- 3 Mart 2023
- 56
- 29
- 41
Maşşallah canımMerhaba canım çok şükür Allahıma iyi gidiyorBu ay sonu 12.haftam dolacak.
İnşAllah güzel haber alırsın
Amiiin İnşAllahMaşşallah canımrabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin ay çok sevindim
Merak ettim kaçtane bebişler var
Bende sonuçu aldım keseyi görmeyi bekliyorum
Merhabalar sorularımla sizi sıkıyorum ama kardeşim merak ediyorumAmiiin İnşAllah
İkiz gebelik
Hadi güzel haberlerin olur İnşAllah haberini bekliyorum canım
merhaba bende erken menopoz dönemine girdim . bu işlemi düşünüyorum. hangi doktorda yaptırdınız acaba yardımcı olurmnsz lütfenMerhaba embriyo lar oluştu donduruldu
Olurum tabiki de bu benim ikinci denemem reklam vs gibi şeyler olmasın kim nerde nasil yaptırmak isterse yaptırabilir .Ben geynolife ve Vita altera ile görüşme sağlamıştım Vita alterada yaptırmaya karar verdik ilk denememde birinci kalite hiç embriyo olusmamısti ama yine de denedik kimyasal gebelik ile sonuçlandi tekrardan planlama yapmıştık bu ayın 8 inde transferim vardı rahim hazırlıklarna başlamıştık son testler kalmıştı TSH hormonum bir düşük birde çok yuksek oldugu için erteledik şuan troid ilacı kullanıyorummerhaba bende erken menopoz dönemine girdim . bu işlemi düşünüyorum. hangi doktorda yaptırdınız acaba yardımcı olurmnsz lütfen
İstediğin herşeyi sorabilirsinmerhaba bende erken menopoz dönemine girdim . bu işlemi düşünüyorum. hangi doktorda yaptırdınız acaba yardımcı olurmnsz lütfen
Aminn inşaallah cümlemize .Kıbrısta hastanenin adı Vita alterarabbim umudunuzun emeğinzin karşılığını nasip etsin . Hangi hastane ve nerde ? tam anlayamadım.
MALİYETİ NE OLDU SİZE? NE KADAR SÜREDİR GİDİYORSUNUZ?Aminn inşaallah cümlemize .Kıbrısta hastanenin adı Vita altera
Maliyeti 100 milyari buldu tahminiMALİYETİ NE OLDU SİZE? NE KADAR SÜREDİR GİDİYORSUNUZ?
BENDE MUCİZE EKİP DÜŞÜNÜYORUM BİLGİNİZ VAR MI? ONLARLA İLGİLİMaliyeti 100 milyari buldu tahmini
Bi bilgim yok maalesefBENDE MUCİZE EKİP DÜŞÜNÜYORUM BİLGİNİZ VAR MI? ONLARLA İLGİLİ
Merhabalar canım gebeliğin ne durumda çok merak ettim
Bende bugün ikinci tahlili verdim sabırsızlıkla bekliyorum
MERHABA ÖNCELİKLE GÖZÜNÜZ AYDIN RABBİM HAYIRLISIYLA KUCAĞINIZA ALMAYI NASİ ETSİN :) ERKEN MENOPOZA GRDİM YENİ EVLİYİM . BENDE DONASYON DÜŞÜNÜYORUM SÜREÇ NASIL İŞLİYOR ? HANGİ HASTANE HANGİ DOKTORDA YAPTINIZ MALİYET NEDİR ? NE KADAR SÜRÜYOR İŞLEMLER?Çok şükür Allahıma pozitif. Darısı mücadele eden herkesin başına
TEŞEKKÜR EDERİM İNŞALLAH BİZLEREDE NASİP OLURBi bilgim yok maalesef
Hayırlı olsun tedavinizMerhabalar bnde halil ibrahim tekin de tedaviye başlıyorum tahliller testler herşey bitti adet günümde iğnelere başlayacağız.
Bir yıla yakın araştırmalarım kafa karışıklığı sonunda karar verebildik
Tedaviyi yarıda bırakmak durumunda kaldım çok zor çok mesakatli oluyorÇook teşekkür ederim cok zor bir süreç bizi bekliyor ama Allah yardımcımız olsun.
Siz tedavi oluyor musunuz oldunuz mu
TSH hormunumda aniden bir düşüs ve aniden çok yüksek derecelere cikinca endokrinoloji bölümüne gitmek ve bu durum stabil hale gelene kadar tedaviyi ertelemek zorunda kaldımNeden yarıda bırakmak zorunda kaldınız özel bi sebebi yoksa öğrenebilir miyim