Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Merhaba canım çok şükür Allahıma iyi gidiyor🙏 Bu ay sonu 12.haftam dolacak.
İnşAllah güzel haber alırsın 🙏🥰
Maşşallah canım🧿 rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin ay çok sevindim 🥰
Merak ettim kaçtane bebişler var 🌸
Bende sonuçu aldım keseyi görmeyi bekliyorum 🙏🙏🙏🙏🧿🧿🧿

Amiiin İnşAllah🙏
İkiz gebelik 🧿🥰
Hadi güzel haberlerin olur İnşAllah haberini bekliyorum canım 🥰
Merhabalar sorularımla sizi sıkıyorum ama kardeşim merak ediyorum🫣
Kalp atışını aldınızmı
Ve beta hcg değerlerin kaçtı 🫢
Sizinde bana sormak istediğiniz birşey olursa sorabilirsiniz 💐🌺🌹

merhaba bende erken menopoz dönemine girdim . bu işlemi düşünüyorum. hangi doktorda yaptırdınız acaba yardımcı olurmnsz lütfen
Olurum tabiki de bu benim ikinci denemem reklam vs gibi şeyler olmasın kim nerde nasil yaptırmak isterse yaptırabilir .Ben geynolife ve Vita altera ile görüşme sağlamıştım Vita alterada yaptırmaya karar verdik ilk denememde birinci kalite hiç embriyo olusmamısti ama yine de denedik kimyasal gebelik ile sonuçlandi tekrardan planlama yapmıştık bu ayın 8 inde transferim vardı rahim hazırlıklarna başlamıştık son testler kalmıştı TSH hormonum bir düşük birde çok yuksek oldugu için erteledik şuan troid ilacı kullanıyorum

Merhabalar canım gebeliğin ne durumda çok merak ettim💕
Bende bugün ikinci tahlili verdim sabırsızlıkla bekliyorum

Çok şükür Allahıma pozitif. Darısı mücadele eden herkesin başına 🙏
MERHABA ÖNCELİKLE GÖZÜNÜZ AYDIN RABBİM HAYIRLISIYLA KUCAĞINIZA ALMAYI NASİ ETSİN :) ERKEN MENOPOZA GRDİM YENİ EVLİYİM . BENDE DONASYON DÜŞÜNÜYORUM SÜREÇ NASIL İŞLİYOR ? HANGİ HASTANE HANGİ DOKTORDA YAPTINIZ MALİYET NEDİR ? NE KADAR SÜRÜYOR İŞLEMLER?

Merhabalar bnde halil ibrahim tekin de tedaviye başlıyorum tahliller testler herşey bitti adet günümde iğnelere başlayacağız.

Bir yıla yakın araştırmalarım kafa karışıklığı sonunda karar verebildik

Çook teşekkür ederim cok zor bir süreç bizi bekliyor ama Allah yardımcımız olsun.
Siz tedavi oluyor musunuz oldunuz mu

X