- 27 Nisan 2021
- 232
- 294
Transfer adet olmayı bekliyorum 17 gün tedavi sonunda olacakNeden transfer olmadı
Neden donduruldu
Bende nasipse cuma olacağım yada cumartesiTransfer adet olmayı bekliyorum 17 gün tedavi sonunda olacak
Rabbim kucağına almayı nasip etsinBende nasipse cuma olacağım yada cumartesi
Çok şükür Allahıma pozitif. Darısı mücadele eden herkesin başınaMerhabalar sonuç ne oldu
Şuanki durumunuz nedir
Hayırlı uğurlu olsun güzelim sağlıkla kucağa almayı nasip olsunÇok şükür Allahıma pozitif. Darısı mücadele eden herkesin başına
Amiin İnşAllahHayırlı uğurlu olsun güzelim sağlıkla kucağa almayı nasip olsun
Kaç haftalık oldu hamilelik nasıl ilerliyor
Ve hangi merkez
MaşallahAmiin İnşAllahAllah isteyen herkese nasip etsin canım
Şuan 7.haftaya girdim.
Vita Altera..
Amiin İnşAllahMaşallahrabbim kucağına Almayıda nasip etsin
Tecrübeli arkadaşlar transfere tek başıma gitsem olur mu Kıbrısa? Siz eşlerinizlemi gittiniz?
Merhaba bende tek gittim rahim sıvısı varmış geri gönderdi beni diz gittinizmi dogurdunuzmu çok ihtiyacım var konuşmaya olur bilgi verinTecrübeli arkadaşlar transfere tek başıma gitsem olur mu Kıbrısa? Siz eşlerinizlemi gittiniz?
Selamlar herkese benim eşim kanser olduğu için sperm üretimi durdu bizde artık donasyon yaptırmaya karar verdik bir kaç yere Mesaj attım İnstagramdan yer isimleri yazmayayım reklam olmasın bende bir problem yok çok şükür süreci yaşayan arkadaşlar bana yardımci olabilirmi malum maliyetli çok fazla durumda Yok sürekli denemek için sperm donasyonu ile hamile kalanlar varmı bana yardımcı olursanız çok sevinirim 5 yıldır anne olmayı bekliyorum eşim sonunda ikna oldu çok şükür
Merhaba ben 2018 de amh değerim 0.01 ile yumurta donasyonu yaptırdım ve ikizlere hamile kaldım. Şu anda 4,5 yaşındalar .sormak istediğiniz ne varsa sorabilirsinizMerhaba arkadaşlar ben rahim filmi çektirdim rahmim dar olduğu için düşük riskine karşı Histeroskopi önerildi, daha önceden yaptırıp da donasyonu başarılı olan var mı? Bir de amh 0.29 çıktı benim bu donasyon tüp bebek riskini azaltan bir şey mi yoksa buna rağmen donasyonla gebe kalabilir miyim fikirlerinize açığım. Teşekkürler
Ay ne güze çok sevindim bizde sperm donasyonu yaptırmaya karar verdik Haziran'da islem yapilacak testleri Ramazan sonunda yaptıricam Halil İbrahim tekin de yaptıricam burda okuduğum yorumlarda en az onda olumsuz yorum vardı yasim 31 benimde ikizim olurmu yüzde 80 şansın var dediMerhaba ben 2018 de amh değerim 0.01 ile yumurta donasyonu yaptırdım ve ikizlere hamile kaldım. Şu anda 4,5 yaşındalar .sormak istediğiniz ne varsa sorabilirsiniz
Benimde aynı şekilde heycandan patliycam bu konuyla ilgiliMerhaba bende tek gittim rahim sıvısı varmış geri gönderdi beni diz gittinizmi dogurdunuzmu çok ihtiyacım var konuşmaya olur bilgi verin
Fresh embriyo ile mi yaptırdınız? Yoksa embriyolari dondurmuş muydunuz? Hangi merkeze yaptırdınız süreciniz nasıl ilerlediMerhaba ben 2018 de amh değerim 0.01 ile yumurta donasyonu yaptırdım ve ikizlere hamile kaldım. Şu anda 4,5 yaşındalar .sormak istediğiniz ne varsa sorabilirsiniz
Son adetimle birlikte ilaçlara başladım bir 5 gün sonra e nabıza bir baktım TSH değerim 0 , 585li değerlere düşmüş hemen endokrinoloji bölümüne gidin dedi hemşire hasimato olabilirsin dedi doktor şimdi de TSH değerim 20 lere çıktı tedaviyi kesmek zorunda kaldım sürekli endokrinoloji bölümüne gidiyorum kesin tanı konulup TSH degerelrim normalleşene kadar gidemiyoruzMerhabalar
Merak ettim transfer yapıldımı
Merhabalar canım gebeliğin ne durumda çok merak ettimÇok şükür Allahıma pozitif. Darısı mücadele eden herkesin başına
Çok geçmiş olsun kardeşim rabbim en kısa zamanda bebişlerini kucağına almayı nasip etsinSon adetimle birlikte ilaçlara başladım bir 5 gün sonra e nabıza bir baktım TSH değerim 0 , 585li değerlere düşmüş hemen endokrinoloji bölümüne gidin dedi hemşire hasimato olabilirsin dedi doktor şimdi de TSH değerim 20 lere çıktı tedaviyi kesmek zorunda kaldım sürekli endokrinoloji bölümüne gidiyorum kesin tanı konulup TSH degerelrim normalleşene kadar gidemiyoruz
Merhaba canım çok şükür Allahıma iyi gidiyorMerhabalar canım gebeliğin ne durumda çok merak ettim
Bende bugün ikinci tahlili verdim sabırsızlıkla bekliyorum