. Herkese dua ediyorum.
Hazırlık süreci şöyle oluyor.
D dogam123 Yaşadığın şehirde bir doktorla paralel gidiyor. Anlaştığınız hastane sizi yönlendiriyor. Bu yönlendirmeler önemli çünkü her adım takip edilmeli. Reglde bilinen testler yapılıyr. Eşine de yapılıyor. Rahim duvarı bakılıyor. Kist veya yumurta olmamalı transfer olacağınız ay. Ona çok dikkat ediyorlar. Bana baskılama uygulandı çünkü hep yumurta çıkıyordu. Sonra estrofem ile devam ettik. Sanırım giderken rahim duvarım 9 veya 10 ml olmuştu. Sizlere önerim : 1-tüm testleri yaptırın. Şeker ve tiroit dahil. Tiroit takibi de önemli. 2- doktorun tedavisine harfiyen uyun. 3- bedeni hazırlayın, sağlıklı beslenin en az 4-5 ay. Eşiniz de öyle. Sperm kalitesi de çok önemli. İyi sperm kaliteli embriyo şansını artırır. Ve rahatlamaya çalışın. 4- mutlaka rahim filmi çektirin. Tedaviden 3-4 ay önce. Ben öyle yaptım. 5- içinize sinen bir merkezle anlaşın ve her şeyi sorun. 6- süreç boyunca bir defter tutun. Her şeyi not alın. Faydası oluyor. Ben tüp bebek denemelerimde de yapmıştm. Şunu unutmayın bu da bir tüp bebek denemesi. Mucizeler hep var ama şartlar kötüyse gerçeği görmek şart. Ben bu süreçte 5 kişi ile tanıştım. Kaldığımız otelde. 4 kişi aynı merkezdik biri farklı. 5 kişiden 4 kişi hamile kaldı. Biri tutmadı, diğer arkadaşın bebeğinin ne yazık ki kalbi durdu. Farklı merkezden olan arkadaşın da ikizi var. Yani süreç olumlu olumsuz gidebiliyor. Her şey nasip kısmet. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.