Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Selamlar herkese.. İyi bayramlar dilerim öncelikle. 2011 de bu konu açılırken burada olan kişilerdenim. O dönemde bir kere denemiş sonra vazgeçmiştim. Eşimin ısrarı ile bir kere daha denemeye karar verdik. 2 martta transferimiz oldu HITte. Pozitif görmek kısmet oldu bize de. Şu an 10 haftadayız.

Allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah, bende hit de tedaviye başladım inşallah sizin gibi olumlu sonuçlar alırız

Merhaba sperm veye embriyo Denansyonu yapmayı düşünüyoruz. Kıbrıs gynilefe ve Azerbaycan Bakü BMP FERTILİTY ikisi ile telefonda görüştük . Azerbaycan Densnsyon yaptıran varmı. İki hastane hakkında bilgisi olan varsa cevap verebilir mi?

Merhabalar arkadaşlar, ben de sizin aranızdaym, uzun araştırmalar sonucunda Gynolife merkezde karar kıldık. Dilek 0634 seni görünce yazmak istedim. Fikir olsun. Çok önemli olduğunu biliyorum. Şu anda hamileyim. Çok şükür
Her şey yolunda gidiyor. İkizleerr geliyor. Binlerce kez şükür ki... Gynolife güzel bir merkez. Hemşire ve doktor ilgili. Tedavide titiz davranıyorlar. Her şeyi danışabilirsiniz. Murat Bey ile görüşme talep edin. Aklınıza takılanları konuşun. Normalde yazmayı sevmiyorum. Ama sürece hazırlanırken her cümleyi okumaya çalışmıştım. Ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bu heyecanı mutluluğu yaşatsın.

Merhaba aramızda halil beye tedaviye gıdecek olan varmı yada suanda tedavıde olan bende eylül ayında gitmeyi düşünüyorum kısmet olursa fiyatlar nasıl acaba
Merhaba ben yumurta donasyonu yaptırdım şuan da sonucum pozitif çıktı Kıbrıs'ta sevinç hastanesin de doç Dr ahmet eser e ve doktordan çok mennen kaldım hem ilgi alakasi hem de başarılı sonuç verdi önce whatsap üzerinden konuctum sonra tedavi sürecini anlattı bana sonra itransfer yaptı ve trasferin 7 günde Test yaptım ve çok şükür şuan hamileyim

merhaba bende görüştüm türkiyeden bir doktor tavsiyesi ile. Umut oldunuz resmen :))))

merhaba bende görüştüm türkiyeden bir doktor tavsiyesi ile. Umut oldunuz resmen :))))
Merhabalar ben bu sitede yumurta donasyonunu çok önceden beri araştırıyorum
Ta 2019 dan beri
Daha önceden yani 2009 ve 2013 çok nadir pozitif görenler olmuştu
Daha sonraları pozitif hiç okumadım
Kıbrıs ta emriyologla konuşurken
Hep araştırdım hiç pozitif görenler olmamış dedim
Bana neden insanlar pozitif yazsınlar dedi sen olsan yazarmışsın söyle di
Benim cevabım ise neden yazmayım
İnsanlara ümit neden olmayayım dedim
Ve pozitif gördüm
Şuanda 9. Haftam bugün bitiyor
Bu yolda maddi gücüm yettiği kadar gideceğim dedim ümidimi hiç kaybetmedim tabiki endişeler oluyor
Demek istediğim ümidimizi kaybetmeyin emellerinizin hayallerinizin peşinden gidin

Merkez ve doktoru kim acaba

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM DUYARLILIĞINIZ İÇİN :) . SİZ HANGİ HASTANEDE YAPTINIZ DOKTOR İSMİ NEYDİ?

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM DUYARLILIĞINIZ İÇİN :) . SİZ HANGİ HASTANEDE YAPTINIZ DOKTOR İSMİ NEYDİ?
Canım kilinik yada doktor önermiyorum
Sonrasında burada reklam yaptığımı sanmasınlar
Ama şuda var benim yaptığım yerde çoğu kişinin tutunma olmamış
Başkasının tutunduğu kilinikte benimki tutunmadı mesela
Yani biraz araştırın ve isteklerinizi bizzat doktora söyleyin arada ki hemşireler doktoru bilgilendirmiyorlar çoğu şeylerde
Aklınıza ne geliyorsa olumlu olumsuz görüşün
Sizi kim daha iyi aydınlatıyorsa onu tercih edin

Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah çok araştırıyorm Bakalım artık rabbim nasip ederse olacak inşallah her seferinde aynı ücreti mi ödedinz acaba

Hangi doktor gittiniz bilgi verir misiniz

Günaydınlar arkadaşlar. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Kimsenin kucağı boş kalmasın. Herkese dua ediyorum. Hazırlık süreci şöyle oluyor. D dogam123 Yaşadığın şehirde bir doktorla paralel gidiyor. Anlaştığınız hastane sizi yönlendiriyor. Bu yönlendirmeler önemli çünkü her adım takip edilmeli. Reglde bilinen testler yapılıyr. Eşine de yapılıyor. Rahim duvarı bakılıyor. Kist veya yumurta olmamalı transfer olacağınız ay. Ona çok dikkat ediyorlar. Bana baskılama uygulandı çünkü hep yumurta çıkıyordu. Sonra estrofem ile devam ettik. Sanırım giderken rahim duvarım 9 veya 10 ml olmuştu. Sizlere önerim : 1-tüm testleri yaptırın. Şeker ve tiroit dahil. Tiroit takibi de önemli. 2- doktorun tedavisine harfiyen uyun. 3- bedeni hazırlayın, sağlıklı beslenin en az 4-5 ay. Eşiniz de öyle. Sperm kalitesi de çok önemli. İyi sperm kaliteli embriyo şansını artırır. Ve rahatlamaya çalışın. 4- mutlaka rahim filmi çektirin. Tedaviden 3-4 ay önce. Ben öyle yaptım. 5- içinize sinen bir merkezle anlaşın ve her şeyi sorun. 6- süreç boyunca bir defter tutun. Her şeyi not alın. Faydası oluyor. Ben tüp bebek denemelerimde de yapmıştm. Şunu unutmayın bu da bir tüp bebek denemesi. Mucizeler hep var ama şartlar kötüyse gerçeği görmek şart. Ben bu süreçte 5 kişi ile tanıştım. Kaldığımız otelde. 4 kişi aynı merkezdik biri farklı. 5 kişiden 4 kişi hamile kaldı. Biri tutmadı, diğer arkadaşın bebeğinin ne yazık ki kalbi durdu. Farklı merkezden olan arkadaşın da ikizi var. Yani süreç olumlu olumsuz gidebiliyor. Her şey nasip kısmet. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.

Bende üçüzlere hamile kalmıştım Gynolife da embriyo don. İle ama maalesef tüm ilaç ve kan sulandırıcı ilaçlarımı kullanmama rağmen 10. Haftada hepsinin kalpleri durdu ve kürtaj oldum
Sebebi yok
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm tekrar yaptırmayı düşünüyor musunuz

ALLAH RAZI OLSUN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM RABBİM DUALARIMIZI KABUL EYLESİN .. HANGİ DOKTORLA GÖRÜŞTÜNZ HANGİ HASTANE PEKİ ?

vuslatizmir buraya yazın, buradaki arkadaşların yazdıklarını okuyun. Birine yorum yapmak, yazdıklarıyla ilgili bir şey sormak isterseniz yorumlarının altındaki "yorumla" butonunu kullanarak yazın.
Ayrıca birkaç kişiye birden yorum yazmak isterseniz yine yorumların altındaki "alıntı" butonuna tıklayıp en son yorum yazarken alıntıları ekle diyerek yazabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…